Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 17 авг 2024 23:56

Мъри не се е дал на Моу и са направили зрелищен мач
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 авг 2024 00:01

Колкото по малко български дърводелци по родните терени, толкова по-качествен футбол ще гледаме.
Поне тичат, чернилките и латиносите и се борят, нашите мърди едва ходят.
Тия пешеходци Чочев и оня метър десет просто ми е непонятно какво правят в отбор с претенции като Лудогорец.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 авг 2024 00:11

Колкото по малко български дърводелци по родните терени, толкова по-качествен футбол ще гледаме.

С едва четирима полеви българи за двата отбора, започнали мача, гледахме егати извънземния футбол.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 авг 2024 00:19

Ти ако си очаквал да стане хубав мач си за сериозна ревизия преценката ти.
Едните размазани преди дни в къщи унизително и с напуснал треньор, а другите колкото и странно да звучи бяха поналели оловото от факта, че играят срещу Лудогорец и повече гледаха да незагубят, отколкото да победят
За целия двубой дали имаше 15 минути в които наистина да имаше добър за българското ниво футбол.

Мечтите и желанията са хубаво нещо, но те нетрябва да ненадскачат реалността.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 авг 2024 00:26

Eminem написа:

С едва четирима полеви българи за двата отбора, започнали мача, гледахме егати извънземния футбол.

Ти от футбол не разбираш така, че се орентирай към обичайните си глупости с мигранти, педали и прочие.
Отборите, които играят що годе приличен футбол за нашите стандарти основните им играчи са чужденци. Изключвам ония клетници чорбарите, е там е трагедия пълна.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 авг 2024 00:50

https://www.novsport.com/balgari-v-chuz ... a-mourinyo
Мъри да не види нещо от Стоичков :)
Не гледах мача с Лц понеже имах други ангажименти, а и знаех как ще свърши. Лц са поне с една класа над всички отбори в Бг, но истината в Евразия е друга. Не виждам никой левскар да оправдава загубата с рикошета, просто защото и рикошетите са част от играта.
За кой ли път го казвам.
Последна промяна от damyanov1963 на 18 авг 2024 00:55, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2024 00:52

Аве, Стефко е опънал Тирето, гледам. Я казувайте какво е ставало тука - съдията ли нещо, или Папазки пак обира парата на бунаците?
Или просто немския софтуер е прегрял в жегата?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 авг 2024 00:59

Стефко е сложил червения чипик и червената блуза явно днес :lol:
Обаче тоя Степич е пич.
Кво вика: Ама аз не съм казал коя година ще стана шампион :mrgreen:
Drunken_Master написа:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 авг 2024 12:40

Новите шефове в ЦСКА-София с действията си до момента показват, че много, много не им е присърце цялата тази авантюра.
Дано незаебат строителството на стадиона, че тогава ще стане интересно.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 авг 2024 20:02

ivan56 написа:Колкото по малко български дърводелци по родните терени, толкова по-качествен футбол ще гледаме.
Поне тичат, чернилките и латиносите и се борят, нашите мърди едва ходят.
Тия пешеходци Чочев и оня метър десет просто ми е непонятно какво правят в отбор с претенции като Лудогорец.

Ми то общо в цялата А група сигурно няма и за 3 пълни професионални отбора българи. Явно затова качеството расте постоянно и газим в ЕКТ

Върни се в “Левски”