Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 24 юли 2024 13:05

k20dan4o написа:
peliforewer написа:
k20dan4o написа:
peliforewer написа:Миналата година доста спорехме за програмата през летните жеги, бях наричан болен мозък и т.н..Сега гледам новата програма за първите четири кръга и ти да видиш, от четири мача ЦСКА играе три в 19.00ч., На Лудогорец всички мачове са от 21.15ч., на Левски проверете сами :) .По една щастлива случайност ЦСКА може и да играе късен мач с Хебър, но само заради това, че Лудогорец си отложи мача със Славия.Какво може да очакваме от новия бардак със старите труженички :) . Новият президент на БФС си го заяви, че негов фаворит за шампион е Лудогорец, все пак хората около Домусчиев го сложиха на мястото на Боби Михайлов.

Сърди се на левскарите, че са ви заели късните мачове, нашите нормално да ги съобразят с това че ще имаме две гостувания за една седмица първо в Унгария и второ до Азербайджан или Гибралтар.

Левски играят два пъти в петък, събота и понеделник са свободни за късните мачове.Други български отбори също играят мачове в Европа, но всичките им срещи от шампионата не са от 21.15ч., явно има превилигировани.Радвам се, когато ми опонират нормални хора, за жалост има и такива с каруцарски манталитет.

Нормално е програмата да я съобразяват с евроучастниците.
Ето, Ботев - имат мач в Атина, след това дербито с Локо са го сложили в 21:15, после реванша с Пао и после гостуване на Крумовград пак в 21:15 и то пак в Пловдив. И после пак домакинство на Лц пак в 21:15 ч.
Тъй че като внушаваш привилегии казвай че са не само за Лц.

Морето - за щастие гостуват на евреите в Ловеч, после домакинство на Септември от 21:15, после реванш с евреите и после са ги прецакали да се пържат от 19 ч. гости на Лок Сф. Но после пак домакини на Враца от 21:15.

Най-прецакани са 1948 - те играят само от 19 ч. ,но пък ти тях не ги харесваш.

Правилно изтъкна, не ги харесвам :) и не само числото, но никой отбор не мразя.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 юли 2024 13:35

Българският футболен съюз отправи предупреждение към ФК Хебър, ФК Крумовград и ФК Ботев Враца във връзка със състоянието на тревните настилки на стадионите, на които отборите домакинстват.

След изиграването на срещите от първия кръг на ППЛ, Спортно-техническата комисия към БФС сезира Лицензионната комисия, която свика извънредно заседание днес, 24.07.2024.

На проведената среща се обсъди състоянието на тревните настилки и в тази връзка се взе решение, че терените на стадионите на ФК Ботев, Враца (ст. „Христо Ботев“), ФК Хебър (ст. „Георги Бенковски:) и ФК Крумовград (ст. „Коматево“) не предоставят необходимите условия за нормалното провеждане на футболни срещи.

На трите клуба бяха изпратени официални писма, постановяващи нуждата от спешни мерки за подобряване на тревното покритие.

След извършване на подобренията следва да се уведомят горепосочените комисии, а в случай на невъзможност да се вземат необходимите мерки до датата на следващия домакински мач, то следва да се осигурят алтернативни стадиони за провеждане на футболни срещи от ППЛ.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2024 13:36

Специално за пели, за да си го извади пак от контекста:

Новак Джокович е решил да поправи една от грешките си, допусната на Олимпиадата в Токио преди три години. Тогава той бе отседнал в олимпийското село, където другите спортисти не спираха да му досаждат за автографи, снимки и селфита. Това костваше златния медал на Ноле, който му е най-голямата цел.

Поради тази причина сега Джокович ще спи извън селото. Сръбски медии пишат, че Новак иска спокойствие, за да се концентрира максимално преди предстоящите битки.

„Джокович пътува от Черна гора до Париж, като ще мине през олимпийското село само за да поздрави сръбския национален отбор. После ще отседне в имение край френската столица“, твърдят близки до рекордьора по титли в Шлема.

Да му напомня ли къде е Гришо (изключваме момента, че случайно се контузи) и защо сравнението е като на лъв с хлебарка, колкото и да мразя шумадийската измет? Дано ме е разбрал, макар че му е простено и да не разбере :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 юли 2024 14:32

tmanolov написа:Специално за пели, за да си го извади пак от контекста:

Новак Джокович е решил да поправи една от грешките си, допусната на Олимпиадата в Токио преди три години. Тогава той бе отседнал в олимпийското село, където другите спортисти не спираха да му досаждат за автографи, снимки и селфита. Това костваше златния медал на Ноле, който му е най-голямата цел.

Поради тази причина сега Джокович ще спи извън селото. Сръбски медии пишат, че Новак иска спокойствие, за да се концентрира максимално преди предстоящите битки.

