Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sens85
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот Sens85 » 16 юли 2024 14:56

Стига бе хора...
Ръководството си казаха, че този трансферен прозорец е изпуснат отвсякъде.
Обещаха, че при привличането на нови футболисти ще се съобразяват с нуждите на треньора и ще опитат да сведат грешките до минимум.
Без да мога да съм 100% сигурен, поне изглежда, че се опитват да направят точно това.
Нали трябва да дадат някакво време на треньора, да прецени какво му трябва и все пак да направят някакво поне минимално проучване на набелязаните играчи (ясно е, че този прозорец няма да се гледат в игрова обстановка).
Предвид горното, за колко време очаквахте да се завърши селекцията, за три дни ли???
Ясно е на всички, че нямаме готов отбор и НЯМА ДА ИМАМЕ за първият полусезон.
Според мен правилния подход сега е да се запълнят най-належащите дупки и да се опитаме да не пропадаме много надолу в класирането до зимната пауза. Пък после ще ги съдим ако правят гафове.
Предпочитам да играем с този отбор пред това да привлечем хора като Шакич, Естрада, Де Нойер, Юга и тн. И да се чудим после какво да ги правим.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 16 юли 2024 15:15

И да добавя още нещо.
До сега сме се разделили официално с Ефтимов, Махмутович, Кох, Матай, Туфегджич, Асприля, Каранга, Бисмарк.
И най-вероятно напускат Шакич, Де Нойер и Юга.
И всички тези заслужават да се разкарат с 300-та, може би без Ефтимов.
Това са 11 човека!
Как се заместват за един трансферен прозорец?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2024 15:30

Аз нямам спомен ръководството да са казали, че трансферния прозорец е загубен вече :)

Колкото до треньора, той вече няколко пъти казва в прав текст, че му трябват нови попълнения. А това, че ще се борим за петицата беше безпрецедентно изказване в историята ни вероятно, но аз го толерирам, защото по този начин той пак казва на ръководството, че няма селекция.

Никога не съм нападал Папазки. Човекът дава пари и очевидно пълен картбланш на хората под него. Пак казвам, правят се хубави неща в ЦСКА. Пътят е правилен.

Но нещо явно куца в момента в спортно-техническата част.

Айде левия бек го взеха, друг е въпросът, че той май не е точно ляв бек. Но треньорът го е одобрил.

Но по- малко от седмица преди първия мач ги няма очакваните крила и нападател.

Има някакъв проблем, за да се бави така селекцията. Може би пък това, че доста хора са намесени в нея да се отразява и не могат да постигнат разбирателство кой точно играч да вземат.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 16 юли 2024 15:45

С това започнаха темата за селекция на двучасовата презентация. Не цитирам точните думи, но беше нещо в тази насока.
Просто се надявам да не истерясваме веднага, защото това води до излишно напрежение и прибързани решения. Сега някой ще каже, че в ЦСКА винаги има напрежение и ще е прав, но в момента половината отбор са млади момчета почнем ли с рязането на вени ще ги приключим преди да са почнали.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 юли 2024 15:57

Притиснителното за левия бек е че новината дойде от БЛИТЦ и беше разпространена от другите.
И до момента в ДСПОРТ няма нищо за този момък .

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юли 2024 17:20

г-н Филипов чете форума и е бил в Швеция да форсира преговорите с Пинас.
Чакаме го на летището :lol: :lol: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 16 юли 2024 17:35

Нямаме нужда от бройка, а от качество! Ако не можем да вземем качествени играчи по независими от нас причини към днешна дата, по-добре да не взимаме никой и да си налгаме юношите. Видно е, че Папазов и Борносузов са далеч от това да бъдат водещи нападатели, но няма нужда вместо тях да се налагат пенсионери като Асприля или Каранга за много повече пари.
Целия този рев по селекцията е малко излишен.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 юли 2024 17:41

danko_sot написа:Аз нямам спомен ръководството да са казали, че трансферния прозорец е загубен вече :)

Колкото до треньора, той вече няколко пъти казва в прав текст, че му трябват нови попълнения. А това, че ще се борим за петицата беше безпрецедентно изказване в историята ни вероятно, но аз го толерирам, защото по този начин той пак казва на ръководството, че няма селекция.

Никога не съм нападал Папазки. Човекът дава пари и очевидно пълен картбланш на хората под него. Пак казвам, правят се хубави неща в ЦСКА. Пътят е правилен.

Но нещо явно куца в момента в спортно-техническата част.

Айде левия бек го взеха, друг е въпросът, че той май не е точно ляв бек. Но треньорът го е одобрил.

Но по- малко от седмица преди първия мач ги няма очакваните крила и нападател.

Има някакъв проблем, за да се бави така селекцията. Може би пък това, че доста хора са намесени в нея да се отразява и не могат да постигнат разбирателство кой точно играч да вземат.

Ти луд ли си, кой директор ще излезе и ще се ****** като пред камерите каже, че няма време за селекция, че отбора е тоталка (наследена от Ганьо), и че за зимъска ще се опитат да привлекат по-читави. Първо публиката ще го емне, второ играчите, които вече доказаха, че не могат, ще спрат и мижави опити да правят ...

Треньорът се изказа в подобен дух и веднага го емнаха и журналя, и фенове.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 юли 2024 18:00

Качествените играчи не са безплатни. Отделно от това самите те не търсят само пари, защото имат много предложения. А ЦСКА, зарязан от Ганьо, в момента не може да предложи нищо друго, освен пари. Нито европейски мачове, нито стадион, нито престиж ...

Пише играча Х в интернет ЦСКА и му излизат ... фалит ... наказание ФИФА ... не успял да се класира за европ.турнири ... побеснели фенове нахлуват на терена и нападат футболистите ... китайския нов автобус закъса за пореден път ... проблеми с футболния съюз ... съборен стадион ... ще има нов след 3-4 години, ако новите го построят, щото Ганьо и за това излъга преди 9 години...

И такива играчи се коткат дълго време. А не да ти дадат право днес, утре да звъннеш, да му предложиш горното и той вдругиден запъхтян да дотича да подписва.

Ама требе и малко акъл, само с тролене не става.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2024 18:48

Напротив. Точно тази липса на комуникация с феновете беше основният проблем и на ГГ.

Мислеш ли, че щях да "троля" по Орманджиев и там другите, ако той или някой от другите се беше сетил да даде например едно кратко интервю пред клубната тв или дори съобщение, ако нямат време, в което да се обясни с няколко думи какъв е проблемът в селекцията, защо се бави и т.н. Точно нещо такова липсва в ЦСКА според мен и кара такива като мен и други фенове да стреляме на сляпо и да се чудим кво става. Добре, че има и такива като тебе да защитават от време на време ръководството :)

Аз му правя Евала на Стипич, че се изказва така. Въобще не е за емване или за каквото и да е. Човекът е прав да изисква. Щом той го прави и говори за борба за 5 място не е ли показателно за теб и другите защитници, че селекцията наистина се бави и трябва да се задействат?
То е ясно, че нас няма кой да ни чуе, ама гласът на треньора се чува!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”