Интересно видео на майки от Русия!
Депутати,чиновници,пресъединете се към СВОите!
Нашите деца се стараят,но при вас ще се получи по добре!
Депутати, техните деца и внуци, дойде времето да защитят родината със собствените си ръце и да покажат своя патриотизъм, саможертва и смелост!
И ние ще ви помним или ще ви почитаме..
Депутати и техните синове - в Курска област! Тогава мирът ще дойде бързо!!
https://www.youtube.com/watch?v=L44NJA6TQtw
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
ReBorn1982 написа:Що, припомни ми, досега възмущавал ли си от кадрите на руски трупове, че нещо не съм видял да го правиш .... сега аз реших да пусна малко украински и ти веднага подскокна ..... иначе си неутрален и "не ми пука за никоя от двете страни" .... не ти пука, ама всичките ти коментари са все еднопосочни.
Принципно много рядко се забелязва някой, който е срещу русия или симпатизира на украйна да се представя за неутрален. Вътрешното усещане, че има нещо срамно от избора му и трябва да го скрие като се представи за неутрален го няма. То изниква основно във ваш лагер; 0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
Е па е тоя е от вашия лагер и се прави на неутрален. Уж не му пукало и за едните, и за другите, ама всичките му постове са все в едната посока ..... доста "неутрално" ....
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Е па е тоя е от вашия лагер и се прави на неутрален. Уж не му пукало и за едните, и за другите, ама всичките му постове са все в едната посока ..... доста "неутрално" ....
Ти пък чак сега ли разбра, че е "неутрален"...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Що, припомни ми, досега възмущавал ли си от кадрите на руски трупове, че нещо не съм видял да го правиш .... сега аз реших да пусна малко украински и ти веднага подскокна ..... иначе си неутрален и "не ми пука за никоя от двете страни" .... не ти пука, ама всичките ти коментари са все еднопосочни.
Принципно много рядко се забелязва някой, който е срещу русия или симпатизира на украйна да се представя за неутрален. Вътрешното усещане, че има нещо срамно от избора му и трябва да го скрие като се представи за неутрален го няма. То изниква основно във ваш лагер; 0
Мен друго ме забавлява. Значи, досега нон-стоп четяхме как мръсните орки са страшни боклуци и престъпници, понеже избивали цивилни, а се оказа, че войната между Русия и Украйна е с най-малко цивилни жертви... до момента, в който ВСУ не влязоха в Курск, където не са спрели, да избиват цивилни, включително и деца. Естествено... пълна мълчанка тук! Ловешкия тигър, който е "неутрален" (аз не знам 1982, как досега е останал с това впечатление, то беше пределно ясно, че мрази руснаците в червата), така и не сме го виждали, да изрече и нещо по тоя повод.
Та... стигаме и до най-забавното. Точно преди една седмица (че и малко по-рано), украинските герои бомбиха Запорожката АЕЦ, като ако не беше временната намеса на ръководителят на атомната електроцентрала, можеше да стане голям сакатлък. Нещо да прочетохме тук по тоя повод? Бърбъна каза, че било "руска провокация". Ми деазнам... щото от IAEA казаха, че се чули взривове по това време, ама естествено, те не доуточниха, как ще са руснаците, при положение, че Зеленски каза, че били горяли гуми. Тия взривове явно са от горенето на гуми.
Абстрахираме се от последните мега гига събития в Курск, ама аз продължавам, да недоумявам, за какво е тая гигантска еуфория... Даже Рьопке бил казал, че в един даден момент ВСУ трябвало и да се махнат от там, по време на мирните преговори...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Тая мантра за неутралните не знам кой я измисли и защо се повтаря постоянно. Не знам кой от "нашия" лагер е твърдял, че е неутрален. Аз мога да кажа за себе си- ако зависеше от мен, войната би приключила на секундата. При настоящата ситуация обаче такова решение не се задава и в този случай съм категорично на руска страна.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Редно е Радев да призове Русия да спре да се съпротивлява в Курск, за да спрат цивилните жертви. Убеден съм, че пРезидента само заради това призоваваше Укрите да се предадат :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Drunken_Master написа:Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Що, припомни ми, досега възмущавал ли си от кадрите на руски трупове, че нещо не съм видял да го правиш .... сега аз реших да пусна малко украински и ти веднага подскокна ..... иначе си неутрален и "не ми пука за никоя от двете страни" .... не ти пука, ама всичките ти коментари са все еднопосочни.
