Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 12 юли 2024 16:24

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
realno написа:Кокошките много слабички. Отърваха перушината си. ;)

Никак не са слаби Ботев Пловдив, даже са надградили, а новият им ЦН е класа за България.Голът който допуснаха канарчетата беше след вратарска грешка.

Защо изтъкваш вратарската грешка? Всеки гол пада от някаква грешка, тези на Ботев не са дошли от някаква мега класа на ''жълто-черните''.

Аз не изтъквам нищо, само казвам, че словенците имаха късмет с такъв гол, а двата гола на Ботев Пловдив си бяха изработени, особено първия беше класа.

До тази класа при първия се стигна след детинска грешка на защитник на Марибор, който нямаше идея на къде трябваше да изчисти топката. При втория гол бранител на гостите позволява на играч на Ботев да го премине елементарно, в наказателното поле няколко човека на Ботев са свободни, а вратаря на Марибор се хвърли за здраве, кой изобщо очаква да спаси удар, след като се мята така?

Никой не отрича класата на футболистите на Ботев, но просто трябваше да ти докажа, че те също вкараха след грешки на съперника. Та недей да показваш само едната гледка точка, ако искаш да си обективен.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 юли 2024 17:04

То нашия Фадига вкара още по-страхотен гол и то на Айнтрахт.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

BotevChelsea
Контакти:

Мнениеот BotevChelsea » 12 юли 2024 18:40

Ей педал олигофреничен, що не доеш да се изрепчиш на стадиона, ами сереш скришно по форумите? Говедо безглаво, тези Марибор не ви ли ебаха преди няколко години насред ГейАрена? Така де, не ви биха, ма ва изхвърлиха като мръсни котета от Европа. А за Олимпия да не отваряме дума...''Олимпияяя, и догодина пак елааа'' ХАХАХАХА Затваряй си плювалника и обратно в обора, катил **********

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 12 юли 2024 18:42

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:

Никак не са слаби Ботев Пловдив, даже са надградили, а новият им ЦН е класа за България.Голът който допуснаха канарчетата беше след вратарска грешка.

Защо изтъкваш вратарската грешка? Всеки гол пада от някаква грешка, тези на Ботев не са дошли от някаква мега класа на ''жълто-черните''.

Аз не изтъквам нищо, само казвам, че словенците имаха късмет с такъв гол, а двата гола на Ботев Пловдив си бяха изработени, особено първия беше класа.

До тази класа при първия се стигна след детинска грешка на защитник на Марибор, който нямаше идея на къде трябваше да изчисти топката. При втория гол бранител на гостите позволява на играч на Ботев да го премине елементарно, в наказателното поле няколко човека на Ботев са свободни, а вратаря на Марибор се хвърли за здраве, кой изобщо очаква да спаси удар, след като се мята така?

Никой не отрича класата на футболистите на Ботев, но просто трябваше да ти докажа, че те също вкараха след грешки на съперника. Та недей да показваш само едната гледка точка, ако искаш да си обективен.

Другата седмица ще видим, кой как е вкарал!
Ако Ботев успее, ще донесе точки за общия коефициент. Дано всички да успеят.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юли 2024 18:45

krumeto написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:

Другата седмица ще видим, кой как е вкарал!
Ако Ботев успее, ще донесе точки за общия коефициент. Дано всички да успеят.

Дано всички успеят да стигнат до пролетните мачове в ЕКТ, но разни хора като Пели просто да научат как се прави обективен анализ.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 юли 2024 21:15

За Пели е по -вероятно анален обективизъм
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2024 22:02

1914.1902 написа:..... но разни хора като Пели просто да научат как се прави обективен анализ.

Няма как диванен припок като тоя, със срамно ниска футболна култура, да направи обективен анализ на каквото и да било футболно. Просто няма никакъв капацитет за нещо подобно.
Това е все едно козар да коментира разписанието на полетите и въздушния трафик в летния сезон. Абсурд!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 юли 2024 22:31

Аз не знам подуенци какво са се изребчили да коментират евро мач, на който и да е бг отбор, след като те се класират за Европа веднъж на 5-6 година, а за плейофен кръг веднъж на 12-15 години. Та те евро мач не са виждали на живо, само по телевизията.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юли 2024 07:44

bubka написа:Аз не знам подуенци какво са се изребчили да коментират евро мач, на който и да е бг отбор, след като те се класират за Европа веднъж на 5-6 година, а за плейофен кръг веднъж на 12-15 години. Та те евро мач не са виждали на живо, само по телевизията.

Аз миналата година гледах само два и те ми бяха достатъчни.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 юли 2024 08:13

bubka написа:Аз не знам подуенци какво са се изребчили да коментират евро мач, на който и да е бг отбор, след като те се класират за Европа веднъж на 5-6 година, а за плейофен кръг веднъж на 12-15 години. Та те евро мач не са виждали на живо, само по телевизията.

Аз пък не знам,какво толкова са се вторачили сираците на бившето цецека в бившето ловешко цецека? Повече командировъчни ли дават,вярно че играха два пъти в Европа с късмет ,ама и той свърши и ганчоерата също.
Има и друга цецека ,пробвайте и с нея
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”