Манчестър Юнайтед изпреварва Реал Мадрид за Лени Йоро.
Талантливият бранител вече води преговори за личните си условия с червените дяволи.
Йоро изглежда готов да поеме към Англия.
Лил вече прие офертата от 42 млн паунда + 10 млн бонуси на Юнайтед за защитника.
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Лято 2024
Останалите 8 млн от бюджета ще ги разпределим за Та, Брантуайт и Де Лихт :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Мейсън Грийнууд каза "да" на Олимпик Марсилия.
Френският клуб вече се договори с Манчестър Юнайтед за 23.3 млн паунда + 3.4 млн бонуси, както и голям процент от бъдеща продажба на крилото.
Предстои Грийнууд да пътува до Франция и да мине медицински прегледи, преди трансферът да бъде финализиран.
Източник: Дейвид Орнстейн
Френският клуб вече се договори с Манчестър Юнайтед за 23.3 млн паунда + 3.4 млн бонуси, както и голям процент от бъдеща продажба на крилото.
Предстои Грийнууд да пътува до Франция и да мине медицински прегледи, преди трансферът да бъде финализиран.
Източник: Дейвид Орнстейн
Лени Йоро лети за Обединеното кралство, за да премине медицински прегледи и да финализира личните си условия, докато Манчестър Юнайтед натиска, за да подсигури подписа му - огромен трансферен удар.
Споразумението с Лил за първоначална цена от €62 милиона (£52 милиона; $67,9 милиона) беше постигнато миналата седмица – но Йоро все още трябваше да одобри трансфера.
Първоначалното му предпочитание бе да се присъедини към Реал Мадрид, но те досега не са показали индикации, че ще платят цената, на която са се спрели Юнайтед и Лил.
Това накара отборът от Лига 1 силно да подкрепи сделката с Юнайтед за Йоро, когото биха предпочели да продадат това лято, отколкото да рискуват да загубят като свободен агент, при изтичане на съществуващият му договор 2025 г.
18-годишният младежки национал на Франция е отворен към идеята да премине на "Олд Трафорд" и последните събития са голяма крачка напред в ситуацията, но има още работа по сделката.
Ако всичко върви по план, Юнайтед ще си осигури основната цел в защитата и играч, смятан в за един от най-добрите таланти в настоящото поколение.
[ Дейвид Орнстийн, The Athletic]
Споразумението с Лил за първоначална цена от €62 милиона (£52 милиона; $67,9 милиона) беше постигнато миналата седмица – но Йоро все още трябваше да одобри трансфера.
Първоначалното му предпочитание бе да се присъедини към Реал Мадрид, но те досега не са показали индикации, че ще платят цената, на която са се спрели Юнайтед и Лил.
Това накара отборът от Лига 1 силно да подкрепи сделката с Юнайтед за Йоро, когото биха предпочели да продадат това лято, отколкото да рискуват да загубят като свободен агент, при изтичане на съществуващият му договор 2025 г.
18-годишният младежки национал на Франция е отворен към идеята да премине на "Олд Трафорд" и последните събития са голяма крачка напред в ситуацията, но има още работа по сделката.
Ако всичко върви по план, Юнайтед ще си осигури основната цел в защитата и играч, смятан в за един от най-добрите таланти в настоящото поколение.
[ Дейвид Орнстийн, The Athletic]
На мен нещата много започват да ми харесват с това ръководство! Вземат се млади, преспективни играчи и се стреми да се гради отбор,а не "звезди" дошли да захлебят с последен добър договор в кариерите им! Браво! Да... Може би следващият сезон ще е тежък, но бъдещето изглежда добре!
- Scholesy93
- Контакти:
Ами играч на 23 години с ниска откупна клауза и най-желаният млад защитник с една година оставаща от договора му. Сумата не е малка, но преди 10 години взехме млад френски нападател за 10 милиона повече, така че си струва.
Дано стане и некво мазало и избегнем Де Лихт. Йоро и Лича трябва да са титуляри. Сега е важно халфовата линия малко да я позакърпим, защото там само Коби и Маунт съм склонен да гледам. Всичко друго налично е тоталщета.
Дано стане и некво мазало и избегнем Де Лихт. Йоро и Лича трябва да са титуляри. Сега е важно халфовата линия малко да я позакърпим, защото там само Коби и Маунт съм склонен да гледам. Всичко друго налично е тоталщета.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Йоро на 18г, ще е 50 милиона евро + 10/12 под формата на бонуси, които ще се изплащат за 3г. За такъв обещаващ играч който всички топ отбори го искат(Реал, Ливърпул и ПСЖ) мисля, че е добра сделка на днешно време!
- Scholesy93
- Контакти:
Ами клубът си играе картите добре на трансферния пазар. Евертън се готвеха да ни изкрънкат 70 милиона за Брантвайт и директно им казахме: И други опции имаме, като натрупате разум ни звъннете. Сега чета, че Байерн искат над 50 милиона за Де Лихт и сме ги резнали, че ще вземем Лени Йоро и ако не се вразумят и с него ще сме доволни. За мен лично политиката: Имаме точно конкретен играч, който искаме на дадена позиция, и ще платим всичко за него, трябва да я забравим. Жозе искаше Погба и платихме прескъпо, Оле искаше Хари и платихме прескъпо, Тен Хаг искаше Антъни и още ритам масата като видя какво заплатихме. Със Зиркзее също ми хареса-искахме Сеско от Лайпциг, ама ония се готвеха да ни издрусат, та си купихме холандеца, а Сеско го оставихме да изтърва сума положения един на един на европейското. Сега важното е клубът да приложи политиката на Реал и Барса, донякъде и Байерн: даден играч да отказва и отказва нов договор с настоящия си клуб докато не дойде свободен трансфер при нас. Брантвайт сега ако им откаже 2-3 пъти нов договор на Евертън и следващото лято ще бъдат къде къде по-разумни в хода на преговорите.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Нямам никакви впечатления от играта на Лени Йоро.
Явно е голям талант, щом е в полезрението и на други водещи отбори.
Единствено не ми харесва това, че предпочита Реал пред нас. ( без да се лъжем обаче, това е напълно естествено и нормално )
При всички положения по-добре Йоро, отколкото този от Евъртън
Не мисля, че Де Лихт отпада. Не ми се вярва да разчитаме на 18 годишен за твърд титуляр до Мартинез.
Като цяло подхода на селекцията е добър. - особено подсилване на защитата , която ни е най-слабото звено от години насам
Явно е голям талант, щом е в полезрението и на други водещи отбори.
Единствено не ми харесва това, че предпочита Реал пред нас. ( без да се лъжем обаче, това е напълно естествено и нормално )
При всички положения по-добре Йоро, отколкото този от Евъртън
Не мисля, че Де Лихт отпада. Не ми се вярва да разчитаме на 18 годишен за твърд титуляр до Мартинез.
Като цяло подхода на селекцията е добър. - особено подсилване на защитата , която ни е най-слабото звено от години насам
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
За Де Лихт се говори, че самият играч само чака клубовете да се разберат. Все си мисля, че и там ще се случат нещата и ще продадем Линдельоф и/или Главун.