Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Лайнометите са се активизирали.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Лайнометите са се активизирали.
А ти в отпуск ли си? :)
Не се припознавай, мнението ми е насочено към мисирките.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ходя напред назад в Максуда,не знам де живее
Дъ Ъгли Буг,трябва ми врачка,ши взема да пиша на Ицата,да каже тоз Ямал не му ли трябва едно цигане,да му пусне буболечката?
Кукундрела ма интересува с къна ли са й вапцал? Барцилона от някой от новото цецека ни са ли интересуват?С тази скачачката едно клипче за Кауфланд няма ли да направи?
Едно СД и с Илич така за разпяване на новото арена?Някоя гола снимка на Мика да пусне,няма само 1914 да се поти.
Ей такива работи преди тазвечерното изнасилване,надявам се!
Дъ Ъгли Буг,трябва ми врачка,ши взема да пиша на Ицата,да каже тоз Ямал не му ли трябва едно цигане,да му пусне буболечката?
Кукундрела ма интересува с къна ли са й вапцал? Барцилона от някой от новото цецека ни са ли интересуват?С тази скачачката едно клипче за Кауфланд няма ли да направи?
Едно СД и с Илич така за разпяване на новото арена?Някоя гола снимка на Мика да пусне,няма само 1914 да се поти.
САМО ЛЕВСКИ!
zieek91 написа:vlong написа:Тези Спортлайв Домузчийска медия ли са?
Защо така нагнетяват напрежение в цска
https://www.sportlive.bg/bgfootball/csk ... 66078.html
Виж още какво има от тази медия:
КаК ДА ИМ СВИРЯТ, КАТО НЕ МОГАТ ДА ВЛЯЗАТ В НАК. ПОЛЕ НА ЛУДОГОРЕЦ, НЕАДЕКВАТНИ ИГРАЧИ.
Ако пък легне някой, като е сам в НП, то феновете ви ще го питат - иска ли кафе!!! :) :mrgreen: :)
Може пък Турицков да я бие тая дузпа навън, над трибуните!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
vlong написа:Ходя напред назад в Максуда,не знам де живее
Всички знаем че в главата ти е абсолютна бъркотия и процесите случващи се в черепната ти кутия са извън всякакви норми..

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Просто ми е скучно,в тази жега не ми се излиза да копам градината,че си викам ,чакай да викна Бъг а,той е безработен ,пък и винаги е готов да кацне на манивелата.
САМО ЛЕВСКИ!
Що ми се струва, че Керкез е оставил доста футболисти резерви, явно ги пази за мача с Панатинайкос.
Ботев Враца нямам грам идея в каква форма са, че дори и нито една от контролите не зная как са завършили, но като нищо може да завърши мача равен
Ботев Враца нямам грам идея в каква форма са, че дори и нито една от контролите не зная как са завършили, но като нищо може да завърши мача равен
-
- Контакти:
Не се сдържам, такава пародия на фенове като тази в Разград не съм виждал :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...