efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот Eminem » 21 юли 2024 19:57

wilge написа:Но какво искаш от тях, те не знаят, че когато свири националния химн се става на крака, застава се мирно и ако се пее, то се пее нацоналния химн. В някои съседни страни за подобно неуважение щяха да имат проблеми.

Пуснах пълния запис да видя за какво става въпрос и.....За тези боклуци очевидно няма дъно!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юли 2024 20:15

Добър мач, много ми хареса. Изключително ми допадна това, което забелязах и в контролите - атаките и положенията ни в атака са разнообразни и противникът не знае откъде може да му дойде. Ако трябва да направя бърза препратка към мъката на 5Кольо, то съм сигурен, че при втория ни гол Алдаирката щеше да върне топчето назад ...
Слаб противник или не, това не може да отнеме от радостта ни и написаното във вестника. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юли 2024 20:48

rane написа:
metodito написа:
rane написа:Сега се поразрових в статистиката от двубоите на Левски с двата Локомотива(новия и стария).
Ами... може и да изглежда невероятно, но това вчера беше най-голямата победа на Левски като гост срещу Локо Сф от всичките мачове.

Не ги ли бихме 2-7 пи един шампионски двубой на Стоилов? Или беше 2-6
3:5 беше през 2006/2007 на техният стадион. Имаме и една победа 0:5 от 80-те.
Иначе 2:7 знаеш срещу кои е.

3-5. При 2-5 в началото на второто полувреме спряхме да играем и в продължението им пуснахме гол.
6-2 е седмица по-късно срещу Литекс. Между двата мача взехме и Купата пак срещу тогавашния Литекс.
Да, шампионски сезон беше, започнало с групите в ШЛ срещу двата най-силни отбора в света по това време и втория тогава по сила германски отбор.
Но след 2 месеца дойде Тампере и ужасна тъжна моя седмица на Албена.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 юли 2024 21:04

NOMER14 написа:
rane написа:
metodito написа:
rane написа:Сега се поразрових в статистиката от двубоите на Левски с двата Локомотива(новия и стария).
Ами... може и да изглежда невероятно, но това вчера беше най-голямата победа на Левски като гост срещу Локо Сф от всичките мачове.

3-5. При 2-5 в началото на второто полувреме спряхме да играем и в продължението им пуснахме гол.
6-2 е седмица по-късно срещу Литекс. Между двата мача взехме и Купата пак срещу тогавашния Литекс.
Да, шампионски сезон беше, започнало с групите в ШЛ срещу двата най-силни отбора в света по това време и втория тогава по сила германски отбор.
Но след 2 месеца дойде Тампере и ужасна тъжна моя седмица на Албена.
За Литекс естествено, че помня. Нали с тези 6 гола подобрихме рекорда за най-много отбелязани голове в един шампионат(96 гола, 3 от които служебни срещу трупата на Дражев с много дългото име - иначе щяха да са и повече, ако се беше играл онзи мач)!
Обаче методито пише 2:6, а ние този рекорден резултат срещу Литекс - 6:2, който си седи и до днес, го постигнахме, като домакин.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 21 юли 2024 22:14

В тоя мач на “Надежда” през пролетта на 2007 г. реално можехме да им вкараме, когато поискаме: толкова пълен бе контролът ни върху играта, независимо от допуснатите три гола. Впрочем “Локо”-то бяха доста силни тогава (с младия Цецо Генков и култови играчи като Жоро Марков, Марчо Дафчев, Саша Антунович и Калоян Караджинов) и при победа срещу нас можеше и да атакуват първото място в последния кръг. В крайна сметка останаха трети с равни точки с тогавашното “Цска”, но пък малко по-късно ни вкараха в серия и ни биха няколко пъти подред, включително веднъж с 3:0 на “Герена” (пак в шампионски за нас сезон - последния ни засега впрочем), когато Камбура майна ни уши хеттрик…
Само "Левски"!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2024 08:44

rane написа:
metodito написа:

Да, нещо съм превишил цифрата. Помня, че ги счупихме тогава. Това ме е объркало. Даже се бях леко поразциврил накрая на мача. Беше вълнуващ сезон.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 юли 2024 08:55

Ако говорим за мачове с Локото - през сезон 1993/94 ги бихме с 4:0 есента и 6:0 пролетта. През есента на сезон на сезон 1994/95 ги бихме с 8:0.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 юли 2024 09:20

honda написа:Ако говорим за мачове с Локото - през сезон 1993/94 ги бихме с 4:0 есента и 6:0 пролетта. През есента на сезон на сезон 1994/95 ги бихме с 8:0.

точно така, бяхме в серия - 2:0, 4:0, 6:0, 8:0 и тъкмо очаквах 10:0, бихме само с 1:0 :mrgreen: Гледах на пресекулки мача в събота, но победата си е гръмка и е супер да стартираме така. Успех на Генчев и само Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 юли 2024 10:11

Ще си позволя да споделя и моите впечатления от мача.
Първо хубавото :
- 4 от головете станаха след много добри индивидуални изпълнения на наши играчи - головете на Ал. Колев, Алдаир, Джемили (първия гол) и Сангаре . Дори малко изненадващо за мен . Но такива изпълнения говорят за клас
- 2 от головете бяха изработени - този на Ал.Колев стана след 7-8 паса, а втория гол на Джемили беше наистина това ,което сикам да виждам
- добрата физическа подготовка
- доброто включване на новите играчи
- мощта и бързината на Сангаре - тук съм приятно изненадан особено за бързината и контрола на топката, както и завършващия му удар
- добро включване на Рупанов
- обещаващо включване на Маркович
- може би най-добрия мач на Охене откакто е в Левски

Лошото
- несигурна и палава защита
- малко хазартна игра на халф-бековете
- на мен лично не ми хареса играта в средата на терена . Маринчо и Джемили (ако изключим включванията му в атака) оставаха изолирани . Не добро впечатление ми направи ,че в доста моменти се събираха доста играчи на малко пространство ,а в същия момент имаше големи свободни пространства, които не използвахме.
- Не особено добрата игра на Евертон Бала - по време на подготовката се включваше много удачно , сега не . При новата схема неговата роля е изключително важна . Общо взето от него се очаква да бъде едва не играча,който стреля най-често . Особено ако играе с Ал. Колев ,който играе на голям периметър и отваря пространства.
- останах с впечатление ,че Сангаре не е в добра физическа форма( това донякъде е нормално)

Генерално не свързано с мача.
Изглежда ,че ще сме най-високия отбор ( на моменти бяхме с 5 играча над 190 см) , това изисква да се набляга на изпозването на статичните положения . Изглежда ,че Сангаре няма висок отскок ,въпреки височината си, но все пак благодарение и на масата му и на мощното му телосложение много трудно може да бъде надскочен или изместен . Което значи, че при добре насочено подаване към него най-вероятно той ще стигне до топката.
Според мен схема при която Маринчо и Джемили са едновременно в средата на терена е доста офанзивна и при мачове със сериозни отбори ( Лудогорец, тире, Ботев, Черно море, Локо(Пд)) е добре да се помисли за по-дефанзивна схема при която да се играе с двама "дефанзивни" халфове - примерно Охене и нигериеца ,които да помогата и на халф-бековете.
Според мен може да се помисли и за схема при която Джемили играе и като лек нападател.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 22 юли 2024 13:09

Наистина в последните два мача Куршума разочарова и ще бъде хубаво да видим Джемили до Колев и още един халф в средата.

Върни се в “Левски”