Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
Според Блиц трансфера на уругвайския защитник пропада. Стипич е решил да не го взима.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Положението е пълен ХАОС !
Започвам да си мисля, че на г-н Папазки изобщо не му е приоритет спортния успех на клуб ЦСКА !
Мисля, че всичко опира до един стадион и бази :idea:
Спортният директор в лицето на г-н Филипов заслужава оценка СЛАБ 2 (-)
Аз бих го уволнил на секундата, ако наистина държа да се направи качествена селекция по предназначение !
Започвам да си мисля, че на г-н Папазки изобщо не му е приоритет спортния успех на клуб ЦСКА !
Мисля, че всичко опира до един стадион и бази :idea:
Спортният директор в лицето на г-н Филипов заслужава оценка СЛАБ 2 (-)
Аз бих го уволнил на секундата, ако наистина държа да се направи качествена селекция по предназначение !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Да, според Блиц някакъв мениджър се бил намесил, и е обещал друг защитник...скоро! А може би просто треньорският щаб е огледал хубаво уругваеца и са решили, че не става за ЦСКА! Дори и за втория отбор! :shock: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Отказването от защитника в последния момент го оставям без никакъв коментар ! АБСОЛЮТНА АМАТьОРЩИНА !
Думи нямам ! :evil: :evil: :evil:
Думи нямам ! :evil: :evil: :evil:
Новината за уругваеца я пусна Блитц.
Според мен това момче изобщо не е било в София.
ДСпорт от една седмица дори и дума не са обелили за него.
Подминавайте Блитц и Топспорт.
Тема Спорт и Дспорт според мен само не си измислят новини.
Според мен това момче изобщо не е било в София.
ДСпорт от една седмица дори и дума не са обелили за него.
Подминавайте Блитц и Топспорт.
Тема Спорт и Дспорт според мен само не си измислят новини.
Двамата пак пишете глупости, имам чувството, че правите копи пейст от вчера. Пиша ви не 2-ка, а 0-чка за креативност и инт.капацитет. ЦСКА ще прави отбор следващите 3-4 трансферни прозореца минимум. Вземайте бръснарските ножчета ...
Ще трябва много години да се поправят щетите, нанесени от селяка Ганьо ловчанлийски.
Ще трябва много години да се поправят щетите, нанесени от селяка Ганьо ловчанлийски.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Иво аз те разбирам....Ама кажи с ръка на сърцето, че си доволен от тази селекция ????? Бъди честен армеец !!!
До края на първия трансферен прозорец има много време. А ще трябват няколко. И ви го казаха. А ма ганьовците си искат "звездните" селекции на Ганя.
При сините е същото. И там има много ганювци, ама със сини шалчета. Така че и аз ви разбирам, тук е нормално да има хора с всякакъв капацитет, всички знаем какво е състоянието на обществото и държавата. Даже при нас като процент ганювците са по-малко или поне така ми се иска.
При сините е същото. И там има много ганювци, ама със сини шалчета. Така че и аз ви разбирам, тук е нормално да има хора с всякакъв капацитет, всички знаем какво е състоянието на обществото и държавата. Даже при нас като процент ганювците са по-малко или поне така ми се иска.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
За топ 6 няма да имаме проблеми.Шампиони няма да станем....ние и при Ганчев не можахме.Купата е постижима цел. Това е реалноста. Дали ще вземем още двама или трима нови не вярвам да се променят драстично нещата. Чакаме зимата
Топ 6 ли рече?! Значи ще сме след Разград, Морето, Левски, Ботев и ...Локо Пд?! Обаче не си сложил в "картинката" 1948 и Арда(със и без филтър)! Та ако не направим скоро прилични трансфери, ще се борим за топ 8! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]