Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот icko65 » 21 юли 2024 20:08

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:Много сте ми интересни..Ти..Навияча..Иван..Пуйола..Играта и другите американофили
Няма "американофили" тук.
Можеби като изключим "Пацето", но при него е ясно - живее в Щатите и те са неговият дом сега.

Повечето "западнофили" тук, сме на мнение, че България се развива и ще се развие много по-добре, ако има приоритетни отношения със силните на деня, а именно - Западът.
Аз лично нямам против взаимно-изгодни отношения с Русия, но не с настояща, управлявана от мафиоти, чиито мнение за България, народът ни, културата и историята ни, е крайно негативно. Да не кажа - подигравателно !
А за съжаление, появата на една по-добра за нас Русия, минава през сриването на настоящата... По някакъв начин.
Русофилите така и не можете ( можеби НЕискате ) да схванете, че настояща Русия няма как да ни е полезна.
Напротив, вредна е с процесите, които прокламира и дори финансира.

Има..Запада се идентифицира и управлява от САЩ..Тъй че..ясно.Второ..Настояща Русия съвместно с БРИКС тепърва ще показва потенциала си..Ние пак сме от грешната страна и ако се включим..дай боже..ще е в последния момент при разпределени места за благоденстващите..Както винаги..Щот сме все много умни..И сами си го набиваме..Особено с политиците ни
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юли 2024 22:11

icko65 написа:
Thsmith написа:
icko65 написа:
Thsmith написа:
nghcvth написа:Мръсна сган.

Е това го повтарям от 20 години... ама какво да се прави, прасета. Почнаха война. Докато не се разпаднат на Московски държави, все така ще е :lol:

Много сте ми интересни..Ти..Навияча..Иван..Пуйола..Играта и другите американофили ..Значи мразим руснаците..защитаваме украинците щото видиш ли США са с тях...МИ ТЕ ВСИЧКИТЕ СА РУСНАЦИ БРЕ..БРАТЯ..Кой почна войната е ясно..США ..още 50-те години насаждайки нацизма в Украина..Другото е следствие Смити..НЕ са прей на улав..Та кои са прасета последно..

Знам, че препарата за вана е оказал съответните вреди и ти е трудно, но
- не съм никакъв "фил"
- да мразя ватниците
- не ми пука особено за урките, освен ако не унищожават ватници
- сша пък какво трябва да е? Неграмотно използване на ш вместо щ или някоя друга имитация на циганин? :lol:
- твоите семейни отношения са си лична работа, повечето хора не искат да имат прасета за "братя"
- Да, ясно е кой почна войната. Не е ясно обаче защо Ватниците почнаха войната.

:lol:
нацизма :lol:

Дееба и тоя Хитлер, как една хубава работа не можа да свърши като хората. Да ни беше отървал от тези, а оцелелите да ги беше изхвърлил отвъд урал :lol:

США е същото като Ватникленд..като Сейнт Питсбърг..Фил си но не си го признаваш.За мен не е проблем.Обичам Русия..руснаците.. естествено след България и българите.Не както твърди Гейма/сякаш е в мен/че сляпо сме за Русия и предаваме България.Моите семейни отношения не съм ги визирал..Казах че руснаци и украинци са братя...Та пак...Кои са прасетата..Май тия които ги насъскаха един срещу друг

Съмнявам се да е същото, все пак две свинщини няма :lol: Вероятно е като другата имитация на някой циганин/свинар : 0 Така бих се съгласил
И не, не съм никъкъв фил, може да съм про западно и да не го крия, но със сигурност не съм никакъв фил.
Мда... братя :lol: И кои са прасетата и орките е явно за всеки. Все същите като от предишните им стъпвания в Европа.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 юли 2024 22:47

Thsmith написа:
icko65 написа:
Thsmith написа:
icko65 написа:
Thsmith написа:
nghcvth написа:Мръсна сган.

Е това го повтарям от 20 години... ама какво да се прави, прасета. Почнаха война. Докато не се разпаднат на Московски държави, все така ще е :lol:

Много сте ми интересни..Ти..Навияча..Иван..Пуйола..Играта и другите американофили ..Значи мразим руснаците..защитаваме украинците щото видиш ли США са с тях...МИ ТЕ ВСИЧКИТЕ СА РУСНАЦИ БРЕ..БРАТЯ..Кой почна войната е ясно..США ..още 50-те години насаждайки нацизма в Украина..Другото е следствие Смити..НЕ са прей на улав..Та кои са прасета последно..

Знам, че препарата за вана е оказал съответните вреди и ти е трудно, но
- не съм никакъв "фил"
- да мразя ватниците
- не ми пука особено за урките, освен ако не унищожават ватници
- сша пък какво трябва да е? Неграмотно използване на ш вместо щ или някоя друга имитация на циганин? :lol:
- твоите семейни отношения са си лична работа, повечето хора не искат да имат прасета за "братя"
- Да, ясно е кой почна войната. Не е ясно обаче защо Ватниците почнаха войната.

