Литекс-Локо Мз - 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Литекс-Локо Мз

Мнениеот POPCORN » 26 фев 2010 17:10

JimBeam написа:Личи си класата им ..... без много усилия почти находом и си вкарват головете 3:0 за Литекс е вече.
Хората са казали че головете са важни а не как играеш по време на мача.

бате ти от ЦСКа ли си или от Литекс бе?Какво ми ги четкаш само.Виж, че тия локо мз не могат си подадът два паса
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

joro bad

Мнениеот joro bad » 26 фев 2010 17:15

bultras4e написа:
joro bad написа: Поне знам със сигурност, че Ботев няма да е шампион :!: :lol: :lol: :lol: Не съм фен на Локо Плд :idea:

Няма да е...прав си и ти веднъж. Пиши само по темата :roll:

[offtopic]Ти на кой отбор си фен[/offtopic]

От Ботев
[offtopic]ама Враца ;) :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 26 фев 2010 17:19

Каква класа?!!?
Мачът си е селски отвсякъде.
И във В групите има разгромни резултати, но това не прави победителя "класен отбор", нали?
Няма какво да се лъжем, футболът ни в момента е трагичен и както беше писал някой по-назад скоро ще ни бият в евротурнирите и с администрацията на отборите си. Тъй де, защо да си хабят юношите за такива като нас...

joro bad

Мнениеот joro bad » 26 фев 2010 17:25

Тоя съдия ме съсипва. Сега не дава чиста дузпа за Литекс. Какво ви говори това, че се чувства гузен и прави компенсаций :?: , само,че вече при 3:0 :idea: или другото е, че си е некадърен. ;)

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 26 фев 2010 17:36

Мача е трагедия...не може 3 месеца да е нямало футбол и на първият домакински мач на лидера и основен фаворит за титлата отбор да има 500 човека на стадиона...

а иначе без съдииски скандали издържахме точно 7 минути...

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 26 фев 2010 17:39

Тея Мездра не ги видях цял мач 3 паса да си подадат ТРИ.

joro bad

Мнениеот joro bad » 26 фев 2010 17:48

Tomislav_Fan написа:Мача е трагедия...не може 3 месеца да е нямало футбол и на първият домакински мач на лидера и основен фаворит за титлата отбор да има 500 човека на стадиона...

а иначе без съдииски скандали издържахме точно 7 минути...

Eми то повече отбори с традиций и дълга история имаха повече публика при представянето на отборите си,тренировките и контролите си, а това щяло да е шампиона на България. Айде догодина късмет на Спортист Своге, поне да има безплатни шоколади за хората. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 фев 2010 17:50

JimBeam написа:Той и треньора им го каза, че е нормално да са сковани малко с оглед напрежението като първи мач.Все пак и терена не е много добър до скоро с месеци имаше сняг на него и не се беше играло мачове.Вижда се как подскача топката на доста моменти.

Публика има и съм изненадан с оглед на това, че е работно време, а на стадиона има доста.

@mistreated трябва да си пълен смешник, за да сравняваш контроли с официални мачове.
Чухте ли този Гъдев ли е какъв е какво каза - Не са важни резултатите в контролите, а това какви схеми ще разучим и други неща нужни за издигането на отбора.

Смешник или не аз поне я вдявам малко тая игра, ама на теб щом ти харесва това - честито да ти е. Все така да играе отбора от Ловеч, много ще съм доволен, все на ходом. Резултатите в контролите може и да не са важни, но е важна тенденцията в тях и тя е, че загубиха от всички що годе стабилни отбори, с които играха. Да не говорим за катастрофалните резултати през първите полувремена, когато тези отбори играеха с титулярите си. За мен Литекс днес играха много слабо за отбор, който иска да е шампион и явно ако станат то ще е защото другите са още по-слаби.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2010 17:53

nore написа:Много е зле мача. И двата отбора нищо не играят. Няма публика, няма емоция - отборът който кюска по-добре топката логично води.

:lol: Ей това е анализа..... :lol:
Болезнено прав си колега.... ;)
.................................................................................................................

JimBeam написа:Личи си класата им ..... без много усилия почти находом и си вкарват головете 3:0 за Литекс е вече.
Хората са казали че головете са важни а не как играеш по време на мача.

:lol: .... :lol: ....... :lol:
Каква класа бе момче ? ..... :lol:
Ако Литекс сега играеха с отбор от 10-та ....щяха да загубят с толкова....с колкото спечелиха в тоя измислен мач..... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 фев 2010 17:56

kambata написа:Тея Мездра не ги видях цял мач 3 паса да си подадат ТРИ.

Защо настоявам за намаляване на А група!Просто 16 отбора е нереално!!!Ние за 4 отбора нямаме бази и стадиони!
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Върни се в “Литекс”