ЛК /Черно море - Апоел БШ/ 01.08 четвъртък 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

TheSailor

Re: ЛК /Черно море - Апоел БШ/ 01.08 четвъртък 21.15

Мнениеот TheSailor » 02 авг 2024 11:49

Alexandrov93 написа:Топката стигне ли до този човек и атаката приключва.

Тук си много прав. Топката стигна до него в мача със Септември и атаката приключи с гол. Човекът е на 35 не знам какво очаквате от него. Но тепърва ще извлича още точки от противниците. Друг нападател няма да взимаме, този ще е. Друга чиста 9-ка нямаме.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 02 авг 2024 11:51

ogrizko написа:абе, според вас първия гол на Апоел редовен ли е? щото един от играчите им яко препречи пътя на нашия вратар и изобщо не беше идеята му да е играе с топката или да я гардира или нещо, а изцяло функцията му беше да попречи на нашия вратар да се придвижи ??? ако имаше ВАР дали щеше да бъде отменен гола или не?!

Ако имаше ВАР - този гол щеше да бъде отменен.
Нарушения извършени срещу вратаря:
• Възпрепятстването на движението на вратаря във вратарското поле представлява нарушение, напр. при изпълнение на ъглов удар

Такива са директивите на УЕФА. ВАР не се назначава за този етап от ЛК.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 02 авг 2024 11:51

TheSailor написа:

Тук си много прав. Топката стигна до него в мача със Септември и атаката приключи с гол. Човекът е на 35 не знам какво очаквате от него. Но тепърва ще извлича още точки от противниците. Друг нападател няма да взимаме, този ще е. Друга чиста 9-ка нямаме.

Ти сериозно ли ми се хвалиш с един гол от 10 мача и то срещу Септември? Какви точки ще извлича този човек от противниците? Със Септември 65 минути имахме едно положение, този индивид излезе и изтървахме 5-6 положения до края на мача. Това не ти ли говори нещо?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 авг 2024 11:51

mursusaid написа:Да няма как да се мине и без закачки с противника и това е нормално .Но има достатъчно много песни в подкрепа на отбора ,но доста хора и срам ли от какво не смеят да си мръднат устните.А ако става въпрос,нашите са мноооого по-малко за Спартак,отколкото ако отидеш на техен мач и се заслушаш.Та техните от примерно десет песни 9 са срещу нас.Няма такива комплексари,измислят песни само за противника,но не и за отбора си.

ами, както на теб не ти харесва Спартак да пеят за противника ....така и на мен не ми харесва пък ние да пеем за противника .....да не говорим, че то доста години противник реално нямаше, защото Спартак бяха в съвсем друга група :) аз лично предпочитам да не им се обръща никакво внимание, дори в мачовете срещу тях да се пее за Черно море и да се подкрепят моряците .....а не някакви "закачки", псувни, нареждане и др. подобни дето насаждат само агресия и целят да обидят някого

предпочитам любов към Черно море отколкото омраза към Спартак....

освен това изобщо не сравнявам какво правят Спартак Вн, нека те да си пеят срещу Черно море като им е такава мотивация, а ние да си пеем само за Черно море!!!

както и да е, те нещата няма да се променят вероятно и затова обикновено гледам да не мрънкам по въпроса, но винаги се дразня като се почне с простотииите......
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 авг 2024 11:55

Nobody007 написа:Ако имаше ВАР - този гол щеше да бъде отменен.
Нарушения извършени срещу вратаря:
• Възпрепятстването на движението на вратаря във вратарското поле представлява нарушение, напр. при изпълнение на ъглов удар

Такива са директивите на УЕФА. ВАР не се назначава за този етап от ЛК.

......значи първия им гол трябваше да бъде отменен!!!! аз такова препречване пътя на вратаря не бях виждал скоро - нашия иначе щеше да избие топката!!!

виждал съм и друг път играчи да пречат на вратаря, но само докато бъде изпълнен удара колкото да го забавят малко ....а тоя пречеше на Пацо през абсолютно цялото време, без желание да играе с топката по никакъв начин!!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 02 авг 2024 11:56

Alexandrov93 написа:
TheSailor написа:

Ти сериозно ли ми се хвалиш с един гол от 10 мача и то срещу Септември? Какви точки ще извлича този човек от противниците? Със Септември 65 минути имахме едно положение, този индивид излезе и изтървахме 5-6 положения до края на мача. Това не ти ли говори нещо?

