78, ето те пак. Ама що не напишеш нещо ново, ами само копи пейст на старото.
Спешно да си върнем Укра, Кубемба и Бисмарк Чарлс. При Ганьо винаги сме имали сериозна селекция и ... булеви резултати и сезони. А сега ...
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Пак нещо за Ганчев ли си написал?! Не помниш ли, че дори при Лупи бяхме с две точки пред Разград на полусезона, а започнахме сезона с трима футболисти, които имаха договори! Но тогава направихме много бърза селекция от свободни агенти!
Такива като теб са много вредни за клуба, понеже дори и да имаме много слаб сезон, пак ще защитавате "новите" ръководители, защото не са Ганчеви!
Такива като теб са много вредни за клуба, понеже дори и да имаме много слаб сезон, пак ще защитавате "новите" ръководители, защото не са Ганчеви!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
- Контакти:
Нов футболист тренира от вчера с ЦСКА, научи БЛИЦ. Става въпрос за уругвайски централен защитник, играл за последно в аржентински отбор. Снажният бранител ще води занимания с "червените" още няколко дни, но почти сигурно ще се стигне до договор.
Той е харесан от треньора Томислав Стипич и се очаква да мине медицински прегледи в четвъртък или в петък. Веднага след това уругваецът ще сложи подписа си под двегодишен контракт, разбира се, ако всичко е наред.
БЛИЦ научи още, че ЦСКА следи футболиста от месец май и вече е на финалната права.
До петък в София са очаквани и двама полеви играчи.
Той е харесан от треньора Томислав Стипич и се очаква да мине медицински прегледи в четвъртък или в петък. Веднага след това уругваецът ще сложи подписа си под двегодишен контракт, разбира се, ако всичко е наред.
БЛИЦ научи още, че ЦСКА следи футболиста от месец май и вече е на финалната права.
До петък в София са очаквани и двама полеви играчи.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
CSKA 78 написа:Пак нещо за Ганчев ли си написал?! Не помниш ли, че дори при Лупи бяхме с две точки пред Разград на полусезона, а започнахме сезона с трима футболисти, които имаха договори! Но тогава направихме много бърза селекция от свободни агенти!
Аз до момента съм се въздържал да те обиждам. Не съм те наричал вреден, нито плиткоумен. Въздържай се и ти :)))
Между другото аз не съм близък с "новото ръководство", та нямам никакво намерение да съм им адвокат. Но обектвино, те имат картбланш да ръководят отбора от оня ден, дет се вика. След 6 месеца, след година, а особено след 2 няма да им пестя никакви критики.
Ти, обаче, си друга бира. Нападаш ги авансово и очевадно крайно необектвино. Което подсказва доста мръсни намерения и подбуди. Ти си знаеш защо го правиш, но много бие на очи ...
И като добавим как близо 10 годишния пълен провал на Ганьо, дето избяга с изцапани гащи, го оправда с лека ръка с лафа "всички правят грешки", работатата освен кална и мръсна, става и лесно обяснима. Което пък прави писаниците ти плосък опит за манипулиране.
Апропо, Ганьо 10 години можел да прави грешки, щото всеки правел грешки, ама новите, въпреки че имат картбланш да ръководят от броени дни, те нямат ... нали?!? :)))) Малко лекичък ми идваш.
Ти, обаче, си друга бира. Нападаш ги авансово и очевадно крайно необектвино. Което подсказва доста мръсни намерения и подбуди. Ти си знаеш защо го правиш, но много бие на очи ...
И като добавим как близо 10 годишния пълен провал на Ганьо, дето избяга с изцапани гащи, го оправда с лека ръка с лафа "всички правят грешки", работатата освен кална и мръсна, става и лесно обяснима. Което пък прави писаниците ти плосък опит за манипулиране.
Апропо, Ганьо 10 години можел да прави грешки, щото всеки правел грешки, ама новите, въпреки че имат картбланш да ръководят от броени дни, те нямат ... нали?!? :)))) Малко лекичък ми идваш.