нацизма :lol:

Дееба и тоя Хитлер, как една хубава работа не можа да свърши като хората. Да ни беше отървал от тези, а оцелелите да ги беше изхвърлил отвъд урал :lol:

США е същото като Ватникленд..като Сейнт Питсбърг..Фил си но не си го признаваш.За мен не е проблем.Обичам Русия..руснаците.. естествено след България и българите.Не както твърди Гейма/сякаш е в мен/че сляпо сме за Русия и предаваме България.Моите семейни отношения не съм ги визирал..Казах че руснаци и украинци са братя...Та пак...Кои са прасетата..Май тия които ги насъскаха един срещу друг

Съмнявам се да е същото, все пак две свинщини няма :lol: Вероятно е като другата имитация на някой циганин/свинар : 0 Така бих се съгласил
И не, не съм никъкъв фил, може да съм про западно и да не го крия, но със сигурност не съм никакъв фил.
Мда... братя :lol: И кои са прасетата и орките е явно за всеки. Все същите като от предишните им стъпвания в Европа.

Пак на хамав се правиш..Две свинщини няма..Но държавите и градовете си имат имена които ти преименуваш..И когато някой като мен ти влезе във филмите..Опа .Ко стана..Ко е туй..Същото като твоето..Но ти си..Смити..От паралелната реалност..На краварите..Ама що тъй..Ще видите що тъй..Идва момента на истината..Тоя свят с краварски лъжи и промени на истории и държави дето не ги е било никога немааа стане.Ще..го..духате..По Наполеоновски
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юли 2024 23:15

На какво се правя? Пак някоя нова думичка измисли май :lol: Аз като ти казвам, че си страшна риба.. Иначе си прав за първи път за нещо. Няма две свинщини, само една и само едни прасета, неповторими. :lol:
По малко препарат за вана, по бистра мисъл!

Не каза дали имитираш някой циганин като това с "Х" то или си ги измисляш думичките? Или е нещо друго подобно на циганско? :lol: Да видим дали тази кукичка ще върже. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юли 2024 20:05

THE G.A.M.E написа:Русофилите така и не можете ( можеби НЕискате ) да схванете, че настояща Русия няма как да ни е полезна.
Напротив, вредна е с процесите, които прокламира и дори финансира.

Не знам Русия какви процеси "прокламира" и "дори финансира", но знам какви прокламира и финансира един наш "евроатлантически партньор и съюзник" .... едни доста гнусни и анти български. Но на теб не ти пречи гледам.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 22 юли 2024 20:33

Не може да виждаш едните, а за другите да си сляп. Едните поне не се крият, ама другите пускат пари под масата, за да сеят раздори и да вмъкват своята пропаганда.

След като твърдиш, че не си за едните и за другите би трябвало да виждаш и двете страни, в противен случай си в лагера на русофилите и одобряваш всичко какво правят и у нас и в Украйна. Аз и до сега не съм те видял да упрекнеш Русия за каквото и да е било особено за войната в Украйна. След като си в такава позиция това те прави определено в полето на врагът и не виждам от какво те е срам? И не ми излизай с номерата, че Русия прави това, което запада е правил, защото в момента говорим за сегашни събития, а не за минали. Като САЩ нападне някоя държава и започне да си взима територии и да ги преписва към тях тогава ще говорим и за тях, но за сметка на Русия те няма да нападнат Мексико или Канада, за да "защитават" американци. Също така не ми излизай и с номера както всички русофили правят тук, че САЩ подклаждали войната, защото не може да виниш трети човек, че втори е нападнал някой. Ако Украйна беше нападнала първа погранични градове на Русия тогава бих се съгласил, ама това е все едно да скараш двама човека и той да убие единият и после да казва, а не аз не съм виновен ти си виновен и никой да не съди убиеца, а този който ги е скарал. Схващаш колко нелепо звучи нали?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юли 2024 21:11

Ох, а Косово кой го отцепи насилствено от Сърбия и веднага си направи голяма военна база на заграбената от Сърбия земя ??! ... виждал ли си глобуса, къде е САЩ, къде са Сърбия и Косово ??!

Русия е нападнала съседна държава, в която живеят милиони руснаци, САЩ напада суверенни и независими държави по целия свят. Ходят и се бъркат навсякъде, най-голямото зло в света.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 юли 2024 21:17

ReBorn1982 написа:Ох, а Косово кой го отцепи насилствено от Сърбия и веднага си направи голяма военна база на заграбената от Сърбия земя ??! ... виждал ли си глобуса, къде е САЩ, къде са Сърбия и Косово ??!

Русия е нападнала съседна държава, в която живеят милиони руснаци, САЩ напада суверенни и независими държави по целия свят. Ходят и се бъркат навсякъде, най-голямото зло в света.

НАТО се намеси, нека бъдем пунктуални. Погледнах картата и НАТО граничи със Сърбия тоест работи до границите си.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юли 2024 21:38

НАТО се намесило, за "отбранителния съюз" ли казваш ??! .... интересно с какво Сърбия заплашваше НАТО, та се "намеси" ??!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 юли 2024 21:47

Който не е с нас, е против нас. Правило, старо колкото света. Сърбия избра грешната страна и си плати последатвията. Кой знае какво щеше да стане с нас, ако бяхме направили същата грешка.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”