efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот NOMER14 » 17 авг 2024 16:36

На море сме и се чудя да го гледам или не. Тъпата Диема1 я няма на талавизора.
Ние сме били посредствен отбор, а оная сбирщина, която няма избистрен титулярен състав, била от класни футболисти. Силата на един отбор се определя от това колко национала има и в кои национални гарнитури играят. Те имат една полска резерва.
Разград е проект на Герб, което е политическото крило на една трибуквена силова групировка, направила Славия шампион и управляваща вече 15 години почти без прекъсване.
Не вярвам на съдиите-пИдали. Щом шуменският уж левскар Генов преди 3 години отмени редовен гол на Миланов в Разград, защото един маймун не можа да го фаулира и се просна на къра. С български съдия шансовете са минимални. И Гришата го разбра това.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 17 авг 2024 16:53

Dust написа:Това са си наши размисли кой бил обезумял, кой бил полудял.
Вече повече от седмица не се пише за футбол, а за съдията. Те съдиите 100% ще допуснат грешки и при предубеденост иди доказвай, че нямаш сестра.

Споделеното от мен за Сангаре, какво общо има със съдиите, че ги намесваш не зная.
От това, което съм гледал като мачове от началото на сезона е видимо, че Сангаре за повече от 15-20 минути няма въздух, това и споделих в предния пост.

Бях с впечатление, че и ти като мен от доста време следиш футбола ни. Не може да не си забелязал, че последните 12-13 години 90% от съдийските "грешки" са все в полза на Лудогорец. Как тогава да пишеш за футбол?! Колкото до Сангаре - това, че Генчев го пуска в края на мачовете, не значи, че има въздух за 20 мин., просто ние си мислим така. А когато те изритат още в началото няколко пъти и съдията се прави на ударен, започваш сам да се пазиш. От опит го зная....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 авг 2024 18:23

Много далече съм от мисълта за да кажа, че съдиите не са помагали на силните за деня/сезона/периода, но и не е нормално да се говори само за съдиите и преди мача футбола да остава на втора линия.
За това в другата тема вчера иронично писах, че искам съдиите да са главнодействащи лица, така всички ще са доволни защото те са идеално средство за оправдание.

Относно Сангаре е видимо с просто око, че след 20 минути диша много трудно. Силен е, експлозивен е, отваря голяма крачка, за мен най-интересно, че има много голям футболен интелект и това се вижда идеално, но за сега физически не е в оптимална форма. Това се оправя естесвено.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 авг 2024 19:09

Dust написа:Много далече съм от мисълта за да кажа, че съдиите не са помагали на силните за деня/сезона/периода, но и не е нормално да се говори само за съдиите и преди мача футбола да остава на втора линия.
За това в другата тема вчера иронично писах, че искам съдиите да са главнодействащи лица, така всички ще са доволни защото те са идеално средство за оправдание.

Относно Сангаре е видимо с просто око, че след 20 минути диша много трудно. Силен е, експлозивен е, отваря голяма крачка, за мен най-интересно, че има много голям футболен интелект и това се вижда идеално, но за сега физически не е в оптимална форма. Това се оправя естесвено.

В мач с почти равностойни отбори е достатъчно да спестиш един червен картон (евентуален втори жълт) или да дадеш такъв пресилен и вече си решил мача в нечия полза. До тук, в мачовете срещу Лц, не си спомням да е правено такова нещо в полза на Левски. В полза на Лудогорец всеки втори или трети мач има свирка. Примерите са десетки и няма нужда да влизаме в подробности. Понеже всички знаем Кабаков що за долен боклук е, е нормално толкова страници да се пишат за съдията. Когато започнат да свирят чуждестранни съдии на дербитата и свирят на Лц както и в международните мачове, тогава можем да се съсредоточим и върху футбола.

Bukay
Контакти:

Мнениеот Bukay » 17 авг 2024 20:24

NOMER14 написа:1-цата се срути до 2.2
Става нещо.

Домусчиев взема мерки да няма изненади.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 авг 2024 20:27

Имам усещането, че на пролет ще искаме чужди съдии за мачовете с олигархичната кауза.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 авг 2024 20:29

NOMER14 написа:1-цата се срути до 2.2
Става нещо.

Тия коефициенти вероятно се влияят от влиянието на зализания олигарх над определени личности податливи на корупция.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 17 авг 2024 20:36

Започваме със Сангаре и Колев в атака, а зад тях Марин Петков, Джемили и Охене. Доста офанзивно ориентиран състав :roll:

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 17 авг 2024 20:56

Генчев не може,не желае да играе дефанзивно. Излизат,скачат, фръгат се и си тръгваме с трите точки. Тоя човек ме върна на Герена, и искам тази игра да продължава.
Изображение

Върни се в “Левски”