Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Scholesy93 » 14 авг 2024 12:28

Като цяло хубавото е, че новата управа наистина се инати откъм трансферните суми.
Уж и за Угарте продължаваме преговорите, но сме сложили една горна граница отвъд която няма да минем. А уругваеца сега си тренира май сам и си чака трансфера, което си е натиск по парижките чаршафи. Но този клуб даде 300 милиона за бившш играчи от Аякс за две години. Такава наглост досега не бях виждал от треньор. И това си върви с отговорности-ако не сме в топ 4 е редно Коледата сър Джим да му подари една заповед за уволнение. Не може да си такъв нагъл и себевлюбен като тъпия холандец и да не носиш резултати.
Днес се оказа, че Люк Шоу е аут пак за месец. Гответе, ще гоним Талиафико от Лион. Един нелош момент да дадем шанс на Хари Амас да се развие, или както би казал Тен Хаг-да дадем дебют на Мазрауи.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 авг 2024 12:50

Холандският измамник удари 600 млн за нови футболисти, а насреща замени 2 домашни купи с позор във Висшата лига и КЕШ. Каква трябва да бъде целта през новата кампания? Йоро и Шоу с дългосрочни контузии и сега ще се търси ляв бек под наем.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 авг 2024 13:46

Според ОПТА, която май няма сбъркана прогноза след поредната грандоманска селекция ще сме на шесто място :oops:

1. Сити
2. Арсенал
3. Пуул
4. Челси
5. Нюкасъл
6. Юнайтед
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 авг 2024 13:50

Scholesy93 написа:Но този клуб даде 300 милиона за бившш играчи от Аякс за две години. Такава наглост досега не бях виждал от треньор. И това си върви с отговорности-ако не сме в топ 4 е редно Коледата сър Джим да му подари една заповед за уволнение. Не може да си такъв нагъл и себевлюбен като тъпия холандец и да не носиш резултати.

Това наистина адски дразни и вече не само че БИЕ на ОЧИ, ами и мирише много сериозно.
От официалният профил на АЯКС в IG написали : Manchester is Red ! :lol:
ЕТХ-АЯКС и СИЕ направиха брутална схема за източване на средства от клуба.
Според мен, този е таен собственик на мениджърска агенция. Буквално му се пълни сметката ала водопад !
Нямам думи, но наистина всичко това е адски заподозрително !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 14 авг 2024 14:09

Ако направим трансфер тип Регуилон за сметка на Амас окончателно ще се отчая от този отбор.
А Шоу когато и да го разкараме все ще е късно... За 10 сезона при нас, сумарно контузиите му се равняват на 5 от тях... Може и да е най-добрият ляв бек в света в 5 от мачовете, които играе през сезона, но останалите 40 винаги му търсим някаква алтернатива. Няма адекватен отбор, който да го търпи толкова - нито Сити, нито Ливърпул, Реал, Барса или Байерн ще държат за титуляр играч, който да играе общо месец през годината... с изключение на мачове за Англия, там някак си винаги оздравява.
Ех как ме е яд, че Моуриньо не остана още месец да разкара инвалиди като него и Марсиал по-рано. :x
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 авг 2024 15:28

Това беше причината да го махнат. Хранеше публично боклуци като Шоу и Марсиал. Скара се и с Погшита, който е някъде в мазето заради допинг. Рангник също каза, че трябва едно 10 човека да се махнат с все Санчо и Рашфорд. Ама тия го сготвиха за отрицателно време.
Само Ерик им прави дудуци и засега остава.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 15 авг 2024 15:06

Омар Берада към феновете преди новия сезон:
„Скъпи фенове,

„Добре дошли обратно на „Олд Трафорд“ за нашия първи мач от Висшата лига за сезон 2024/25. Това е особено специален повод за мен, тъй като бележи първия ми мач тук като главен изпълнителен директор на този великолепен клуб.

„Подкрепата ви на „Уембли“ беше фантастична, където току-що останахме недостатъчни в Community Shield. Бяхме разочаровани да не спечелим мача, но можем да извлечем много положителни неща от него.

