Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Gotzev.88
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот Gotzev.88 » 16 юли 2024 19:07

ivo55 написа:Качествените играчи не са безплатни. Отделно от това самите те не търсят само пари, защото имат много предложения. А ЦСКА, зарязан от Ганьо, в момента не може да предложи нищо друго, освен пари. Нито европейски мачове, нито стадион, нито престиж ...

Пише играча Х в интернет ЦСКА и му излизат ... фалит ... наказание ФИФА ... не успял да се класира за европ.турнири ... побеснели фенове нахлуват на терена и нападат футболистите ... китайския нов автобус закъса за пореден път ... проблеми с футболния съюз ... съборен стадион ... ще има нов след 3-4 години, ако новите го построят, щото Ганьо и за това излъга преди 9 години...

Какво ли са прочели Кайсара и Марселиньо, например, като дойдоха в Лудогорец съответно през 2012 и 2011... Селски клуб в селско първенство, 60на години в долните дивизии, от мижав град с мижав (тогава) празен стадион с няколко пенсионера, само като отвориш гугъл мапс и цъкнеш на която и да е случайна точка в Разград и се връщаш назад във времето с поне 50 години, на една дискотечка да идеш трябва да биеш път до Варна, училища на чужд език или градинки за децата- йок, молове за жените им- йок, други чужденци- няколко :roll: От една година (или за първа година) в първа лига, някак си станал шампион веднъж, ще се бори да премине един-два квалификационни кръга в ШЛ максимум, я стигне ЛЕ, я не. Никой не е очаквал, че след две години тия ще играят в групи на ШЛ и че нещата ще се развият така, никой!
Да не изброявам какво четат играчите, които отиват в държава като Саудитска Арабия и големите проспекти на Азиатската ШЛ и дербита с Трактор от Иран. Парите днес са всичко. Всичко!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2024 19:22

Еми ние даваме 18 бона заплата на вратар, който не е сигурно, че ще ни е титуляр, ако е вярно, разбира се. Но никой не го опроверга.
По тая логика пари има.

В същото време какво пречи да се обърнем към пазара в Южна Америка, вече го направихме с уругваеца де, вместо да се запъваме като магаре на мост за някъв там Питас. Ще каже човек, че тоя е новият Холанд, а той е на 28 години. Има още 3-4 години, но...
щом не става. Минава се на план Б, ако не стане план С.

Дразня се лично аз, защото на прочутата пресконференция бяха направили такава детайлна презентация с там скаутите, даже и по райони дали не бяха разделени.
И кво правят тея скаути??? За къв са ни, ако накрая Линдсет и Хайнц препоръчат техен бивш съотборник от норвежкото?! :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 юли 2024 19:22

Няма никакъв спор, че селекцията се бави. Не е много умно да се посочва всеки ден, все едно някой гений тук го е прозрял и иска да озари с това откритие и по-обикновените хорица.

Мен ме дразнят откровено лъжливите внушения, че Ганьо няма отговорност за състоянието, в което заряза клуба и избяга като някакъв дребен страхлив престъпник. Новите шефове не са ми близки и не съм емоционално ангажиран.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 юли 2024 20:25

Ако остане така състава до зимата, място в петицата е напълно постижимо. Аз смятам че българските момчета ще израстват със всеки мач. Важно е да се играе така както иска треньора. Може да ни изненадат приятно. Направихме много добра подготовка от дълго време насам. След мъките с Белчо и Нестор миналият сезон, сега отборът изглежда съвсем различен.....сплотени и задружни

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юли 2024 21:32

ivo55 написа:Няма никакъв спор, че селекцията се бави. Не е много умно да се посочва всеки ден, все едно някой гений тук го е прозрял и иска да озари с това откритие и по-обикновените хорица.

Мен ме дразнят откровено лъжливите внушения, че Ганьо няма отговорност за състоянието, в което заряза клуба и избяга като някакъв дребен страхлив престъпник. Новите шефове не са ми близки и не съм емоционално ангажиран.

Както дразни и постоянните внушения, че новите собственици нямат никакво отношение към това, което се случваше в клуба през последната година, посредственото представяне на отбора, пропуснатите ЕКТ, огромната глобата наложена ни от УЕФА и т.н. Та явно едни се дразнят от едно, други от друго, но не бива това да води до противопоставяне между феновете на ЦСКА. Да пожелаем успешен старт на отбора и да стискаме палци да има развитие на младоците.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 юли 2024 07:37

Потресаващо ниско ниво на Спортал ! Единствената ни деветка бил Георги Чорбаджийски !
Вероятно този които отговаря за футбола е на море и е писана от отговорника за тениса.

https://sportal.bg/news-2024071704233243736

Потресаващо ниво и в Топспорт !

https://topsport.bg/cska/ima-problem-s- ... tsska.html
"Червените запалянковци усещат притеснение в Разград, тъй като армейски привърженици биха изкупили билетите за останалите сектори на "Хювефарма Арена".

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 17 юли 2024 15:41

Да ЦСКА в момента не може да предложи кой знае какво с което да привлече някой перспективен чужденец. Няма евротурнири, няма стадион, наказана публика, по заплати не сме повече от съседните Гърция, Турция, Румъния. Така, че да харесаш и предложиш някой е лесно, но да го доведеш и да подпише става сложно. Имало е много откази и съм сигурен ,че за някой постове вече са на трети или четвърти вариант. А ние като фенове не е лошо да си дадем сметка за моментното състояние и да не летим в облаците.
Въпреки всичко на мен в момента отбора дори в сегашното състояние ми харесва повече от миналогодишния състав. Сигурен съм, че тези момчета няма да се борят само за петото място както тук някой го е превзел песимизма.
Само ЦСКА

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 юли 2024 16:19

И какво ти харесва повече от състава от миналия сезон, след като титулярите са буквално същите, освен вратаря! Но и последният ще стане резерва, като му изтече наказанието на Бусато! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red_Pz
Контакти:

Мнениеот Red_Pz » 17 юли 2024 18:32

Пореден ден без трансфери. Положението от притеснително става критично.

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 17 юли 2024 22:29

Red_Pz написа:Пореден ден без трансфери. Положението от притеснително става критично.

Абе Вие слепи ли сте не виждате ли СЛАВИЗАЦИЯТА

Върни се в “ЦСКА”