Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Запомнете този съдия, Венцислав Георгиев Митрев, тази вечер във Варна показа 15 жълти картона, а не се реши да изгони Бауренски.Не трябва да забравим и отговорника за ВАР Георги Давидов, който явно беше съгласен с всички спорни отсъждания на Митрев, като освен ситуация за червен картон имаше и поне две спорни положения за дузпи в полза на Арда.Ето още малко за Венцислав Митрев https://temasport.com/%D1%88%D0%BE%D1%8 ... %81%D0%B5/
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
damyanov1963 написа:k20dan4o написа:damyanov1963 написа:miro_rz написа:ugly bug написа:miro_rz написа:Както са се договорили Кирчо и Наско.
Заеби!
ПуЩай Премиерлига довечера и плакни окото.
Нека бъде футбол !
Я, ще гледам Ефбет лига. Шоуто е гарантирано.
Що, не ти ли стигна това от вторник :)
Забелязал съм вие левскарите как помните избирателно и повтаряте някакви единични резултати с десетилетия.
Помните примерно 7:2 срещу ЦСКА но не казвате че тогава те са станали шампиони.
Повтаряте постоянно онова 7:1 94 г. но не помните само месец по-рано резила с Олимпия Любляна.
После имахте едно 5:0 за купата, но тогава титлата ви я взе новака Литекс.
Бъзикате чорбарите за онова 0:8 но тогава пак не успяхте да станете шампиони след 14 победи и един равен на Герена с Ловеч.
В живота има радост и тъга...трябва да го знаеш най-добре.
Личи си от кой отбор си бил преди проекта Лудогорец :)
Дамянов, аз бях на тоя мач с Литекс, че даже в Сектор Б. Колко съм псувал Илиян Илиев ако знаеш. Я кажи имаш ли инфо да са били хванати играчи на Левски в тоя мач? Имах такова усещане.
Тази година Спартак в тройката.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- damyanov1963
k20dan4o написа:damyanov1963 написа:k20dan4o написа:damyanov1963 написа:miro_rz написа:ugly bug написа:Заеби!
ПуЩай Премиерлига довечера и плакни окото.
Нека бъде футбол !
Я, ще гледам Ефбет лига. Шоуто е гарантирано.
Що, не ти ли стигна това от вторник :)
Забелязал съм вие левскарите как помните избирателно и повтаряте някакви единични резултати с десетилетия.
Помните примерно 7:2 срещу ЦСКА но не казвате че тогава те са станали шампиони.
Повтаряте постоянно онова 7:1 94 г. но не помните само месец по-рано резила с Олимпия Любляна.
После имахте едно 5:0 за купата, но тогава титлата ви я взе новака Литекс.
Бъзикате чорбарите за онова 0:8 но тогава пак не успяхте да станете шампиони след 14 победи и един равен на Герена с Ловеч.
В живота има радост и тъга...трябва да го знаеш най-добре.
Личи си от кой отбор си бил преди проекта Лудогорец :)
Дамянов, аз бях на тоя мач с Литекс, че даже в Сектор Б. Колко съм псувал Илиян Илиев ако знаеш. Я кажи имаш ли инфо да са били хванати играчи на Левски в тоя мач? Имах такова усещане.
Говориш за 0:0 в последния кръг ли, нямам такава информация, а и не помня да се е говорило за такова нещо. Защо си псувал Илиян Илиев, доколкото помня треньор ни беше Гелето Станков.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Утре вечер искам Кабаков и компания да са главнодействащи лица.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Това 0-0 съвсем не беше в последният кръг. Същата година беше и аферата с аудиото на К. Махлянов, който беше записал един прелюбопитен разговор в съблекалнята на Металург-Литекс.damyanov1963 написа:k20dan4o написа:Дамянов, аз бях на тоя мач с Литекс, че даже в Сектор Б. Колко съм псувал Илиян Илиев ако знаеш. Я кажи имаш ли инфо да са били хванати играчи на Левски в тоя мач? Имах такова усещане.
Говориш за 0:0 в последния кръг ли, нямам такава информация, а и не помня да се е говорило за такова нещо. Защо си псувал Илиян Илиев, доколкото помня треньор ни беше Гелето Станков.
Иначе и аз не знам, защо е псувал И. Илиев. Той имаше един рейд, при който сбърка, но и Гонзо тогава изпусна положения в онзи мач.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
rane написа:Това 0-0 съвсем не беше в последният кръг. Същата година беше и аферата с аудиото на К. Махлянов, който беше записал един прелюбопитен разговор в съблекалнята на Металург-Литекс.damyanov1963 написа:k20dan4o написа:Дамянов, аз бях на тоя мач с Литекс, че даже в Сектор Б. Колко съм псувал Илиян Илиев ако знаеш. Я кажи имаш ли инфо да са били хванати играчи на Левски в тоя мач? Имах такова усещане.
Иначе и аз не знам, защо е псувал И. Илиев. Той имаше един рейд, при който сбърка, но и Гонзо тогава изпусна положения в онзи мач.
Изтърва чист гол. А и целия мач игра така, имах чувството че Джуджето го е хванал, а той ги умееше тия прийоми.
Човек, той направи рейд от кажи речи центъра на терена. Да изтърва я накрая, ама може да е от умора, да не я е уцелил. Тичай ти 30-а метра и залъгвай противници, пък да видим как ще я уцелиш после. Все пак ситуацията стана през ВП, средата някъде. Умората си казва думата. Не мисля, че е бил хванат.k20dan4o написа:rane написа:Това 0-0 съвсем не беше в последният кръг. Същата година беше и аферата с аудиото на К. Махлянов, който беше записал един прелюбопитен разговор в съблекалнята на Металург-Литекс.damyanov1963 написа:k20dan4o написа:Дамянов, аз бях на тоя мач с Литекс, че даже в Сектор Б. Колко съм псувал Илиян Илиев ако знаеш. Я кажи имаш ли инфо да са били хванати играчи на Левски в тоя мач? Имах такова усещане.
Изтърва чист гол. А и целия мач игра така, имах чувството че Джуджето го е хванал, а той ги умееше тия прийоми.
А иначе Джуджето го хванаха по бели гащи с касетата, ама "синьото БФС" покри работата и извади по 3 точки от актива на Литекс и Левски, само и само да се забърше мръсния з-к.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
- damyanov1963
k20dan4o написа:rane написа:Това 0-0 съвсем не беше в последният кръг. Същата година беше и аферата с аудиото на К. Махлянов, който беше записал един прелюбопитен разговор в съблекалнята на Металург-Литекс.damyanov1963 написа:k20dan4o написа:Дамянов, аз бях на тоя мач с Литекс, че даже в Сектор Б. Колко съм псувал Илиян Илиев ако знаеш. Я кажи имаш ли инфо да са били хванати играчи на Левски в тоя мач? Имах такова усещане.
Нещо ми се губят тези спомени, обаче съм гледал Сашо Костов на архивни кадри, как на мач с ЦСКА мина цялата защита и вратаря и на празна врата от около метър уцели гредата :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
rane написа:Човек, той направи рейд от кажи речи центъра на терена. Да изтърва я накрая, ама може да е от умора, да не я е уцелил. Тичай ти 30-а метра и залъгвай противници, пък да видим как ще я уцелиш после. Все пак ситуацията стана през ВП, средата някъде. Умората си казва думата. Не мисля, че е бил хванат.k20dan4o написа:rane написа:Това 0-0 съвсем не беше в последният кръг. Същата година беше и аферата с аудиото на К. Махлянов, който беше записал един прелюбопитен разговор в съблекалнята на Металург-Литекс.damyanov1963 написа:k20dan4o написа:Дамянов, аз бях на тоя мач с Литекс, че даже в Сектор Б. Колко съм псувал Илиян Илиев ако знаеш. Я кажи имаш ли инфо да са били хванати играчи на Левски в тоя мач? Имах такова усещане.
А иначе Джуджето го хванаха по бели гащи с касетата, ама "синьото БФС" покри работата и извади по 3 точки от актива на Литекс и Левски, само и само да се забърше мръсния з-к.
Абе незнам може и така да е, но като го гледах на живо, някак си останаха съмнения.
Има го целия мач. Положението за което казваш е в 1:01:30 мин.
https://youtu.be/9ubcqwg4dYA?feature=shared
А това в 54:15 мин каква дузпа беше само, бях забравил.