Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 27 юли 2024 21:16

Dani Kiki написа:
W84me написа:Тирето с нов собственик, но със съдиите я карат постарому!

При първия гол много набързо разгледаха ситуацията, дори не показаха като хората линиите на засадата....

Защо изземваш функциите на колегата пели, той е упълномощен от форума по съдийските въпроси
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 юли 2024 21:17

Това е все едно да отразяваш пародията в парламента и да очакваш ,,Пулицър,,.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 юли 2024 21:20

vlong написа:Това е все едно да отразяваш пародията в парламента и да очакваш ,,Пулицър,,.

Надценяваш се !
Първо вземи наградата за фотография, после ще видим какво ще те правим.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2024 21:35

krumeto написа:
peliforewer написа:
Dust написа:Пели, твоето е болестно състояние. Съдиите първото неотсъждат дузпа за сините, ти си тръгнал тук да показваш някакви две снимки, на които само ти си знаеш, какво искаш.

Не мисля, че само аз съм болен в този форум :) , твоята също не е лесна :) .

Има много болни, но твоята болест е неизлечима.
Никой по никакъв начин, дори с чисти факти не може да те убеждава.

Забелязал съм, че ти работиш само с факти, а не с каруца...и изпълнения, жив и здрав да си.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2024 21:41

Dust написа:
Dani Kiki написа:

При първия гол много набързо разгледаха ситуацията, дори не показаха като хората линиите на засадата....

Защо изземваш функциите на колегата пели, той е упълномощен от форума по съдийските въпроси

Никой не ме е упълномощил, винаги съм бил независим.Всеки който е забелязал нещо нередно в мача ЦСКА - Хебър има право да покаже фотоси, видео и да коментираме.

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 юли 2024 21:57

Непропускаш да ни напомняш как видиш ли телевизията не дала повторение, вар неначертал линиите, но явно всичко това е само когато става дума за противников отбор.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 27 юли 2024 22:20

Dani Kiki написа:

Ти явно си гледал друг мач или си бил за бира до хладилника.Дадоха си и линиите и всичко.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2024 22:44

Dust написа:Непропускаш да ни напомняш как видиш ли телевизията не дала повторение, вар неначертал линиите, но явно всичко това е само когато става дума за противников отбор.

Ако визираш мен си в грешка, нямам спомен да съм обвинявал някой в липса на повторения и т.н..Доколкото мога си връщам спорните моменти, може да са с лошо качество, но ги показвам.Тук някой искаше факти, ако снимковият материал не е факти, не знам какво е.А някои си лаят тук по навик и не смеят да покажат факти.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 юли 2024 23:03

Жаклин Михайлов, който последно време толкова много му се радват тънко хейти ЦСКА-София след днешния мач.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 27 юли 2024 23:13

peliforewer написа:
Dust написа:Непропускаш да ни напомняш как видиш ли телевизията не дала повторение, вар неначертал линиите, но явно всичко това е само когато става дума за противников отбор.

Ако визираш мен си в грешка, нямам спомен да съм обвинявал някой в липса на повторения и т.н..Доколкото мога си връщам спорните моменти, може да са с лошо качество, но ги показвам.Тук някой искаше факти, ако снимковият материал не е факти, не знам какво е.А някои си лаят тук по навик и не смеят да покажат факти.

Не си ли много важен? Чак и снимков материал да ти покажа.
Аз снимах целия мач, ако искаш(нали си величие), мога да ти покажа и целия мач още веднъж.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”