Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
Ако видиш г-н Папазки, бъди добър и му дай една цигара ;)
Аз не виждам драма, и без никаква селекция, само с юношки, пак ще постигнем резултатите на Ганьо. Демек - никакви. Некви косми и тем подобни.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Разбира се, Red_Pz ! Би ли му предал да престане да пуши толкова, и да действа по трансферите, че първенството започна! ;) :)
55, този сезон може и косми да няма, а само "яка" борба за топ...8! :shock: :)
55, този сезон може и косми да няма, а само "яка" борба за топ...8! :shock: :)
Последна промяна от CSKA 78 на 16 юли 2024 13:18, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
ivo55 написа:Аз не виждам драма, и без никаква селекция, само с юношки, пак ще постигнем резултатите на Ганьо. Демек - никакви. Некви косми и тем подобни.
Това е ясно. Ганьо се провали и заслужено се прибра на село. Дано новите са малко по-различни.
Е да, ама тук 2 седмици по-късно тук си има двама жалеещи за Ганьо, дето ме дразнят с плоски опити за манипулация. Върха на налепостите им е, че при Ганьо сме били на косъм от нещо си. А другата нелепост е крайно невярното твърдение, чак граничещо с наглост, че при Ганьо сме правели селекции навреме. А за Ганьо е ноторно известен факт, че нито веднъж не направихме селекция навреме, а винаги чакаше края на трансферния прозорец, за да рови във футболния боклук като некой клошар.
Човекът правещ тези твърдения е доказан трол.
Red_Pz написа:Човекът правещ тези твърдения е доказан трол.
Дано да ти плащат, за да ръсиш глупости! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
ivo55 написа:Е да, ама тук 2 седмици по-късно тук си има двама жалеещи за Ганьо, дето ме дразнят с плоски опити за манипулация. Върха на налепостите им е, че при Ганьо сме били на косъм от нещо си. А другата нелепост е крайно невярното твърдение, чак граничещо с наглост, че при Ганьо сме правели селекции навреме. А за Ганьо е ноторно известен факт, че нито веднъж не направихме селекция навреме, а винаги чакаше края на трансферния прозорец, за да рови във футболния боклук като некой клошар.
Я ми изброй всички нападатели при Ганьо, можеш ли?!
Да нямаме нападател, даже и за резерва, си е неприятна новост за мен! За теб може и да е "оптимистично" начало, знам ли?! :lol: :)
ПП Разбрахме за фетиша ти към космите, та няма нужда всеки път да го показваш! :o :)
Като ми пишеш неща, за които аз ти писах вчера, присмивайки ти се, ме караш да те обиждам на интелект. Ще се възъдржа. Но поведението ти е като на малко дете.
А последния полусезон, след като имахме нелоши шансове зимата, твоя Ганьо с какви нападатели остави ЦСКА? Защо ги разпродаде висчките и ни остави с психично болния Каранга, който реално не игра в почти всички мачове и във всички последни, които ни бяха най-важни. кажи де, защо именно любимия ти Ганьо остави ЦСКА без нападател и защо тогава това не ти беше проблем? Човекът по-горе правилно те определи. Пещерен т***.
А последния полусезон, след като имахме нелоши шансове зимата, твоя Ганьо с какви нападатели остави ЦСКА? Защо ги разпродаде висчките и ни остави с психично болния Каранга, който реално не игра в почти всички мачове и във всички последни, които ни бяха най-важни. кажи де, защо именно любимия ти Ганьо остави ЦСКА без нападател и защо тогава това не ти беше проблем? Човекът по-горе правилно те определи. Пещерен т***.
"Човекът" по-горе се е регистрирал и има толкова мнения, колкото един подобаващо среден...Как го нарече?! Пещерен т***!
Толкова за него! ;) :o
А при теб явно наистина има някакъв фетиш към космите, след като произведе от мое описание/метафора цял роман за космите! Ха-ха-ха!
Значи миналият сезон е изцяло на Ганьо, въпреки че "новите" ни ръководители бяха в клуба по това време вече повече от година?! Същото се отнася и за Папазки, който не беше подчинен на Ганчев, а му беше равнопоставен партньор! :shock: :?
Толкова за него! ;) :o
А при теб явно наистина има някакъв фетиш към космите, след като произведе от мое описание/метафора цял роман за космите! Ха-ха-ха!
Значи миналият сезон е изцяло на Ганьо, въпреки че "новите" ни ръководители бяха в клуба по това време вече повече от година?! Същото се отнася и за Папазки, който не беше подчинен на Ганчев, а му беше равнопоставен партньор! :shock: :?