Мен друго ме забавлява. Значи, досега нон-стоп четяхме как мръсните орки са страшни боклуци и престъпници, понеже избивали цивилни, а се оказа, че войната между Русия и Украйна е с най-малко цивилни жертви... до момента, в който ВСУ не влязоха в Курск, където не са спрели, да избиват цивилни, включително и деца. Естествено... пълна мълчанка тук! Ловешкия тигър, който е "неутрален" (аз не знам 1982, как досега е останал с това впечатление, то беше пределно ясно, че мрази руснаците в червата), така и не сме го виждали, да изрече и нещо по тоя повод.
Та... стигаме и до най-забавното. Точно преди една седмица (че и малко по-рано), украинските герои бомбиха Запорожката АЕЦ, като ако не беше временната намеса на ръководителят на атомната електроцентрала, можеше да стане голям сакатлък. Нещо да прочетохме тук по тоя повод? Бърбъна каза, че било "руска провокация". Ми деазнам... щото от IAEA казаха, че се чули взривове по това време, ама естествено, те не доуточниха, как ще са руснаците, при положение, че Зеленски каза, че били горяли гуми. Тия взривове явно са от горенето на гуми.
Абстрахираме се от последните мега гига събития в Курск, ама аз продължавам, да недоумявам, за какво е тая гигантска еуфория... Даже Рьопке бил казал, че в един даден момент ВСУ трябвало и да се махнат от там, по време на мирните преговори...
Как го сметна като войната с най-малко или най много цивилни жертви :roll: И да, ватниците са боклуци, прасета и зверове като цяло. :lol:
Също ми е много интересно от къде тезата какво правят Урктие в превзетите територии? Смисъл за Буча има някаква основа, тук няма нищо, абсолютно нищо. (не че би имало значение за мен дори да не оставят един жив ватник)
И да, за всичко случващо се там е отговорна Ватникленд, включително ако някоя ядрена централа аварира.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
Thsmith написа:Как го сметна като войната с най-малко или най много цивилни жертви
Данните са на ООН...
Върховният комисар на ООН за правата на човека Фолкер Тюрк отбеляза, че повече от 10 500 цивилни са загинали и над 20 хиляди души са били ранени в Украйна, където продължава войната с Русия.
Thsmith написа:Също ми е много интересно от къде тезата какво правят Урктие в превзетите територии? Смисъл за Буча има някаква основа, тук няма нищо, абсолютно нищо. (не че би имало значение за мен дори да не оставят един жив ватник)
И да, за всичко случващо се там е отговорна Ватникленд, включително ако някоя ядрена централа аварира.
За Буча имало основа, за другото нямало. То хиляда клипа излязоха, ама основа нямало...
Кажи за АЕЦ-а? И там е руска пропаганда, предполагам?

Да, в едното се води военни действия, а в другото е преминало. Принципно на такива статистики по време на война не може да се вярва изобщо, а какво остава за нещо с действащи боеве.
--
Що се отнася до АЕЦ, кой стреля е все тая. Дали някой ватник стреля на халос като с Буковете, дали свалена/отклонена ракета/дрон пада там, дали директен удар, все тая. Отговорността е само на ватниците за всичко, което е станало или ще стане там.
Иначе за мен точно това е най-опасното. Аз и преди коментирах, че ако украйна тръгне да губи и няма какво повече да губи, никак няма да е малко вероятно това да остави един голям облак на който да му се радват прасетата и тези, които не са им помогнали достатъчно.
--
Що се отнася до АЕЦ, кой стреля е все тая. Дали някой ватник стреля на халос като с Буковете, дали свалена/отклонена ракета/дрон пада там, дали директен удар, все тая. Отговорността е само на ватниците за всичко, което е станало или ще стане там.
Иначе за мен точно това е най-опасното. Аз и преди коментирах, че ако украйна тръгне да губи и няма какво повече да губи, никак няма да е малко вероятно това да остави един голям облак на който да му се радват прасетата и тези, които не са им помогнали достатъчно.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]