danko_sot написа:Все още сме доста далече от истината според мен. Ако разгледаме детайлно състава ни ще открием много пукнатини, както и хора, които играят на неспецифични позиции.
Във футбола винаги се гледа с поглед в бъдещето, а нашето докато не купим нови футболисти не изглежда розово. После ще трябва да ги чакаме да се аклиматизират и сработят и той първият полусезон ще мине.
Според мен на нас ни трябват не само добри играчи, но и такива, които имат психика и манталитет на победители. От вчерашния мач като такива според мен се показаха Делова и Дюлгеров. Петко П. също ми направи впечатление и игра смело, малката Чорба също мога да го включа, Тибо преди да си изкара картона с доста условности заради закъснелите му влизания.
Норвежците не играха както могат, а на тях се разчиташе най-много. Но тук идва следващия голям проблем, че много играчите, сред които и те не са си на основните позиции. На практика в цялата халфова линия и атака нито един не играеше на основната си позиция!!!
Единствено за Панайотов не съм сигурен.
Това е голям проблем, но е наследен от слабата селекционна политика на старото ръководство.
За вчерашния мач обаче вина носи и новото ръководство, защото не осигуриха нужните оръжия, с които Стипич да може реално да се опита да победи Лудогорец. Те са се фокусирали върху няколко играчи, но времето си тече и това изгубено време може да се окаже фатално в преследването на целите през този сезон. А те го раздават така сякаш този сезон е отписан предварително в борбата за титлата, което е абсолютно погрешно.
Има едно нещо, което феновете няма как да простят на треньора и на ръководството. Не липсата на победи и титла, а липсата на амбиции за такава
Това в ЦСКА не се прощава! А новото ръководство с това изоставане в селекцията точно това правят. И това се прехвърля и върху треньора, който говори за топ 5.
Добре, че си ти да ни кажеш, че сме "далеч от истината". И какво точно очакваше от този мач? След тотално провален полусезон с некадърния Белчев начело, поредните малоумни изцепки на публиката и махането на половин отбор. Очакваше да бием в Разград с 5:0 ли??? Страшен проблем стана това, че Стипич гледал реално на нещата, а не говори тъпотии, като Генчев. Като ти каже Стипич, че ЦСКА ще се бори за титла и купа по-добре ли ще ти стане? Отборът изведнъж ще започне да мачка всичко наред ли? Искахте млади българи, ама тия млади искат и много търпение. А не от първия мач да ни обясняват капацитетите какъв голям проблем бил, че ЦСКА нямало да се "бори за титла". Понеже 15 години все се "бори", голям келепир.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...