Стадион: "Хювефарма Арена" (Разград)

Снимката въпреки че е от ЛК ми харесва, те за това!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Ще е тегав мач. Навярно ще излезем с Делев и Рик, то няма и алтернатива по крилата впрочем освен ако не смени постройката. Може да смени и Дуа с Круз.
Не изключвам и продължения, та ще видим.
Irko1990 написа:Не. Мисля, че Камара е плеймейкър, но пишеше някъде, че може да играе и като крило. Но не е картокетиран май за сблъсъците с Карабах, а и доколко е във форма не знам. Дано направим поне равен в реванша и да продължим. А защо ще продават Сонко, а държат Терзиев?
krumeto написа:Irko1990 написа:Не. Мисля, че Камара е плеймейкър, но пишеше някъде, че може да играе и като крило. Но не е картокетиран май за сблъсъците с Карабах, а и доколко е във форма не знам. Дано направим поне равен в реванша и да продължим. А защо ще продават Сонко, а държат Терзиев?
Защото в Европа без Сонко можем, но без Терзиев няма да можем. Има квота за български играчи.
Dani Kiki написа:krumeto написа:Irko1990 написа:Не. Мисля, че Камара е плеймейкър, но пишеше някъде, че може да играе и като крило. Но не е картокетиран май за сблъсъците с Карабах, а и доколко е във форма не знам. Дано направим поне равен в реванша и да продължим. А защо ще продават Сонко, а държат Терзиев?
Защото в Европа без Сонко можем, но без Терзиев няма да можем. Има квота за български играчи.
И тази квота за колко българи е? Онази вечер почнахте с един-единствен Антон Недялков!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта