Drunken_Master написа:Тоя Сирски е направо пълно посмешище. Не, че Залужни беше нещо по-различно от него, ама е пълна повърня изказвания от типа на "За разлика от руснаците, ние ценим хората си и не ги пращаме в заколение!?" Абе боклук скапан, вие не спирате, да грабите хора от улиците, какво цениш на майка си у шундата? Даже АЗОВ щели да колят тия дето палят колите на мобилизаторите. Бахти лайнарите са тия. Имаше едно потресаващо клипче от Телеграм, дето пуснаха едно момче със синдром на Даун... :(
Между другото... аз имам едни подозрения, че все по-малко хора дори в Украйна вярват на сводките им от украинският генщаб. Безуглая наскоро пак орева орталъка, че масово ранените отивали при Свети Петър, понеже имало страшна дезорганизация относно кръвопреливането, придвижването до най-близката болница и т.н. Принципно, тая играе ролята на човека, който да изрече неудобната истина сред Украинската Рада. Най-вероятно за това е и сложена.
Другото нещо... Тия от щаба им над 250 пъти бяха хващани в лъжи, а най-гнусарската история беше в началото на годината, когато Киев беше бомбардиран от руските кинжали и искандери, а Виталий Кличко твърдеше, че са свалили абсолютно всички ракети. Ми... много странно, щото по официалната информация от украинското енерго над 200 000 домакинства били без електричество, а половината град беше и без интернет. Кво са сваляли майната си? Сега... аз разбирам, че е хубаво да се премълчават някои неудобни факти за да се покаже пред западните съюзници, че действат толкова ефективно, толкова решително и т.н. както и да се поддържа висок морала из армията и населението, ама... подобни ходове от страна на украинските управляващи според мен са дори обидни за собственото им население. То се вижда дори и в УНИАН как населението реагира на изказването на Владимир Зеленски, че украинските загуби били 35 000 души. Интересно, кой би повярвал на всичко това!? Сега... всячески се мъчат, да удържат Харков, а истината е, че руснаците дори не са и метнали някакъв кой знае какъв юруш - 50 000 души бяха, целта беше да могат, да ги поразпръснат малко за да се придвижат по останалите фронтове. Което се и случи.
хаштагмасовалоботомия