Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Това, което съм написал по повод на писаното от тебе, няма нужда от цитат, макар че кратък има. То се отнася към цялостните ти възгледи. А и това за цитирането ми звучи като вие защо биете негрите ...
- Kris_men2000
vlong написа:По думите на Сираков от покер е спечелил изключително много пари,така че има надежда да е направил правилен залог.
Ей не се спря да плюеш без причина. Твоите господари доволни ли са.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Довечера ,ако не пуснат Джемиле ,работата е ясна
САМО ЛЕВСКИ!
- Kris_men2000
Джемили сам иска да си тръгне от Левски. От това по ясно няма накъде. А за повърнята и свободните съчинения на продажните журналисти просто нямам думи. Вярвай им. Те са истината,светлината и правилният път в живота ти. Да не забравиш да псуваш г-н. Сираков. Той е виновен за всичките малоумни съчинения на джендърлята.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Прав си Крис, всички гадни журналя са лъжци, само г-н Сираков е прав и не лъже никога. Гадняра Джемили също иска да си тръгне сам от Левски, мръсника му с мръсник. Важното е г-н и г-жа Раеви да са добре и да водят Левски към светли бъднини.
Kris_men2000 написа:Джемили сам иска да си тръгне от Левски. От това по ясно няма накъде. А за повърнята и свободните съчинения на продажните журналисти просто нямам думи. Вярвай им. Те са истината,светлината и правилният път в живота ти. Да не забравиш да псуваш г-н. Сираков. Той е виновен за всичките малоумни съчинения на джендърлята.
Г-н Крис ,ако ме бъркаш с някой друг,това е донякъде добре,ако не ме бъркаш ,а си мислиш ,че псувам Сираков и това ми е смисъла на живота не говори добре за теб.
Много си краен,на моменти дори си мисля,че е някакъв вид сарказъм,ама едва ли.
Ако си набор 2000 това обяснява много неща.
САМО ЛЕВСКИ!
Винаги съм твърдял, че Левски ще се оправи само и единствено ако в него не работи нито един бивш левскар, пил левскарско мляко и т. н. Единственият ни шанс е някой много мощен и богат бизнесмен да бъде ударен по главата и да получи прозрение,че трябва да освободи Левски от левскарите-ръководители, левскарите-треньори и левскарите, които искат да само да пият кръвчицата на отбора. Да дойде някой и да сложи ПРОФЕСИОНАЛИСТИ на всички нива в управлението на клуба. Да бъде толкова мощен и богат че да покаже един голям СРЕДЕН ПРЪСТ на Бойко и Делян и да изтръгне Левски от мръсните им ръчички. Само тогава Левски ще се превърне в отбор, който ще играе модерен футбол, ще печели трофеи, ще играе в ШЛ, ще има нов стадион и т.н.
Левски трябва да намери своя Роман Абрамович и да стане най-мощният отбор в България и на Балканите. Но разбира се това са само мои мечти, свързани с жегата и погнусата ми към всички управленци в любимият ми отбор.
Левски трябва да намери своя Роман Абрамович и да стане най-мощният отбор в България и на Балканите. Но разбира се това са само мои мечти, свързани с жегата и погнусата ми към всички управленци в любимият ми отбор.
Пак по думите на Сираков,той играел на карти с едни от най-богатите хора в България,т.е. са почти приятели.
И как тези приятели не им се откъсна един лев да вложат в Левски????
Бахти приятелите!
Това си пролича при неуспешната продажба на новите акции.С триста зора 550 х.лева.
Това е съзнанието на новите чорбаджии на територията.Да си ги носят на оня свят.
И как тези приятели не им се откъсна един лев да вложат в Левски????
Бахти приятелите!
Това си пролича при неуспешната продажба на новите акции.С триста зора 550 х.лева.
Това е съзнанието на новите чорбаджии на територията.Да си ги носят на оня свят.
САМО ЛЕВСКИ!
Теренът не е в добро състояние,нали има кинти?
САМО ЛЕВСКИ!