Току-що сам си го написа. Докато е играл сме имали 1 положение и 1 гол. А после сме изтървали постоянно. Това ти е нападателя. Взима и вкарва. Другите, ако искат и 20 удара да направят, като няма гол, какъв е смисъла ? Това ти е истинската 9-ка.

А като искаш по-добър нападател, отиваш при Пламен Андреев и му предложи пари, за да вземат такъв. Толкова ни е бюджета, това ще е. Никой не идва на мачове, ама всеки иска нещо. с 10000лв приходи от мач ли искат звезди да ти играят на Тича ? Ние половината стадион не можем да си напълним, Иса да ти е проблема.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 02 авг 2024 13:30

TheSailor написа:
Alexandrov93 написа:
TheSailor написа:

Току-що сам си го написа. Докато е играл сме имали 1 положение и 1 гол. А после сме изтървали постоянно. Това ти е нападателя. Взима и вкарва. Другите, ако искат и 20 удара да направят, като няма гол, какъв е смисъла ? Това ти е истинската 9-ка.

А като искаш по-добър нападател, отиваш при Пламен Андреев и му предложи пари, за да вземат такъв. Толкова ни е бюджета, това ще е. Никой не идва на мачове, ама всеки иска нещо. с 10000лв приходи от мач ли искат звезди да ти играят на Тича ? Ние половината стадион не можем да си напълним, Иса да ти е проблема.

Аз си мисля, че майтап си правиш? Аз ти обяснявам, че този човек проваля всяка атака, затова и нямаме положения, защото топката стига до него и атаката приключва в лошия смисъл на думата. И не, аз не искам да се привлича нападател, а да се пускат Уеслен и Брено, а ако и двамата са контузени - Пашеко.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 02 авг 2024 13:54

Хубави са тези европейски вечери, но ще си останем само с това тази година. И не мога да кажа, че сме заслужавали да продължим напред, защото абсолютно не заслужавахме. Мачове със страх не се печелят, а ние не играхме за победа, играхме за Х и загубихме. Дори и когато упражнявахме натиск всичко беше един хаос без някаква особена мисъл. Апоел си личи, че са доста по-опитен от нас отбор, но и по-добре подготвен, особено физически.

Моят прочит е следния - от началото на сезона се представяме изключително слабо и сме крайно безидейни. Видя се в първия мач срещу Апоел, видя се и в мачовете със 1948 и Септември, вчера отново беше видно. Не знам каква подготовка е водена и какво е тренирано, но нищо общо не виждам с онзи отбор от миналия сезон - едно кюскане на топката, боцове напред и се чака от Сула евентуално да измисли нещо, защото той е единствения ни футболист, който може да направи нещо нестандартно. Без нападател - толкова и за пореден път изпускаме играчи, които биха ни били полезни в такива мачове за няколко хиляди отгоре.

Формата на Димов е драстично спаднала и само преди втория гол на Апоел направи поне 2 фрапантни грешки откъдето удариха и греда. За нападателя вече споменах - играем без такъв и е абсолютен трансферен провал, че не се привлече футболист на този пост. Напъваме се цяла година за тези мачове, а накрая влязохме в тях абсолютно неподготвени. Не разбирам и защо постоянно трябва да играем с 1 нападател, дори и в моменти където търсим гол и няма какво да губим, но треньорски решения.

Спокойно вече можем да продаваме Сула и Виктор, но лошото е, че без тях качеството спада драстично. Не ни помага и това, че ядрото на този отбор е 30+ (Димов, Панов, Атанасов, Панайотов, Дробаров плюс още Иса, Илиев, Калкан и той е някъде там). Грубо изтрезняване след предния прекрасен сезон и завръщане към обичайното ни ниво 5-8 място.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 авг 2024 14:19

Е в края на мача бяхме с двама нападатели,Бруно смени Димов и заиграхме с Иса и Бруно напред ,Дуду и Златев по крилата.Тогава и всъщност успяхме да ги натиснем в тяхната половина
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 авг 2024 18:41

На мен мача ми хареса, но сръбското лайно малко се престараваше да не вижда фалове в полза на Морето. Само не разбрах след израенителния гол защо се дръпнахте назад, трабваше да натиснете докато бяха топли.

И последно Варна заслужава да има поне един хубав стадион!
Изображение

Върни се в “Черно море”