Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 20 юли 2024 15:32

damyanov1963 написа:
bubka написа:
miro_rz написа:
damyanov1963 написа:
miro_rz написа:Тези ПАОК ги изкарвате баси отбора, средняк от Блаканите. Толкоз!

Верно е, щом Десподов им е най-голямата звезда и повече от 1/4 финал не могат да стигнат, нещо което все още е Химера за вас. Виж друго си е да удържиш с/у Батуми да те гази цял мач и чист гол да му отменят.

Нещо си слънчасал. Може да ми намериш мнението на мача цитиран от теб. А когато паднем от отбор от Малта пак можеш да ми пишеш!

Това е вярно. Отбори от ранга на ПАОК всеки от по-ключовите бг отбори е отстранявал. Само Левски обаче е падал от малтийци.

Ти па защо кълвеш в чужд курник?!
Видяхме кво направи сегашния ти отбор с/у Швепси, а предишния ти е единствения, който отпадна от абсолютен дебютант - справка Мура. Баси ключовите отбори :lol:

Швепси, мепси, това е представител на румънското първенство, което с малки изключения през годините се движи на по-високо ниво от нашето. Щом са стигнали да представляват тяхното първенство в Европа, значи са показали някакви качества в конкуренция с по-силните отбори там. Както през изминалия сезон Ботев, макар в средата на таблицата си извоюва място в Европа и засега показа, че не е случайно.
Докато малтийците си остават......малтийци. Върти го, сучи го са си тотални аматьори, рибари, лодкари, бармани по морето и т.н. Тва е положението - Подуяне обиколи цялата география на Европа и Азия и навсякъде стана за смях. Как успяха да навържат толкова географски открития не знам, след като играят в Европа средно по веднъж на 5-6 години. Абсолютни феномени.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 юли 2024 16:10

Кое е според вас най-срамното отпадане на български отбор в евротурнирите, като изключим фенските пристрастия?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 юли 2024 16:44

bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
miro_rz написа:
damyanov1963 написа:
miro_rz написа:Тези ПАОК ги изкарвате баси отбора, средняк от Блаканите. Толкоз!

Верно е, щом Десподов им е най-голямата звезда и повече от 1/4 финал не могат да стигнат, нещо което все още е Химера за вас. Виж друго си е да удържиш с/у Батуми да те гази цял мач и чист гол да му отменят.

Нещо си слънчасал. Може да ми намериш мнението на мача цитиран от теб. А когато паднем от отбор от Малта пак можеш да ми пишеш!

Това е вярно. Отбори от ранга на ПАОК всеки от по-ключовите бг отбори е отстранявал. Само Левски обаче е падал от малтийци.

Видяхме кво направи сегашния ти отбор с/у Швепси, а предишния ти е единствения, който отпадна от абсолютен дебютант - справка Мура. Баси ключовите отбори :lol:

Швепси, мепси, това е представител на румънското първенство, което с малки изключения през годините се движи на по-високо ниво от нашето. Щом са стигнали да представляват тяхното първенство в Европа, значи са показали някакви качества в конкуренция с по-силните отбори там. Както през изминалия сезон Ботев, макар в средата на таблицата си извоюва място в Европа и засега показа, че не е случайно.
Докато малтийците си остават......малтийци. Върти го, сучи го са си тотални аматьори, рибари, лодкари, бармани по морето и т.н. Тва е положението - Подуяне обиколи цялата география на Европа и Азия и навсякъде стана за смях. Как успяха да навържат толкова географски открития не знам, след като играят в Европа средно по веднъж на 5-6 години. Абсолютни феномени.

Малтийците си оставали малтийци????
Ти или си тотално спрял,или в старанието си да обидиш някой повтаряш измишльотини от фесбука
А Сирена какви бяха?
САМО ЛЕВСКИ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 юли 2024 17:15

vlong написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
miro_rz написа:
damyanov1963 написа:Верно е, щом Десподов им е най-голямата звезда и повече от 1/4 финал не могат да стигнат, нещо което все още е Химера за вас. Виж друго си е да удържиш с/у Батуми да те гази цял мач и чист гол да му отменят.

Ти или си тотално спрял,или в старанието си да обидиш някой повтаряш измишльотини от фесбука
А Сирена какви бяха?

Е колко да е спрял ? Само преди 3 дни.
Хамрун (Mlt) - Линкълн Ред Импс (Gib) 0:1 продължава Линкълн Ред от Гибралтар

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 юли 2024 17:26

За последен път обяснявам каквъв отбор са Сепси :)

Носител на купата на Румъния 2022 и 2023.
финалист 2020
4 място -2020
Мисля че 6 място миналата година.

Коефициент за ЕКТ - 6.000
Суха река коефициент - 4.500

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2024 17:33

gihuelo написа:За последен път обяснявам каквъв отбор са Сепси :)

Носител на купата на Румъния 2022 и 2023.
финалист 2020
4 място -2020
Мисля че 6 място миналата година.

Коефициент за ЕКТ - 6.000
Суха река коефициент - 4.500

:lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2024 17:33

zieek91 написа:Изображение

:lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 юли 2024 18:51

gihuelo написа:
vlong написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
miro_rz написа:Нещо си слънчасал. Може да ми намериш мнението на мача цитиран от теб. А когато паднем от отбор от Малта пак можеш да ми пишеш!

А Сирена какви бяха?

Е колко да е спрял ? Само преди 3 дни.
Хамрун (Mlt) - Линкълн Ред Импс (Gib) 0:1 продължава Линкълн Ред от Гибралтар

Не ми цитирай преди три дни ,а в годината ,когато съдията им подари победата и след нея.
А тези ред импала не бяха ли в някаква престижна класация с едно от новите цецека?
САМО ЛЕВСКИ!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 юли 2024 20:00

Дранганката ми хареса. Я по един червен картон, но да е така по всички мачове и ще ги питам нашите ритнитопковци дали ще се правят на интересни.
Също и новото правило което ФИФА въведе, а именно, всеки един който се опита да говори и репликира съдията да получава жълт картон.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”