efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот Kris_men2000 » 21 юли 2024 00:25

Само на мен ли ми се струва,че черната сила-Сангареев няма въздух за повече от 30минути. Дори при гола ритна топката и легна а при края на мача веднага седна на земята. Много бързо свършва батериите.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 юли 2024 00:51

Вчера или онзи ден четох интервю на Гонзо, че ще е безкомпромисен със съдиите.
Ще следя с интерес колко ще е безкомпромисен с тези съдии от ВАР-а, които съвсем нагло и целенасочено допуснаха да бъде признат гола на Аралица, след като очеизтръгващо си поведе топката с ръка, а повторенията го показаха от различни ъгли.
Даже ръката му отскача встрани при поемането.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 юли 2024 08:15

ТРАКАТ КОЛЕЛЕТАТА, НИЖАТ СЕ ПАРЧЕТАТА! ПУФ - ПАФ! ПУФ - ПАФ! ГОЛ! ГОЛ! ГОЛ ... х2 :) :) :)

САМО ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 юли 2024 08:42

Честита победа! Добър мач на отбора в атака и не особено добър в защитата. При малко повече късмет Локото можеше да поведе 2:0 и всичко да се развие по съвсем друг начин.
За мен Локото са изключително слаб отбор към момента и не са мерило. Миналата година пак им сложихме шестица и това с нищо не ни помогна. Но най-важното е, че тръгнахме с победа и се надявам да се възползваме максимално от програмата в редовния сезон.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 юли 2024 09:33

koisa написа:Честита победа! Добър мач на отбора в атака и не особено добър в защитата. При малко повече късмет Локото можеше да поведе 2:0 и всичко да се развие по съвсем друг начин.
За мен Локото са изключително слаб отбор към момента и не са мерило. Миналата година пак им сложихме шестица и това с нищо не ни помогна. Но най-важното е, че тръгнахме с победа и се надявам да се възползваме максимално от програмата в редовния сезон.
Тя програмата ни е доста трудна през първия полусезон(15 мача) и сме гостуващи на почти всички криви и неудобни нам съперници, за разлика от миналата година, когато ни беше нарисувана за 9-10 поредни победи в началото!

Колкото до късмета, нека не забравяме, че Левски можеше спокойно да стигне до 9, та дори и 10 гола вчера, а и най-първо че Локомотив поведе с нередовен гол на Аралица!

Аз силно се надявам нашите да продължават да ни раднат с Футбол, да атакуват и да играят вдъхновено, както го правиха вчера. Да продължават да подават напред с дълги и бързи подавания, а не да я дробят и да играят с вратаря по 30-40 пъти на мач.
Да, защитата ни беше зле, но вероятно все още не са се стиковали един с друг за тази схема, а за такова стиковане се изисква време.

Аз лично вчера се изкефих на максимум!
Красив гол с плешка, 2 гола с рейдове - първия след 40+ метров рейд, а втория след 25 метров, красиви и смислени комбинации, играчи които знаеха къде се намира вратата на противниковия отбор, стремящи се да я атакуват и застрашават противниковия вратар, мислещи и следящи движението на съотборниците си футболисти, дълги пасове напред(!), футболисти, които не играеха със забит в тревата поглед и т.н.
Играхме красиво, играхме атакуващо, точно както повелява историята на клуба. Когато имаше свободен наш играч на фланга в другия край на терена, нашите му подаваха, а не го караха да чака и да си плете чорапи за зимата, докато съотборниците му си разцъкват пасчета на 2-3 метра един от друг.

Да, първи мач е. Да, няма как да се правят заключения само от него. Да, рано е и трудните срещи тепърва предстоят. Защо обаче да не се радваме, когато отбора е играл красиво, умно и ни е зарадвал с убедителна победа?!

САМО ЛЕВСКИ!

СИНИ ШАМПИОНИ 2024-2025!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 юли 2024 10:01

rane написа:
koisa написа:Честита победа! Добър мач на отбора в атака и не особено добър в защитата. При малко повече късмет Локото можеше да поведе 2:0 и всичко да се развие по съвсем друг начин.
Тя програмата ни е доста трудна през първия полусезон(15 мача) и сме гостуващи на почти всички криви и неудобни нам съперници, за разлика от миналата година, когато ни беше нарисувана за 9-10 поредни победи в началото!

Колкото до късмета, нека не забравяме, че Левски можеше спокойно да стигне до 9, та дори и 10 гола вчера, а и най-първо че Локомотив поведе с нередовен гол на Аралица!

Аз силно се надявам нашите да продължават да ни раднат с Футбол, да атакуват и да играят вдъхновено, както го правиха вчера. Да продължават да подават напред с дълги и бързи подавания, а не да я дробят и да играят с вратаря по 30-40 пъти на мач.
Да, защитата ни беше зле, но вероятно все още не са се стиковали един с друг за тази схема, а за такова стиковане се изисква време.

Аз лично вчера се изкефих на максимум!
Красив гол с плешка, 2 гола с рейдове - първия след 40+ метров рейд, а втория след 25 метров, красиви и смислени комбинации, играчи които знаеха къде се намира вратата на противниковия отбор, стремящи се да я атакуват и застрашават противниковия вратар, мислещи и следящи движението на съотборниците си футболисти, дълги пасове напред(!), футболисти, които не играеха със забит в тревата поглед и т.н.
Играхме красиво, играхме атакуващо, точно както повелява историята на клуба. Когато имаше свободен наш играч на фланга в другия край на терена, нашите му подаваха, а не го караха да чака и да си плете чорапи за зимата, докато съотборниците му си разцъкват пасчета на 2-3 метра един от друг.

Да, първи мач е. Да, няма как да се правят заключения само от него. Да, рано е и трудните срещи тепърва предстоят. Защо обаче да не се радваме, когато отбора е играл красиво, умно и ни е зарадвал с убедителна победа?!

САМО ЛЕВСКИ!

СИНИ ШАМПИОНИ 2024-2025!

На мен програмата ми харесва... Предпочитам така, отколкото да се паднем с Лудогорец, -София и Черно море едни след други. Дали ще гостуваме на кривите отбори през първия полусезон, или през втория не е чак толкова важно, ако отбора е стабилен и играе добре. Съгласен съм с анализа ти на играта, просто според мен е рано да се правят заключения и то крайни.
Никъде не съм казал да не се радваме... Напротив, когато отбора играе така и побеждава е нормално да ни носи радост. Просто аз си имам едно наум, защото почти всеки сезон започваме да издишаме около септември, октомври и ноември.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 юли 2024 10:20

Тоя Сангаре много интересен играч. 196см, но има рязък старт и добра скорост, и не е таран, като Колев да чака с гръб към вратата. Обаче наистина свърши въздуха все едно не е тренирал. И накрая се хвана за бедрото. Да видим, може да му трябва повече време.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 юли 2024 10:50

Сега се поразрових в статистиката от двубоите на Левски с двата Локомотива(новия и стария).
Ами... може и да изглежда невероятно, но това вчера беше най-голямата победа на Левски като гост срещу Локо Сф от всичките мачове.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 21 юли 2024 11:31

Срещу сбирщайана на Локото не трябва да се вадят генерални изводи.
Като цяло несработена защита, да не кажем даже силно палава - Кристиян допуска поне по една две сериозни грешки на мач, ВДК също.

Халфбековете не покриват добре хората си в защита, иначе се понравиха в атака.

Май имаме вратар, и ЦН, нещо, което винаги е било типично за нас.

Хубавите неща се видяха - директен футбол, опасни сме при статични положения, има хъс в отбора и нов голям, здрав черен и страшен негър, който малко напомня на Гаррата, доста раздвижен ми се видя за този ръст, а и извади добра тупалка.

Сега гледах туб репортаж - на гидженака ж ...умишлена игра с ръка на Аралица, а нешите защо не скочиха не знам.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”