„Когато бях поканен да се присъединя към Манчестър Юнайтед в края на миналата година, не се поколебах. Докато бях дете, първият ми спомен от клуба беше баща ми да ми разказва истории за легендарни играчи като сър Боби Чарлтън, Джордж Бест и много други.

„Невъзможно е да не осъзнаваме тежестта на историята. От трагедията в Мюнхен до триумфа на Уембли 10 години по-късно, за мен е чест да бъда част от място, където преодоляването на най-големите трудности и издигането отново до най-голямата слава е в нашата ДНК

„Тази славна история говори сама за себе си. Когато влязох през вратите за първи път миналия месец, веднага бях поразен от огромността на клуба и какво означава той за нашите фенове тук в Манчестър и по целия свят. Мисля, че е невъзможно да разбереш колко голям всъщност е Манчестър Юнайтед, докато не влезеш отвътре. Това е едно предимство, което всички вие сте имали пред мен, но аз наваксвам и го усещам все повече и повече всеки ден. Това е много лесно място за влюбване.

„Имахме натоварено лято досега, с трансформации на и извън терена. Приветстваме Joshua Zirkzee, Leny Yoro, Matthijs de Ligt и Noussair Mazraoui в клуба; четирима отлични таланти с блестящо бъдеще тук. Радваме се, че капитанът на клуба, Бруно Фернандеш, сложи писалка на хартия и посвети бъдещето си на Юнайтед, а Ерик тен Хаг удължи договора си на фона на нашия успех в ФА Къп. Дан Ашуърт се присъедини като спортен директор, а Джейсън Уилкокс като технически директор. Ние изграждаме силна и талантлива футболна структура, за да работим с Ерик и да гарантираме, че сме фокусирани върху дългосрочен успех. Ние също се стремим да изградим водещ в световен мащаб нефутболен лидерски екип, който знам, че ще ни помогне да процъфтяваме.

„За мен е огромна привилегия да заема мястото си до всички вас; Очаквах това от месеци. Няма по-добър начин да започнете от това точно тук, под светлините на прожекторите, с невероятната атмосфера, с която е известен този стадион.

„Харесва ми да прекарам време с нашите колеги на предсезонното турне в САЩ и особено ми хареса да се срещна с толкова много от нашите американски и пътуващи фенове, докато бяхме там. Срещнахме се с новия ни партньор за предната част на ризата Snapdragon в дома им в Сан Диего и бях силно впечатлен от това как тяхната водеща на пазара технология ще ни помогне да се представяме.

„Работим усилено, за да трансформираме Карингтън, така че нашите мъжки и женски отбори да имат достъп до изключителни тренировъчни съоръжения. Сигурно знаете, че назначихме съвместна работна група, за да проучим възможностите за бъдещо регенериране на района на Олд Трафорд със стадион от световна класа в сърцето му. Сега е подходящият момент да продължим напред и с двата проекта и нашите собственици и мениджърският екип са напълно отдадени на тях.

„Това е момент, изпълнен със събития за клуба. Всичко, което правим, трябва да ни помага да се представяме на терена и това е наш приоритет номер едно. Толкова е важно, особено във времена на промяна, нашата връзка с вас, поддръжниците, да е по-тясна от всякога. Това ще продължи да бъде важен приоритет за нас. Всички вие трябва да сте в центъра на всичко, което правим.

„Очаквам с нетърпение да се срещна с много от вас на „Олд Трафорд“ и по време на сезона. Това е вашият клуб. Обещавам, че винаги ще помня това и ще се отнасям към него с грижата, отдадеността и уважението, които заслужава.”

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 15 авг 2024 15:38

Новото ръководство беше май на всичките предсезонни мачове, дано водят и по-активна комуникация с фенклуба. Ангажирани изглеждат, като изключим покупката на нови перли от Аякс дават само позитивни знаци.
Уж прогресираме с преговорите за Угарте, което е доста позитивно. Твърди се, че следващото лято това момче Уортън ще ни е голямата цел от Палас. С левия крак доста прилича на Гарет Бари, което за мен си е позитив. Естественият въпрос е: Защо трябва да скътаваме 75+милиона за следващото лято като тази зима струваше под 20 на Палас?
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 16 авг 2024 08:28

:D
Днес яко бой
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”