NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: NBA Regular Season 2024-25
В днешния спорт тая възраст отдавна не е "пенсионерска".
За мен по-голямата грешка е разликата с 20 години - Дрийм тим е този от 1992. Другите са подобия.
ReBorn1982 написа:Срещу Сърбия се измъкна на косъм "великият" Дрийм Тийм с Кевин Дюрант, Стеф Къри, ЛеБрон Джеймс, Джоел Ембийд и т.н. супер звезди .... гледам и снощи май не са били много убедителни. Слаба ракия.
Ае кат цяло си контролираха мача, не е като да обръщаха с клизми. Имаше и леко домакинско намигване от съдиите, което ги държеше на нормална разлика.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ако Кольо ги беше заклал толкова ракия щеше да се излее. Жалко!
:-)
:-)
-
rhaegar написа:ReBorn1982 написа:Срещу Сърбия се измъкна на косъм "великият" Дрийм Тийм с Кевин Дюрант, Стеф Къри, ЛеБрон Джеймс, Джоел Ембийд и т.н. супер звезди .... гледам и снощи май не са били много убедителни. Слаба ракия.
Ае кат цяло си контролираха мача, не е като да обръщаха с клизми. Имаше и леко домакинско намигване от съдиите, което ги държеше на нормална разлика.
За (А)Ф(рик)анция пишеш, нали ??! Щото със Сърбия си бяха на ръба ....
-
Buck32 написа:За мен по-голямата грешка е разликата с 20 години - Дрийм тим е този от 1992. Другите са подобия.
Факт, онзи тим дори не се изпоти. Единствено великият отбор на Югославия от края на 1980-те (с Дражен Петрович, Владе Дивац, Тони Кукоч, Дино Раджа, Жарко Паспаль и сие) можеше да им даде малко отпор, но те се разпаднаха баш преди олимпиадата в Барселона '92 ....
ReBorn1982 написа:Факт, онзи тим дори не се изпоти. Единствено великият отбор на Югославия от края на 1980-те (с Дражен Петрович, Владе Дивац, Тони Кукоч, Дино Раджа, Жарко Паспаль и сие) можеше да им даде малко отпор, но те се разпаднаха баш преди олимпиадата в Барселона '92 ....
След последното им световно заедно, през 1990 някой беше питал Дивац как ще се чувстват срещу американците в Барселона. Дивац се позасмял и отговорил "както другите срещу нас тук", тогава биха Съветския съюз с двайсетина точки на финала.
Ей така се празнува третото място:
[youtube]https://youtu.be/Bn2S1o1rS2U?si=yMMQHndtXAK_tmie[/youtube]
Жалко, че не можахме да видим празнуване на титла :lol:
Buck32 написа:ReBorn1982 написа:Факт, онзи тим дори не се изпоти. Единствено великият отбор на Югославия от края на 1980-те (с Дражен Петрович, Владе Дивац, Тони Кукоч, Дино Раджа, Жарко Паспаль и сие) можеше да им даде малко отпор, но те се разпаднаха баш преди олимпиадата в Барселона '92 ....
След последното им световно заедно, през 1990 някой беше питал Дивац как ще се чувстват срещу американците в Барселона. Дивац се позасмял и отговорил "както другите срещу нас тук", тогава биха Съветския съюз с двайсетина точки на финала.
Ей така се празнува третото място:
[youtube]https://youtu.be/Bn2S1o1rS2U?si=yMMQHndtXAK_tmie[/youtube]
Жалко, че не можахме да видим празнуване на титла :lol:
Жалко другия път; аз се радвам че Америка спечели и надви другите
мислих че тук е тема за НБА
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Дано си права за другия път, като гледам новото поколение, без Леброн, Дюрант и Къри ще се озори. Аз за полуфинала съжалявам, но за финала - не, французите не са ми толкова симпатични.
Темата си е за НБА - главните действащи лица на олимпиадата си бяха играчи от НБА, така че може да го отнесем към подготовката за новия сезон :)
Темата си е за НБА - главните действащи лица на олимпиадата си бяха играчи от НБА, така че може да го отнесем към подготовката за новия сезон :)
Buck32 написа:Дано си права за другия път, като гледам новото поколение, без Леброн, Дюрант и Къри ще се озори. Аз за полуфинала съжалявам, но за финала - не, французите не са ми толкова симпатични.
Аз като пълно правна Американка съм си за Америка разбира се
Това което конетираш трябваше да бъде в тема за олимпийските игри
Аз не съжалявам за полуфиналал и се радвам че Американците елиминраха гнусните сърби
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс