Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 16 авг 2024 12:06

drvasko98 написа:
1914.1902 написа:Само да кажа за величаещите гръцките отбори - АЕК (втория в Гърция, който завърши на две точки от шампиона) отпадна от Ноа.

Преди 3 месеца чух,че спечелили купа от евротурнир

Що за показател е това? Едни спечелиха ШЛ, а на следващия сезон даже не си минаха групата ....

Базел примерно бяха на полуфинал в ЛК (тук също изкарвани като мега отбор), а след това отпаднаха от Тобол още във втория предварителен кръг.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 авг 2024 12:11

1914.1902 написа:
drvasko98 написа:
1914.1902 написа:Само да кажа за величаещите гръцките отбори - АЕК (втория в Гърция, който завърши на две точки от шампиона) отпадна от Ноа.

Що за показател е това? Едни спечелиха ШЛ, а на следващия сезон даже не си минаха групата ....

Едни Базел примерно бяха на полуфинал в ЛК (тук също изкарвани като мега отбор), а след това отпаднаха от Тобол още във втория предварителен кръг.

Но е показател, че АЕК паднали от Ноа. Аз се чудя що не сме спечелили международна купа, но сега разбрах, че е защото не е показател

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 16 авг 2024 12:12

honda написа:Има ли някой ,на който да му е харесала играта на българските отбори вчера?
За мен и двата отбора играха безобразно и само ниската класа и грешки на противниците държаха интригата до края.
Аз не знам коментаторите по Диема дали са гледали същите мачове.
Аз лично не виждам с какво съдиите ощетиха българските отбори?
В мача ЦСКА 1948? - за изгонването на играча на числото . Чух че удара не бил достатъчно силен за да бъде показан жълт картон. Откога се мери силата на удара? - Имаме удар с бутоните в коляното без да има шанс да се играе с топката, това е директен чк. Съдията извади само жълт. Преди това същия играч получи жк за нарушение ,което беше на границата между жк и чк. Извърши умишлено нарушение и най-вероятно е бил предупреден от съдията ,че при следващо подобно нарушение ще последва чк. За мен 7 минути продължение е напълно нормално. Като цяло играта на ЦСКА 1948 може да бъде определена като смесица от "опълченците на Шипка" и "плевенски бетон"
За мача на Ботев? - за дузпата , ако това не е дузпа ,аз не знам какво е дузпа. За мен тук съдията трябваше да извади и жк на вратаря. За чк - от повторенията не се вижда ясно ,но изглежда че има удар без топка. Самия факт ,че никой от Ботев не оспорваше , а и самия играч беше видимо гузен . Отделно нали за това има и ВАР и странични съдии. Главния съдия въобще не се поколеба да извади чк, явно му съобщиха,че е имало удар без топка. . Останалото беше въпрос на време. Не бих коментирал играта на Ботев понеже аз игра не видях.
На кого са необходими такива коментари като тези от студиото на Диема ?- просто и двата наши отбора бяха много сериозно надиграни. Между другото въпреки , не че има голямо значение ,но отбора на Зрински Мостар въпреки че се състезава за Босна и Херцеговина, всъщност е хърватски клуб . Пълното име на клуба Хърватски Спортен Клуб Зрински Мостар, дори на емблемата на клуба е хърватското знаме.

Ботев беше доста слаб вчера, играхме по-добре първите 20мин, след това отстъпихме, тъпа дузпа, глупав ч.к и две изпуснати чисти положения в края на полувремето- това е реалния коментар за мача снощи. Това което си описал за Ботев като коментар са си твой размисли които налагаш като няква крайна инстанция за пореден път, а за смешния съдия - ако така ви свирят на Левски, се сещаш кво мучене ще има.

P.S - Отпаднахме заслужено.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 авг 2024 12:13

drvasko98 написа:
1914.1902 написа:
drvasko98 написа:

Едни Базел примерно бяха на полуфинал в ЛК (тук също изкарвани като мега отбор), а след това отпаднаха от Тобол още във втория предварителен кръг.

Но е показател, че АЕК паднали от Ноа. Аз се чудя що не сме спечелили международна купа, но сега разбрах, че е защото не е показател

Както винаги съм казвал - в този форум много хора имат простовати стремежи относно любимите си футболни отбори и ограничени амбиции/мечти, като за това възхваляват какви ли не резултати. Последният пример е великият резултат на Ботев срещу Панатинайкос в Гърция.

Иначе трудно точно ти би разбрал каквото и да е, когато си човек, който използва лъжи и дава неверни твърдения за други хора.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 авг 2024 12:22

1914.1902 написа:Както винаги съм казвал - в този форум много хора имат простовати стремежи относно любимите си футболни отбори и ограничени амбиции/мечти, като за това възхваляват какви ли не резултати. Последният пример е великият резултат на Ботев срещу Панатинайкос в Гърция.

Иначе трудно точно ти би разбрал каквото и да е, когато си човек, който използва лъжи и дава неверни твърдения за други хора.

Според Дамянов няма по-силни от гръцките отбори, а ако отстраниш веднъж някой от тях се равнява на титла от ШЛ.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 авг 2024 12:24

bubka написа:
1914.1902 написа:Както винаги съм казвал - в този форум много хора имат простовати стремежи относно любимите си футболни отбори и ограничени амбиции/мечти, като за това възхваляват какви ли не резултати. Последният пример е великият резултат на Ботев срещу Панатинайкос в Гърция.

Според Дамянов няма по-силни от гръцките отбори, а ако отстраниш веднъж някой от тях се равнява на титла от ШЛ.

Значи и Ноа са носител на ШЛ вече. Чакаме ги на Бернабеу, за да си я върнем. :lol: Наистина е много странно това огромно възхваляване на отбори от държави, които не са в топ 5 първенствата, особено пък за тимове от Гърция.

Конкретно АЕК преди два/три сезона бяха отпаднали от Велез Мостар, сега от Ноа ...... , а ние тука се гордеем на загуба с 1-2 в Гърция, сякаш сме взели победа.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 авг 2024 12:37

bubka написа:

Когато вкара ПАОК и Левски в едно изчение и какъв отбор са победили....
Грандовете там са Олимпиакос, ПАОК и АЕК.
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 авг 2024 12:43

Знам само, че Лудогорец отстрани Олимпиакос, а Левски се справи с ПАОК. Не беше нужно да се пише колко е велико да паднеш с 1-2 от Панатинайкос, защото видяхме колко тежко един отбор го приземиха и даже до плейофите не стигна, въпреки сериозната си селекция.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 авг 2024 12:47

bubka написа:

А според вас няма по-силни от 6вепси :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 авг 2024 12:48

Лигата ни е слаба и няма конкуренция, не виждам какво се вживявате. Пък и за въпросната лига в Гърция вижте колко еляни са титуляри в отборите си.
Изображение

Върни се в “Левски”