„Джокович пътува от Черна гора до Париж, като ще мине през олимпийското село само за да поздрави сръбския национален отбор. После ще отседне в имение край френската столица“, твърдят близки до рекордьора по титли в Шлема.

Да му напомня ли къде е Гришо (изключваме момента, че случайно се контузи) и защо сравнението е като на лъв с хлебарка, колкото и да мразя шумадийската измет? Дано ме е разбрал, макар че му е простено и да не разбере :lol:

Колкото и да ме убеждаваш не мога да се съглася да се обижда Григор Димитров по този отвратителен начин.Всеки има право на избор дали да играе за България или не. Гришо е помагал на националите по тенис , винаги е подчертавал, че е българин и е отказал оферти да се състезава за други държави.Аз не съм сигурен дали въобще има право да участва в Париж.Вече е на възраст и може да си избира приоритетите.Стига с този комунистически манталитет и псевдопатриотизъм, който има различно мнение да бъде обявен за враг на народа.Дано и ти да си ме разбрал, че иначе ще го отнеса подобаващо :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2024 15:13

peliforewer написа:Колкото и да ме убеждаваш не мога да се съглася да се обижда Григор Димитров по този отвратителен начин.Всеки има право на избор дали да играе за България или не. Гришо е помагал на националите по тенис , винаги е подчертавал, че е българин и е отказал оферти да се състезава за други държави.Аз не съм сигурен дали въобще има право да участва в Париж.Вече е на възраст и може да си избира приоритетите.Стига с този комунистически манталитет и псевдопатриотизъм, който има различно мнение да бъде обявен за враг на народа.Дано и ти да си ме разбрал, че иначе ще го отнеса подобаващо :) .

Разбрах те, но не съм съгласен :lol: От една страна си напълно прав - големи хора сме, всеки сам си определя приоритетите, ама да откажеш на България, независимо какви сблъсъци си имал с някаква измет на ръководни постове, е меко казано малоумно. Ще дам тъпо сравнение - ти би ли се отказал от децата си, ако се разведеш с майка им? Или от жена си, ако децата излязат ъъъъ, да речем неблагодарници? Ми едното няма общо с другото, поне за мен.

Затова и за Интересчийски, и за КюрдЪ, и за Гришо (всичките уникални спортисти, само Интересчийски може би не е ол тайм номер 1 у нас, щото имаме наистина велики волейболисти), ми е много болно, тъй като определено не са българи. А трябва, щото са пример за подражание - егати примера за подражание. А можеше да е лесно, и преди съм го казвал - бе излез с една фланелка "Лазаров/Михайлов/Малеева са педали. Оставка", пък си играй за България. И всички ще те подкрепят. А не, ми аз бойкотирам България, щото не харесвам някой Сульо в ръководството.

П.С. Нуле Джуката е 4 години по-дърт от нашия и не е пропуснал нито Олимпиада да се състезава за родината си, нито пък турнир в Белград, като този турнир даже му сваля рейтинга, щото е от ниво 250, а той се бори да е номер 1 в света! Това как е, добре ли е?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 юли 2024 15:32

zieek91 написа:
damyanov1963 написа:
1914.1902 написа:В Тъпомегаспорт няма ли да пуснат статия със заглавие: ''Най-сетне ни дадоха дузпа в Разград, но не я вкарахме''?

Той зикито си поиска дузпа и я получи :lol:

Честно, не можах да повярвам като видях съдията да посочва точката за дузпа и и на момента се притесних. Започнах да оглеждам полилея дали се клати. Викам си, е сега, сигурно или земетресение ще стане или ще вземе да изригне изгасналия вулкан на Витоша. :)

Случи се историческо събитие, което очаквахме дълги години, откакто България падна под 19.20.17.18.11.15. футболно робство! :)

Изображение

A кога ще влезете в историята, че сте вкара ли дузпа на Лудогорец, защото иначе си губи смисъла да ви ги дават след като сте неспособни ги вкарвате. Може би затуй рядко ви ги дават. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 юли 2024 15:39

Не съм разбрал Ицо Стоичков кога не е играл за България.Имаше някакъв водевил по времето когато Христо Бонев беше треньор, но един букет цветя оправи всичко :) .Сещам се, че един футболист бойкотира на 11.11.1993г. един решаващ мач в Париж, но него не си го вкарал в графата на "родоотстъпниците" :) .
W84me ( Блатер) ..

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2024 15:53

peliforewer написа:Не съм разбрал Ицо Стоичков кога не е играл за България.Имаше някакъв водевил по времето когато Христо Бонев беше треньор, но един букет цветя оправи всичко :) .Сещам се, че един футболист бойкотира на 11.11.1993г. един решаващ мач в Париж, но него не си го вкарал в графата на "родоотстъпниците" :) .

