Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот k20dan4o » 23 юли 2024 22:27

Джеко като Хайнц, само че кийпъра на Лугано е с къси крака :)

Изображение

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 24 юли 2024 00:45

damyanov1963 написа:
1914.1902 написа:В Тъпомегаспорт няма ли да пуснат статия със заглавие: ''Най-сетне ни дадоха дузпа в Разград, но не я вкарахме''?

Той зикито си поиска дузпа и я получи :lol:

Честно, не можах да повярвам като видях съдията да посочва точката за дузпа и и на момента се притесних. Започнах да оглеждам полилея дали се клати. Викам си, е сега, сигурно или земетресение ще стане или ще вземе да изригне изгасналия вулкан на Витоша. :)

Случи се историческо събитие, което очаквахме дълги години, откакто България падна под 19.20.17.18.11.15. футболно робство! :)

Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 24 юли 2024 07:50

zieek91 написа:
damyanov1963 написа:
1914.1902 написа:В Тъпомегаспорт няма ли да пуснат статия със заглавие: ''Най-сетне ни дадоха дузпа в Разград, но не я вкарахме''?

Той зикито си поиска дузпа и я получи :lol:

Честно, не можах да повярвам като видях съдията да посочва точката за дузпа и и на момента се притесних. Започнах да оглеждам полилея дали се клати. Викам си, е сега, сигурно или земетресение ще стане или ще вземе да изригне изгасналия вулкан на Витоша. :)

Случи се историческо събитие, което очаквахме дълги години, откакто България падна под 19.20.17.18.11.15. футболно робство! :)

Изображение

Много обичате вие чорбарите пропагандата. Излиза някой червен журналист и пише че нямало дузпа за ЦСКА от 13 години. Звучи малко като "Вече 26 години България няма загуба на световно първенство", или след години ще напишат "нямаме дузпа в Рз за Купата вече 30 години".

Само дето никой от вас не поглежда статистиката. Аз се сещам за:
- две дузпи за нас в Рз последната година, вкарани от Дуа и Десподов при почти решени мачове.
- а за вас - две пропуснати от Хайнц и Соу и една вкарана от Кайседо мисля когато ни бихте с 4:1.

Таа, ние дузпа на Армията имали ли сме?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 юли 2024 09:33

Миналата година доста спорехме за програмата през летните жеги, бях наричан болен мозък и т.н..Сега гледам новата програма за първите четири кръга и ти да видиш, от четири мача ЦСКА играе три в 19.00ч., На Лудогорец всички мачове са от 21.15ч., на Левски проверете сами :) .По една щастлива случайност ЦСКА може и да играе късен мач с Хебър, но само заради това, че Лудогорец си отложи мача със Славия.Какво може да очакваме от новия бардак със старите труженички :) . Новият президент на БФС си го заяви, че негов фаворит за шампион е Лудогорец, все пак хората около Домусчиев го сложиха на мястото на Боби Михайлов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 юли 2024 09:43

peliforewer написа:Миналата година доста спорехме за програмата през летните жеги, бях наричан болен мозък и т.н..Сега гледам новата програма за първите четири кръга и ти да видиш, от четири мача ЦСКА играе три в 19.00ч., На Лудогорец всички мачове са от 21.15ч., на Левски проверете сами :) .По една щастлива случайност ЦСКА може и да играе късен мач с Хебър, но само заради това, че Лудогорец си отложи мача със Славия.Какво може да очакваме от новия бардак със старите труженички :) . Новият президент на БФС си го заяви, че негов фаворит за шампион е Лудогорец, все пак хората около Домусчиев го сложиха на мястото на Боби Михайлов.

Абе и от 21,15 не си е работа. Все пак жегите вече отминават.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 24 юли 2024 10:18

peliforewer написа:Миналата година доста спорехме за програмата през летните жеги, бях наричан болен мозък и т.н..Сега гледам новата програма за първите четири кръга и ти да видиш, от четири мача ЦСКА играе три в 19.00ч., На Лудогорец всички мачове са от 21.15ч., на Левски проверете сами :) .По една щастлива случайност ЦСКА може и да играе късен мач с Хебър, но само заради това, че Лудогорец си отложи мача със Славия.Какво може да очакваме от новия бардак със старите труженички :) . Новият президент на БФС си го заяви, че негов фаворит за шампион е Лудогорец, все пак хората около Домусчиев го сложиха на мястото на Боби Михайлов.

Сърди се на левскарите, че са ви заели късните мачове, нашите нормално да ги съобразят с това че ще имаме две гостувания за една седмица първо в Унгария и второ до Азербайджан или Гибралтар.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 24 юли 2024 10:37

Все нещо ви е криво. Оказа се, че дузпи сте получили повече от Лудогорец, сега жегата. Утре ще е "гегата".
Играйте, не мъркайте. Само плач! Играта ви е такава, че трябва да променят правилата на световния футбол. Примерно, времетраенето на мачовете да бъде 40/45 минути. Тези 90 минути са за извънземни.
Трябва да се променят и съставите на БФС - не ви угаждат, на УЕФА също - много големи глоби ви слагат. Не остават пари за трансфери. И на ФИФА други хора - вадят задължения и бакии към играчи от "памти века".
Цял свят тръгнал да се занимава с един дребен ментак.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2024 10:43

бааа, верно ли? Ми мач от 19 ще е доста по-посетен от мач в 21.15 през август, но това си е лично мое мнение. Мачовете, извън мръсната жега, следва да са в събота от около 16-18 часа, според зависи от сезона (зимата и около 15 часа), за да са максимално посетени. Но кой ли съм аз, че да давам наклон на диЛемите (1 леФ не съм им дал :mrgreen: )
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 юли 2024 11:03

k20dan4o написа:

Сърди се на левскарите, че са ви заели късните мачове, нашите нормално да ги съобразят с това че ще имаме две гостувания за една седмица първо в Унгария и второ до Азербайджан или Гибралтар.

Левски играят два пъти в петък, събота и понеделник са свободни за късните мачове.Други български отбори също играят мачове в Европа, но всичките им срещи от шампионата не са от 21.15ч., явно има превилигировани.Радвам се, когато ми опонират нормални хора, за жалост има и такива с каруцарски манталитет.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 24 юли 2024 12:28

peliforewer написа:
k20dan4o написа:

Левски играят два пъти в петък, събота и понеделник са свободни за късните мачове.Други български отбори също играят мачове в Европа, но всичките им срещи от шампионата не са от 21.15ч., явно има превилигировани.Радвам се, когато ми опонират нормални хора, за жалост има и такива с каруцарски манталитет.

Нормално е програмата да я съобразяват с евроучастниците.
Ето, Ботев - имат мач в Атина, след това дербито с Локо са го сложили в 21:15, после реванша с Пао и после гостуване на Крумовград пак в 21:15 и то пак в Пловдив. И после пак домакинство на Лц пак в 21:15 ч.
Тъй че като внушаваш привилегии казвай че са не само за Лц.

Морето - за щастие гостуват на евреите в Ловеч, после домакинство на Септември от 21:15, после реванш с евреите и после са ги прецакали да се пържат от 19 ч. гости на Лок Сф. Но после пак домакини на Враца от 21:15.

Най-прецакани са 1948 - те играят само от 19 ч. ,но пък ти тях не ги харесваш.

Върни се в “Левски”