Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот vlong » 08 юли 2024 20:55

Къмпинг Лес съм го чувал но не го знам къде се е намирал.
От кой център е на 500 м.?
От ММЦ или Приморско?
От ММЦ в посока Китен ,вдясно имаше май някакви палатки и бунгала,сигурно това е било Лес.След това вече към Китен е къмпинг Атлиман,вляво от пътя,другото е само почивни станции.
Живот беше,малко жизнь,ама бяхме млади
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 юли 2024 21:16

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Дамянов, сигурно си карал на хляб и лютеница на къмпинг Лес :) .

Би ли казал, къде е този къмпинг?

Как си имал гаджета в ММЦ и не знаеш легендарният къмпинг Лес който беше на 500 м от центъра.В къмпинга имаше и организирани почиващи чехкини и полякини.

Бях на квартира в Приморско, в ММЦ ходихме вечер на дискотека, това беше преди казармата през лятото на 81-а, въпросния къмпинг на който се е оцелявало с хляб и лютеница не ме е впечатлил, за да го помня след толкова години.

Изпуснал си, аз бях там също преди да вляза в казармата 1977г..Не съм бил на хляб и лютеница, но имаше много момчета дето бяха и с моят съученик и приятел им се чудехме на акъла.А за да разбереш, че не съм бил зле ще ти кажа , че отидохме до Лес с такси, а не на стоп или с автобус.За тази екстра за 150 км платихме 20 лв,, а преди това работихме цял месец за 120 лв и можахме да си осигурим една 15 дневна почивка без никакви лишения... след това влязох 2 години и 3 месеца в казармата.

И ние 4 души отидохме с такси от летището в Сарафово, понеже пътуваме със самолет до Бургас, та оттам до Приморско с такси, но изобщо не помня колко ни излезе. Вечер ходихме от Приморскоско до ММЦ с едно импровизирано туристическо влакче с открити вагонетки, теглено от една УАЗКА. Но за тоя къмпинг не си спомням и да е ставало въпрос даже.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юли 2024 22:35

peliforewer написа:Дамянов, сигурно си карал на хляб и лютеница на къмпинг Лес :) .

Не лютеница, а "Хорце".
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 юли 2024 06:57

NOMER14 написа:

Не лютеница, а "Хорце".
Изображение

Първомай :) ..., тази гледам, че е от Димитровград.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юли 2024 08:37

Консервен завод "Партизани" е Първомайската и си е прототипът. Има и от Полски Тръмбеш. Беше много далеч от вкуса на домашната от село. Повече доматена, но със запомнящ се леко кисел вкус и консинстенция. Цапаше много. Сегашните са блудкави макар и вкусни.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 юли 2024 09:34

Форума е "Без цензура", но малко в повече му идва да се пише за лютеници. :))))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 юли 2024 12:05

Че то като пишем за терету ,какво е ?
Пак лютеница,менте.
САМО ЛЕВСКИ!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 09 юли 2024 12:45

vlong написа:Че то като пишем за терету ,какво е ?
Пак лютеница,менте.

:) :mrgreen: :lol:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 юли 2024 14:28

Дерменджиев: Рецептата Лудогорец да се класира в груповата фаза на Шампионска лига е много проста – да побеждаваме

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че рецептата Лудогорец да се класира в груповата фаза на Шампионска лига е много проста – да побеждава.

„Рецептата Лудогорец да се класира в груповата фаза на Шампионска лига е много проста – да побеждаваме“, сподели Дерменджиев.

„Естествено е, че ние сме разучили Динамо така, както и те знаят ние като отбор какво представляваме. Няма нещо, което да ни изненада“, добави треньорът на Лудогорец.

„Проведохме много добра подготовка, мисля, че сме готови. Динамо има два официални мачове, а ние нямаме такива мачове.“

„Ръководството винаги има високи цели. Не само ръководството, а и отборът. Още в самото начало сме заявили, че трябва да стигнем максимално далече в Европа.“

„Дуа най-вероятно за първия мач няма да бъде готов“, допълни треньорът на българския шампион.

„Изобщо няма да бъдем изненадани, много добре сме запознати с Динамо. Много добър отбор, играе модерен футбол. Аз мисля, че и Грузия като нация е във възход. Очаква ни един много сериозен и труден мач.“

„На въпрос дали Лудогорец ще може да задържи някои от основните си футболисти, към които има интерес от други отбори поне до края на квалификациите в европейските клубни турнири, Георги Дерменджиев отговори: „Така ще бъде!“

„Винаги първият мач е изключително трудно, за да може да се започне. Ние нямаме избор и трябва да започнем ударно първия мач.“

„Както ние, така и Динамо ни следи. Знаем им новите състезатели, които имат. Гледали сме им мачове от първенството, гледали сме им и последните мачове.“

„Ние гледаме още играчи и мисля, че ще има още нови попълнения в отбора.“

„Новите попълнения започват да се адаптират и свикват с нашата игра“, каза още Дерменджиев.

Антон Недялков: Всички са пределно мотивирани, за да може да се докажем на голямата сцена

Футболистът на Лудогорец Антон Недялков заяви преди мачовете с Динамо Батуми в Шампионска лига, че всички са пределно мотивирани, за да се докажат на голямата сцена.

„Всички футболисти цяла година чакат точно тези мачове. Не би трябвало да има никакво подценяване. Всички са пределно мотивирани, за да може да се докажем на голямата сцена. Трябва да победим, независимо по какъв начин“, коментира Недялков.

„Не може да правим, каквото и да било сравнение. Всяка година е различна. Тръгваме по различен начин. Идват нови футболисти. Всяка година е различна. Отборите, с които играем са различни. Нагласата е една и съща – да стигнем максимално далече и да се класираме за груповите фази на дадените турнири“, добави той.

„Националният отбор на Грузия много добре се представи и това ще бъде допълнителна мотивация за тях. Ние ако сме достатъчно мотивирани и дисциплинарни не би трябвало да имаме, какъвто и да е проблем.“

„Не мога да оприлича играта на Динамо на някой български отбор. Това, което ги отличава е, че играят много бързо с топката и се пренасят много бързо в предни позиции. Имат свой стил на игра, държат си го, играят много бързо и това им носи успех засега“, каза още Недялков.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 юли 2024 19:03

Гледам внасят бракувано говеждо в Подуене...
Кво е туй цръно говедо с 1 гол в 100 мача ?
Тоя ши измуши обора !
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”