Доста хора влизат без билет в сектора. Така влязоха и в Пловдив и хора с билети не можаха!
СЕКТОР Б - 2264/5812
efbet Лига: Левски (София) - Крумовград (Крумовград), Събота от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Крумовград (Крумовград), Събота от 21:15 ч.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
Вълчан написа:metodito иска за каже респектиращ и мощен, но го пише малко на уличен жаргон. Ще го видим ....тези дългите са малко чупливи.
Да, благодаря. Аз няма да се обидя и на някой бял с физиката на Чиликов, 22-годишен, машина за голове.
Най-накрая ефективен Левски. Дано се опазят от контузии. Особено Мустафа, нещо леко на аматьор ми прилича. Има страхотна физика, има доза талант, т.е. основата да е страхотно попадение поне за българското първенство е на лице… но ако го загледате как се движи, как пада, как поема топката, личи си че е “уличен” играч, а не е “школуван”. Това не значи веднага, че е “по-малко добър”. Дано се опази от контузии, че като отиде на Тича, пък дори и в Разград, добре ще го резнат изотзадзе.
Дай Боже повечко такива аматьори да имаме в отбора. Аматьори, дето могат да играят с вдигната глава, дето подават точни пасове и дават голови асистенции, дето с лекота оставят съперниците зад гърба си. Аз не бих се отказал от такива улични аматьори.Svilen написа:Най-накрая ефективен Левски. Дано се опазят от контузии. Особено Мустафа, нещо леко на аматьор ми прилича. Има страхотна физика, има доза талант, т.е. основата да е страхотно попадение поне за българското първенство е на лице… но ако го загледате как се движи, как пада, как поема топката, личи си че е “уличен” играч, а не е “школуван”. Това не значи веднага, че е “по-малко добър”. Дано се опази от контузии, че като отиде на Тича, пък дори и в Разград, добре ще го резнат изотзадзе.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Има два значими факта , които няма как да не ни радват.
Първият е че със всеки следващ мач отбора израства и играе по-добре./ Въпреки че лично мое мнение е че мача на Лаута бе няй-силният/.
Вторият е че след направените смени отбора вдига нивото и играе значително по-добре. От много дълго време не сме били свидетели на подобно поведение на отбора? Това е и огромна заслуга на треньора Генчев. Това е и доказателство, че има дълбочина на състава и все по-трудно треньора ще определя титулярният състав.
Първият е че със всеки следващ мач отбора израства и играе по-добре./ Въпреки че лично мое мнение е че мача на Лаута бе няй-силният/.
Вторият е че след направените смени отбора вдига нивото и играе значително по-добре. От много дълго време не сме били свидетели на подобно поведение на отбора? Това е и огромна заслуга на треньора Генчев. Това е и доказателство, че има дълбочина на състава и все по-трудно треньора ще определя титулярният състав.
scooool написа:Между другото, надписа за Сираков продължава да си седи, много ми е интересно да чуя обяснение защо???? Ако не вървим, дълговете се трупат разбирам, но лично според мен, не е такъв случаят в момента.
Защото не става Раев. Това е единствения собственик на клуб, който се прехранва от него без да е дал стотинка. В този смисъл Левски го има въпреки Сираков.
scooool написа:Между другото, надписа за Сираков продължава да си седи, много ми е интересно да чуя обяснение защо???? Ако не вървим, дълговете се трупат разбирам, но лично според мен, не е такъв случаят в момента.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) вероятно за кадем,,,,
skitnik32 написа:scooool написа:Между другото, надписа за Сираков продължава да си седи, много ми е интересно да чуя обяснение защо???? Ако не вървим, дълговете се трупат разбирам, но лично според мен, не е такъв случаят в момента.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) вероятно за кадем,,,,
:):):) още един два да вдигнат и шампиони значи
За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.
За изстреляни ракети, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Д от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 4000 лева.
За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
За изстреляни ракети, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Д от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 4000 лева.
За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.