Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот Dust » 18 авг 2024 21:31

Ако нещо забуксува със стадиона, от кой ще търсите отговорност като Димитър Илиев никой дори на снимка не го е виждал, а от Александров, нали той отговаря за инфраструктурата, нищо независи? От, Папазки ли, той до сега едно добър ден не е казал по адрес на ЦСКА-София.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 авг 2024 21:32

dedko2022 написа:Абсолютно съм съгласен с danko_sot. Явно ще се наложи да стискаме зъби и силно да се надяваме тези първи индикации за работата в клуба да са лъжливи и постепенно нещата да се наредят.Наистина е много важно изграждането на стадиона и клуба да заработи при ясна организация и отговорности.

Благодаря за подкрепата, пич. Но не знам какво ще стане за в бъдеще в клуба. С този треньор и с това ръководство не съм оптимист.

За мен най-големият проблем са двамата директори- Филипов и Орманджиев. За Александров, той има друга роля, за него е рано да се правят изводи и равносметки.
Но за първите двама аз от ден 1 , т.е. от първата или втората пресконференция беше си създадох едно скептично отношение към тях. Не знам, може да не съм прав. Но наистина им нямам доверие. А за Филипов десетки пъти съм писал. Не е достойно това. Беше в старото ръководство, което капитулира накрая. А това, че той не е участвал в решенията по негово време говори още по-лошо за него. Този човек е паразитирал при ГГ. Взимал си е заплатката, а нищо не е зависело от него. Това говори за една слабохарактерност. Ти си бил подлога, параван, имал си представителни функции при положение, че позицията ти е била супер важна и съвсем не е представителна.
Такъв човек няма нужните качества и характер да бъде в ЦСКА. Десетки пъти съм го писал това. Но всеки си има мнение и различно мислене и явно другите фенове на ЦСКА мислят по по-различен начин ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 авг 2024 21:35

https://topsport.bg/cska/tsska-shte-izpada-li-stiga-ploski-izvineniya-i-neizpalnimi-obeshtaniya.html

Прочетете, истината е. Не го харесвам Ачо, но този път право в целта
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 18 авг 2024 21:36

Според мен има някакъв бойкот в отбора спрямо треньорът и главния виновник е Амос Юга , след като бе отстранен от първия отбор и треньорът каза , че няма да разчита на него и той е в основата на бойкота, това е мое мнение.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 авг 2024 21:40

Така или иначе си е работа на старши треньора да си овладее съблекалнята.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 авг 2024 21:48

danko_sot написа:
dedko2022 написа:Абсолютно съм съгласен с danko_sot. Явно ще се наложи да стискаме зъби и силно да се надяваме тези първи индикации за работата в клуба да са лъжливи и постепенно нещата да се наредят.Наистина е много важно изграждането на стадиона и клуба да заработи при ясна организация и отговорности.

Благодаря за подкрепата, пич. Но не знам какво ще стане за в бъдеще в клуба. С този треньор и с това ръководство не съм оптимист.

За мен най-големият проблем са двамата директори- Филипов и Орманджиев. За Александров, той има друга роля, за него е рано да се правят изводи и равносметки.
Но за първите двама аз от ден 1 , т.е. от първата или втората пресконференция беше си създадох едно скептично отношение към тях. Не знам, може да не съм прав. Но наистина им нямам доверие. А за Филипов десетки пъти съм писал. Не е достойно това. Беше в старото ръководство, което капитулира накрая. А това, че той не е участвал в решенията по негово време говори още по-лошо за него. Този човек е паразитирал при ГГ. Взимал си е заплатката, а нищо не е зависело от него. Това говори за една слабохарактерност. Ти си бил подлога, параван, имал си представителни функции при положение, че позицията ти е била супер важна и съвсем не е представителна.
Такъв човек няма нужните качества и характер да бъде в ЦСКА. Десетки пъти съм го писал това. Но всеки си има мнение и различно мислене и явно другите фенове на ЦСКА мислят по по-различен начин ;)

Треньори идват и си отиват - изобщо това не ме притеснява. Тренера е най-малкият проблем ако и изборът му да се окаже грешка на новите. Обаче за мен е много важно сега, когато започваме да градим нещо ново (уж), тези които ще са архитектите да излязат пред червената общност и да говорят открито. Фичко и Орманджиев като хора, чрез които се осъществява приемствеността нека излязат и кажат в кои решения на предишното ръководство са участвали, каква е била ролята им тогава и с кое не са били съгласни или с кое са били съгласни. Това е много важно, защото ще им даде кредит на доверие и очи да работят сега в клуба, а и феновете ще проявим необходимото търпение. Ако мишкуват обаче, сами ще си отрежат главите.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 18 авг 2024 21:51

CSKA_FEN4E написа:Според мен има някакъв бойкот в отбора спрямо треньорът и главния виновник е Амос Юга , след като бе отстранен от първия отбор и треньорът каза , че няма да разчита на него и той е в основата на бойкота, това е мое мнение.

Възможно, но много са му дълги ръцете на този Юга! Във всички случаи трябва да застаем зад отбора, но и да търсим отговори от ръководството. Аз не приемма оправдание с треньора!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 авг 2024 22:01

Дните на Стипич са преброени , това гърми в ТС. До 14.09 сме с нов треньор ! Твърдо ЗА. Искам Томаш
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 авг 2024 22:35

Какъв нов треньор? Не мисля, че в него е основния проблем, а в тези, които го избират.

Според мен Орманджиев вече е в лека паника. Изобщо не съм сигурен тоя пич дали знае въобще къде се намира и с какво се е захванал.

Само си спомнете колко време им отне да изберат Стипич. Още следващия мач при загуба и подобна слаба игра като с Варна и Славия най-вероятно ще падне главата на хърватина.

Но не знам кой ще го замени. Според мен някой от втория или третия отбор, примерно Манчев, и след това 1 месец ще търсят нов треньор, който да замести Стипич. А през това време а са дошли нови футболисти, а не :)

Просто щеше да е смешно, ако не беше трагично.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 авг 2024 22:38

Пази си вените. Ще е трудно и този и следващия сезон.
Дано нацелят някой като Саша, който макар и с ретро футбол, да направи така че с тези играчи да трупаме точки. Да не иска от тези играчи трудни и модерни неща.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”