Важното е, че целият ви рев за "съдийската подкрепа" за Испания, се оказа пълна глупост и напълно безсмислен!
Едва ли ще признаете, че не сте били прави.
Евро 2024 - Всекидневна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Евро 2024 - Всекидневна
Това с ръцете да отпада, да може да се играе и волейбол. Няма да е лошо нападателите така да си овладяват топката, всичко ще е точно.
Четирима като застанат така и ще направят доста солиден блок, какъв е шанса някой да вкара гол с далечен удар тогава?
Естествено пълни глупости. Мъчат се как да замажат уникалния гаф и подпиране за Испания.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Eminem написа:Важното е, че целият ви рев за "съдийската подкрепа" за Испания, се оказа пълна глупост и напълно безсмислен!
Едва ли ще признаете, че не сте били прави.
Кво значи безсмислен бе? Спря ли удар с ръка който летеше към вратата? Спря. С какво го спря? С ръка. Беше ли му разперена ръката? Беше. Може ли полеви футболист да играе като втори вратар? Не може. Съответно дузпа трябваше ли да се отсъди? Трябваше.
Ти не четеш ли? Според правилата, това НЕ Е дузпа. Дали тези правила са малоумни е друг въпрос. Но вие си изтъркахте клавишите да обвинявате Испания, че я подпират, а съдията просто е спазил правилата.
Сега аз кой искам да е на финал няма значение.Испания според мен ще дадат повече зор на Англия,но няма да е хубав мач.А Холандия-Испания ще е реванш за 2010 и ще е хубав мач.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Изобщо не става въопрос кой е подпиран и кой не, а че въпросното решение за дузпата и насоките на УЕФА са повече от абсурдни. Аз лично ще съм за Испания на полуфинала, няма как да съм за Франция, ако ще Макрон да ме покани на вечеря във Версай, но това не променя факта, че Кукурея направи дузпа.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Udoji90
- Контакти:
За мен е дузпа, но за "уникално подпиране на Испания" може да се говори, когато първо се коментира колко картона бяха спестени на Кроос и кога Германия трябваше да останат в намален състав. Докато не се каже А, не се казва Б. ;)
А да се кефиш как някой е контузил някого и да пожелаваш да се случи отново, е висша форма на простотия.
А да се кефиш как някой е контузил някого и да пожелаваш да се случи отново, е висша форма на простотия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...