че аз за г.з. да съм казал някога добра дума, откакто съм в този форум? Една ми намери - след есента на 1994 няма как да намериш :mrgreen:

Ето ти състава във Франция на 17.11.1993 (а не 11.11, което също е паметна дата за мен, но по други причини)

България: Михайлов, Кременлиев (играе в Левски), Иванов, Хубчев(играе в Левски), Цветанов(играе в Левски) (81 - Боримиров(играе в Левски)), Балъков, Лечков (81 - Алекандров), Янков(играе в Левски), Костадинов, Л. Пенев, Стоичков

4-ма титуляри и 1 резерва, т.е. 40% от отбора ни в този мач играят в онзи отбор на Левски - добре ли е?
Непринуден написа:

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 24 юли 2024 16:52

tmanolov написа:
peliforewer написа:Колкото и да ме убеждаваш не мога да се съглася да се обижда Григор Димитров по този отвратителен начин.Всеки има право на избор дали да играе за България или не. Гришо е помагал на националите по тенис , винаги е подчертавал, че е българин и е отказал оферти да се състезава за други държави.Аз не съм сигурен дали въобще има право да участва в Париж.Вече е на възраст и може да си избира приоритетите.Стига с този комунистически манталитет и псевдопатриотизъм, който има различно мнение да бъде обявен за враг на народа.Дано и ти да си ме разбрал, че иначе ще го отнеса подобаващо :) .

Разбрах те, но не съм съгласен :lol: От една страна си напълно прав - големи хора сме, всеки сам си определя приоритетите, ама да откажеш на България, независимо какви сблъсъци си имал с някаква измет на ръководни постове, е меко казано малоумно. Ще дам тъпо сравнение - ти би ли се отказал от децата си, ако се разведеш с майка им? Или от жена си, ако децата излязат ъъъъ, да речем неблагодарници? Ми едното няма общо с другото, поне за мен.

Затова и за Интересчийски, и за КюрдЪ, и за Гришо (всичките уникални спортисти, само Интересчийски може би не е ол тайм номер 1 у нас, щото имаме наистина велики волейболисти), ми е много болно, тъй като определено не са българи. А трябва, щото са пример за подражание - егати примера за подражание. А можеше да е лесно, и преди съм го казвал - бе излез с една фланелка "Лазаров/Михайлов/Малеева са педали. Оставка", пък си играй за България. И всички ще те подкрепят. А не, ми аз бойкотирам България, щото не харесвам някой Сульо в ръководството.

П.С. Нуле Джуката е 4 години по-дърт от нашия и не е пропуснал нито Олимпиада да се състезава за родината си, нито пък турнир в Белград, като този турнир даже му сваля рейтинга, щото е от ниво 250, а той се бори да е номер 1 в света! Това как е, добре ли е?

Григор говори развален български с акцент, на Джокович първата му работа е, като се прибере в шумадия, да иде на мач на Звезда, бях му гледал преди десетина години и клипове от сватбата, на която му присъстваха старите приятели. Който разбрал, разбрал.

Иначе шумадийциите, въпреки че са едни от най-тъпите нации на Балканите, от малки им набиват колко са велики и как всичко около тях е сръбско, ние сме тотално на другия полюс и винаги си повтаряме колко сме малки, въпреки че всичко на юг от Дунав около нас в действителност е било до скоро етническо българско. В цялата ни история и народопсихология е имало един период от 20-30 години преди войните, в които това е било различно.

Затова и на отборни спортове винаги се проваляме на последната стъпка преди финала, а шумадийците са силни в тях.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 24 юли 2024 17:17, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2024 17:07

Plovdiv_1926 написа:Григор говори развален български с акцент, на Джокович първата му работа е, като се прибере в шумадия, да иде на мач на Звезда, бях му гледал преди десетина години и клипове от сватбата, на която му присъстваха старите приятели. Който разбрал, разбрал.

Иначе шумадийциите, въпреки че са едни от най-тъпите нации на Балканите, от малки им набиват колко са велики и как всичко около тях е сръбско, ние сме тотално на другия полюс и винаги си повтаряме колко сме малки, въпреки че всичко на юг от Дунав около нас в действителност е било до скоро етническо българско. В цялата ни история и народопсихология е имало един период от 20-30 години преди войните, в които тояа е било различни.

Затова и на отборни спортове винаги се проваляме на последната стъпка преди финала, а шумадийците са силни в тях.

Съвършено си прав. Най ми е "кеф", като кажат "ми ние сме малка държава" - абре, аланкоолу, ми ние на 16-то място от 50 държави в Европа, ако ние сме малки, останалите 34 след нас какви са? A за историята - ех, там сме все по-комунисти от сесесерету и по-демократи от краварите... Има и друго - србе на врбе най-редовно са смазвани от бой във войните, но ги печелят, щото големите им бършат задниците, при нас е обратното, това обяснява и част от въпросното поведение
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”