Летни олимпийски игри Париж 2024 - обща тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stanleys
Контакти:

Re: Летни олимпийски игри Париж 2024 - обща тема

Мнениеот stanleys » 31 юли 2024 00:24

Най-гадно е така :( Но даде всичко от себе си, браво!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 юли 2024 00:43

Не винаги само медалите са критерии за добро представяне.

Епитропов ми прави много добро впечатление. Стана европейски шампион преди месец, което е историческо постижение. Не знам дали се приближи до личното си днес, но така или иначе - страхотно представяне.

Същото се отнася и за 18-годишната Калояна Налбантова. Днес бие на бадминтон и въпреки че няма шанс да продължи напред голямо БРАВО и на нея.

Относно Мицин видях, че е отпаднал. Може би можеше още, но и той мисля, ,че се е представил достойно.

Съгласен съм с някой, който отбеляза, че въпреки някои ранни отпадания не сме дошли с туристи в Париж. И Радо Росенов на бокс има много какво да даде, Илиева на сабя е способна и все още млада, както и Марк Христов в джудото вярвам, че ще стане още по-добър и конкурентен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 31 юли 2024 10:11

rebelheartous написа:
ReBorn1982 написа:Ми дай да закриваме българския спорт и да си внесем спортисти-наемници от цял свят .... таджики, маори, зулуси, павиани ... важното е, че ще се вее българският флаг, нищо че оня 2 думи на български трудно казва, а като го питаш за Васил Левски, те гледа като плъх в брашно .....

Викаш французи и американци все са се закрили, а? Ама на чуждите отбори никога не търсите сметка какви хора се състезават за тях...

И на теб харесва ли ти националният отбор на Франция ??! ... ако играят с Камерун, примерно, и си свалят екипите, няма да можеш да познаеш кои са "европейците" и кои африканците ... при все че там играят родени във Франция чернилки, поне те са ги развили, а ние натурализираме разни от кол и въже, които до оня ден не са и чували за България сигурно.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 31 юли 2024 10:22

danko_sot написа:Не винаги само медалите са критерии за добро представяне.

Епитропов ми прави много добро впечатление. Стана европейски шампион преди месец, което е историческо постижение. Не знам дали се приближи до личното си днес, но така или иначе - страхотно представяне.

Същото се отнася и за 18-годишната Калояна Налбантова. Днес бие на бадминтон и въпреки че няма шанс да продължи напред голямо БРАВО и на нея.

Относно Мицин видях, че е отпаднал. Може би можеше още, но и той мисля, ,че се е представил достойно.

Съгласен съм с някой, който отбеляза, че въпреки някои ранни отпадания не сме дошли с туристи в Париж. И Радо Росенов на бокс има много какво да даде, Илиева на сабя е способна и все още млада, както и Марк Христов в джудото вярвам, че ще стане още по-добър и конкурентен.

За Илиева най-много ме е яд, реално се срина след една недадена точка с която ставаше 5:1 за нея, след което унгарката я обърна до 4 или 5:9, при което Йоана пак поде инициативата и стана 8:9, но отново не ѝ дадоха точка за 9:9 и унгарката направи няколко бързи, с което я довърши. Имаше всички шансове за медал.

На стрелбата също Кирил е с медал от световно, но там основно е до настройка през съответния ден.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 31 юли 2024 13:34

Отлична победа на Рами Киуан срещу водача в схемата и вече и той е на 1 успех от медал :)
Много здраво се бори и Ивайло Иванов в джудото, но съперникът му беше много класен и не му даде шанс да изравни, жалко че имаше такъв тежък жребий - и първият му съперник беше силен

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 юли 2024 17:41

stanleys написа:Отлична победа на Рами Киуан срещу водача в схемата и вече и той е на 1 успех от медал :)

Рами "Пустиняка" беше с класа над австралиеца. Преби си го като пич с много майсторство и самочувствие. :)))
Удоволствие беше да се гледа.
Тази вечер в Черен бряг могат да се почват от рано :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 31 юли 2024 18:17

Red_Neck написа:
stanleys написа:Отлична победа на Рами Киуан срещу водача в схемата и вече и той е на 1 успех от медал :)

Рами "Пустиняка" беше с класа над австралиеца. Преби си го като пич с много майсторство и самочувствие. :)))
Удоволствие беше да се гледа.
Тази вечер в Черен бряг могат да се почват от рано :)

Като докарат две олимпийски титли, тогава е редно :D
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 юли 2024 20:16

Голям мач между САЩ и Сърбия в женския волейбол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 юли 2024 21:36

Сара ги удари жестоко 8-) 8-)

Оооооо, Маршан, това вече е нещо съвсем друго.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 31 юли 2024 23:52

Кво направи китаеца? :lol: Иначе Маршан освен, че става първия златен медалист на бруст и бътерфлай, но и подобри и двата олимпийски рекорд. :o

Върни се в “Други спортове”