Очевидно сме на различни мнения за селекцията ни! Дадох ти пример с Лупи, а щом той може да направи бърза селекция, то тогава новите са пълни аматьори! Досега трябваше да привлечем поне един нападател и едно крило за титуляри! Не ме интересува дали ще са свободни агенти, или ще ги купим! Някой ще ги чака новите 2 години ли?! Още ако паднем с много в Разград, а и в следващите два мача не победим, ще има "призиви" за оставка на ръководството!
ПП Няма как да те нарека малоумен, защото няма да бъде обида! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Лупи селекция не е правил защото е човек външен за футбола. Селекцията тогава си я направи Стойчо Младенов. Няма място за сравнение, защото това е корона различна концепция при която старши треньорът и главен мениджър, както е в английските отбори.
-
- Контакти:
Уругваецът Едгар Елизалде е новият ляв бек на ЦСКА.
Футболист премина успешен пробен период при „армейците“ и се очаква в близките дни да бъде представен официално от клуба.
Във визитката на футболиста личат отборите на Индепендиенте, Пенярол и Пескара. Едгар Елизалде може да играе и като централен защитник, но поради ниския му ръст за такъв – /1.82 м./ ще бъде използван отляво в отбраната.
Едгар Елизалде има 104 мача в професионалната си кариера. Шампион е на Уругвай през сезон 2020/21 и носител на Суперкупата на Уругвай през сезон 2021/22.
Играл е на световно първенство с Уругвай U20 през 2019-та година.
Автор: Официалната Фейсбук страница на „Студио Fairplay“
Футболист премина успешен пробен период при „армейците“ и се очаква в близките дни да бъде представен официално от клуба.
Във визитката на футболиста личат отборите на Индепендиенте, Пенярол и Пескара. Едгар Елизалде може да играе и като централен защитник, но поради ниския му ръст за такъв – /1.82 м./ ще бъде използван отляво в отбраната.
Едгар Елизалде има 104 мача в професионалната си кариера. Шампион е на Уругвай през сезон 2020/21 и носител на Суперкупата на Уругвай през сезон 2021/22.
Играл е на световно първенство с Уругвай U20 през 2019-та година.
Автор: Официалната Фейсбук страница на „Студио Fairplay“
1914.1902 » 13 апр 23:02
Бе ще го видим, сигурно има причина да не му удължат договора.
Но все пак Индепендиенте и Пенярол звучат по-добре от резервния отбор на Сейнт Трюиден, откъдето ги намираше Ганьо.
Но все пак Индепендиенте и Пенярол звучат по-добре от резервния отбор на Сейнт Трюиден, откъдето ги намираше Ганьо.
CSKA 78 написа:Очевидно сме на различни мнения за селекцията ни! Дадох ти пример с Лупи, а щом той може да направи бърза селекция, то тогава новите са пълни аматьори! Досега трябваше да привлечем поне един нападател и едно крило за титуляри! Не ме интересува дали ще са свободни агенти, или ще ги купим! Някой ще ги чака новите 2 години ли?! Още ако паднем с много в Разград, а и в следващите два мача не победим, ще има "призиви" за оставка на ръководството!
Иначе теб не те интересува, ама мен ме интересува много. Ама на шефовете на ЦСКА не им е работа да угаждат на мен и теб, нали така?
Да разбирам правилно, че ти не тъжиш за Ганьо, а просто искаш нови попълнения. И не ти е проблем да е като по времето на Ганьо да са някакви контузени, безработни некадърници и всякаква друга подобна сволач, каквато той влачеше по време на осемте си нулеви сезона в ЦСКА?!? Гарантирам ти, че 99,9% от феновете на ЦСКА сме на противоположното мнение.
И остава въпроса как така ти оправдаваш с лека ръка Ганьо за 8-те провалени години с израза "всеки греши", като една дума за него не даваш да се обели и ти самия се дразниш, че някой критикува Ганьо, ама за новите, още преди да са минали и няколко седмици, истерично всеки ден ги нападаш и ме питаш "2 години ли ще ги чакаме". Значи за ганьо може 8 години, ама за новите 2 седмици са им много. Как така става, бе, 78? Интересен двоесн стандарт е това, не бягай от въпроса.
Последна промяна от ivo55 на 15 юли 2024 17:31, променено общо 2 пъти.