Аз явно съм сериозни изостанал, защото до сега все съм си мислел, че любим отбор се подкрепя навсякъде, а не само ако тръгнел добре в първенството.
Айде няма да се сравняваме с големите, но втора бундеслига е със средна посещаемост от 28 000 зрители на мач. Не зная каква е била средната посещаемост на Спартак във втора лига, но ако нямат 500 човека ми е ясно що за фенове са.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
А какво бихте казали за терена в Пазарджик? Дивите прасета биха му завидели.
Do Something Different!
-
- Контакти:
[quote="Dust"]Аз явно съм сериозни изостанал, защото до сега все съм си мислел, че любим отбор се подкрепя навсякъде, а не само ако тръгнел добре в първенството.
Айде няма да се сравняваме с големите, но втора бундеслига е със средна посещаемост от 28 000 зрители на мач. Не зная каква е била средната посещаемост на Спартак във втора лига, но ако нямат 500 човека ми е ясно що за фенове са.[/quote
В бг манталитета е такъв, ако това не ти е ясно, верно си изостанал :))), не играе ли отбора добре, не ходят хора- без значение кой е отбора. Нали следиш Ботев, сега докато сме на гребена на вълната под 10к няма да има, пропаднем ли надолу, 3-4к на обикновен мач и 10к на дербита и това е на нов стадион във футболен град.
Айде няма да се сравняваме с големите, но втора бундеслига е със средна посещаемост от 28 000 зрители на мач. Не зная каква е била средната посещаемост на Спартак във втора лига, но ако нямат 500 човека ми е ясно що за фенове са.[/quote
В бг манталитета е такъв, ако това не ти е ясно, верно си изостанал :))), не играе ли отбора добре, не ходят хора- без значение кой е отбора. Нали следиш Ботев, сега докато сме на гребена на вълната под 10к няма да има, пропаднем ли надолу, 3-4к на обикновен мач и 10к на дербита и това е на нов стадион във футболен град.
NOMER14, усмивките от старите ленти са хубаво нещо и спомени, но толкова.
Dakata_1912, явно изобщо не ми хвана тезата, но това няма никакво значение.
;)
Dakata_1912, явно изобщо не ми хвана тезата, но това няма никакво значение.
;)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Истината е че БГ манталитета много се е влошил през последните години:
- българите станаха все по неадаптивни когато излязат в чужбина. Има десетки случаи когато ни ги връщат след шест мес. или година.
- има все повече случаи на юноши излезли рано и играли в чуждина, върнали се да играят с батковците но тук, там не успяват, като Н.Илиев, Борносузов, Славистчето от Барса и оня русичкия от Берое дето беше в Лацио.
- нямаме и не сме имали пробили на запад треньори, вкючително и на юноши.
- нямаме дори кадърни хора които терените да поддържат що годе добре.
- българите станаха все по неадаптивни когато излязат в чужбина. Има десетки случаи когато ни ги връщат след шест мес. или година.
- има все повече случаи на юноши излезли рано и играли в чуждина, върнали се да играят с батковците но тук, там не успяват, като Н.Илиев, Борносузов, Славистчето от Барса и оня русичкия от Берое дето беше в Лацио.
k20dan4o написа:Истината е че БГ манталитета много се е влошил през последните години:
Затова някои отбори си назначават "градинари".
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
В Тъпомегаспорт няма ли да пуснат статия със заглавие: ''Най-сетне ни дадоха дузпа в Разград, но не я вкарахме''?
Разград отложили мача от 2 кръг с трупата на Стефко.
Не че нещо, ама това е брутална гавра с Тирето. :)))
За по-глупавите припоци пояснявам защо: посланието е, че Разград може да шляпа Тирето, когато и където пожелае, без да се налага да изразходва много сили преди мача от ЕКТ, докато срещу трупата от Овча Купел има опасност да се поуморят.
Не че нещо, ама това е брутална гавра с Тирето. :)))
За по-глупавите припоци пояснявам защо: посланието е, че Разград може да шляпа Тирето, когато и където пожелае, без да се налага да изразходва много сили преди мача от ЕКТ, докато срещу трупата от Овча Купел има опасност да се поуморят.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- damyanov1963
1914.1902 написа:В Тъпомегаспорт няма ли да пуснат статия със заглавие: ''Най-сетне ни дадоха дузпа в Разград, но не я вкарахме''?
Той зикито си поиска дузпа и я получи :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч