Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот metodito » 05 юли 2024 23:07

honda написа:
metodito написа:
scooool написа:
metodito написа:
scooool написа:Пак се пише, че Мъри бил направил трансферите , ако е за заяждането, някой може да напише, че ръководството ги е направило и ще продължаваме да си спорим в стил кокошката или яйцето е първо. Спрете, няма го вече и няма и смисъл!

Ами, добре, екипът му. Той или някой от екипа, следи футболисти постоянно. Имат добри анализаторски способности. А и когато имаш концепция в главата си, идея, какво търсиш, за каква работа, ти е по-лесно. Аз тоя Кордоба съм го гледал май на "Ивайло", ми не ми е направил впечатления. Макар че аз съм ходил на два мача за три години. Анди го мъчиха на какви ли не позиции, нещо не му се получаваше, основно като офанзивен футболист. Сега примерно ще е интересно дали Антоан, който също е офанзивен футболист, може да стане дефанзивен халф.Той има физиката. Има техниката. Дано. Защото Асенчо... не знам, не съм му голям фен...

Не съм Хонда, но лично съм чувал Мъри на брега на язовир да се обяснява и да казва, че той не е селекционер!!!! Между другото го следя и никъде не беше правил това като с бразилците и Сонко примерно за печалба да работи, според мен това са набелязани играчи през годините и реализирани трансфери в правилния момент! Успех на Ричи да ги пори, дано са включили процент при продажба.

Не знам софтуер ли какво използват, но ще спомена и други двама футболисти - Дарко и Жо. И Бардон. Аз почвам да влизам в някакви теории, че като правило другите треньори или ги мързи да скаутват и проучват футболисти или им се налага да избират от някакъв пул, предложен от конкретна агенция. Само дето от деветки не разбират. И това му изяде главата всъщност. Макар че статистиката на Рикардиньо се доближава до тази на Арш.

Ще си позволя да се намеся в дискусията ви.
Методи, от Дарко Тасевски и Жо , трудно може да се каже че Левски е на печалба.
Трябва ли да ти напомням ,че при Мъри Жо имаше доста периферни функции. пропускаш факта,че Жо беше продаден общо взето за същите пари за които беше закупен . Да кажем,че при него беше "солта за брашното" . Направи чудесна кариера в Русия, но от него Левски няма особени позитиви.
За Дарко Тасевски ?- горе долу същото. Дойде с огромни очаквания ,като не съм сигурен доколко оправда. Направи много силни мачове , но и много слаби беше наричан и "Пасевски" ,но и "Заспалевски" . Има доста противоречиво присъствие в съблекалнята.
Бардон - един от най-успешните трансфери на Левски в цялата му история. Но е взет без да е гледан от ,който и да е треньорския екип на Левски. Нещо подобно твърди и Кокала , който твърди ,че Бардон е взет в Левски след няколко минути игра на джийтбол между него и Бардон, без да е гледан преди това. Едва ли това е точния модел ,който трябва да следваме. Ударихме кьоравото , но шанса да успеем при следващ такъв трансфер е много малък.
Само за твоя информация Антоан Стоянов е дефанзивен халф , а не офанзивен

Кокала ли ми цитираш, човек? Дарко не оправда очакваният???. За Жо...
Момче, не живееш в този свят. Извинявай. Ние само с точките в Европа, които ни донесе Жо, този си е избил парите. В смисъл... реален ли си?

Анди Краев какъв беше?
Недей се прави, човек. За Бардон си много далеч от истината.
Последна промяна от metodito на 05 юли 2024 23:24, променено общо 1 път.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 05 юли 2024 23:22

На всички ни е омръзнало от правилен футбол и тики така според мен! Като се окопаят отзад и нищо не можем са направим! Сега поне ще кюскаме към двете кули и каквото стане!!!! Имаме и Марин и бразилчетата да стрелят отдалеч… прозира идея според мен. Нека видим преди да плюем!!!! Сериозно този напомня на Гарата!!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2024 23:25

scooool написа:На всички ни е омръзнало от правилен футбол и тики така според мен! Като се окопаят отзад и нищо не можем са направим! Сега поне ще кюскаме към двете кули и каквото стане!!!! Имаме и Марин и бразилчетата да стрелят отдалеч… прозира идея според мен. Нека видим преди да плюем!!!! Сериозно този напомня на Гарата!!!!

Дано. Аз много съм обнадежден за Лима.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 юли 2024 23:57

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 06 юли 2024 00:50

Не остаха играчи из третите дивизии по света от нас, обрахме ин каймака…

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юли 2024 01:04

От дспорт потвърдиха за трансферите... Ужас! 3та португалска и втора хърватска. Дано не домъкнат някой от 2ра малтийска... Ако някой ги е гледал ок.. Въпросът е къде ги е гледал. Само по ютуб или са наблюдавани от някой от клуба. Иначе и Тиам дойде от 2ра унгарска, Дембеле беше ритал някъде по долните групи. Също интересно ако се окажат очаквано лош избор дали някой ще поеме отговорност за тези трансфери.
Дотук трансферите ни са за нивото на Ботев Враца.
110 години любов!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 юли 2024 08:54

Футболистите са много добри и ще ни помогнат да се борим за целите поставени от Станислав Генчев. Вече го няма Николай Костов с некадърните му ментета и всичко ще бъде много по-хубаво. Накрая на сезона Батков ще каже: ''Да празнуваме!''

Това е синята лавина, най-доброто предстои!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 юли 2024 09:27

metodito написа:
honda написа:Ще си позволя да се намеся в дискусията ви.
Методи, от Дарко Тасевски и Жо , трудно може да се каже че Левски е на печалба.
Трябва ли да ти напомням ,че при Мъри Жо имаше доста периферни функции. пропускаш факта,че Жо беше продаден общо взето за същите пари за които беше закупен . Да кажем,че при него беше "солта за брашното" . Направи чудесна кариера в Русия, но от него Левски няма особени позитиви.
За Дарко Тасевски ?- горе долу същото. Дойде с огромни очаквания ,като не съм сигурен доколко оправда. Направи много силни мачове , но и много слаби беше наричан и "Пасевски" ,но и "Заспалевски" . Има доста противоречиво присъствие в съблекалнята.
Бардон - един от най-успешните трансфери на Левски в цялата му история. Но е взет без да е гледан от ,който и да е треньорския екип на Левски. Нещо подобно твърди и Кокала , който твърди ,че Бардон е взет в Левски след няколко минути игра на джийтбол между него и Бардон, без да е гледан преди това. Едва ли това е точния модел ,който трябва да следваме. Ударихме кьоравото , но шанса да успеем при следващ такъв трансфер е много малък.

Кокала ли ми цитираш, човек? Дарко не оправда очакваният???. За Жо...
Момче, не живееш в този свят. Извинявай. Ние само с точките в Европа, които ни донесе Жо, този си е избил парите. В смисъл... реален ли си?

Анди Краев какъв беше?
Недей се прави, човек. За Бардон си много далеч от истината.

Първо , благодаря за "момчето" - това беше валидно за мен преди 50 години,но все пак благодаря. Нямам нищо напротив да бъда отново "момче" , но уви е невъзможно.
За Жо - ако според теб е топ трансфер да закупиш играч на 19 години за 1 млн долара( 750 хил евро в онзи момент) и след 3 години да вземеш 700 хил евро .... Кои са тези точки от Европа с които Жо си е избил трансфера?- нещо съм ги пропуснал. Жо имаше сериозен принос за влизането ни в групите на Лига Европа през сезон 2010/11 , но там голямата звезда беше Гарра Дембеле . Това влизане в групите на ЛЕ ни вкара в касата малко над 1 млн евро.
Антоан Стоянов винаги играеше в школата като дефанзивен халф, офанзивен пред него играеше Асен Митков.
В болшинството мачове ,които е играл Адриан Краев е играл като дефанзивен халф. Не знам колко мача на Адр.Краеш при юношите си гледал, но в тези ,които аз съм гледал си играеше като дефанзивен халф . Играеше в една формация с Г.Янев(капитан) , Ил.Стефанов, Г.Русев, Ас. Чандъров , Ст.Иванов, Анг.Бастунов, малкия Боримиров.
За Бардон - от кого,кога и къде е гледан?- след като по думите на самия Бардон няколко месеца не е играл .

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 юли 2024 10:07

Много са ми странни тези нови трансфери.
Искренно се надявам тези футболисти да са гледани и да са харесани от Станислав Генчев.
Този нигерийца наистина ли е дефанзивен халф - от това ,което виждам във видеото по-скоро е десен бек или десен ЦЗ . Поне там застава в подреждането Има и мачове като дефанзивен халф, но това май не му е основната позиция. Изглежда доста добре физически и е на перфектна възраст.
За ЦН - и тук се надявам Станислав Генчев да го е одобрил и да е доволен от играча.
Аз лично очаквах ,че след Рикардиньо ще вземем още един раздвижен нападател - бърз, повратлив, с добър контрол на топката, да може да играе на ръба на засадата, да умее да влиза в отворени пространства от тарана.
Ако вземем този нападател ,ще имаме трима ЦН над 190см и един лек нападател . Лима не го слагам в сметката ,той е чисто крило и не съм сигурен до колко може да играе като лек нападател . За Маринчо също , макар че ако се наложи мисля че и там ще се справи.
Не искам да коментирам играч,който още не е подписал с Левски .
Преди 15-на години Литекс беше шампион и играеха квалификации за влизане в ШЛ с Жилина , онези извадиха от нищото един такъв ЦН - черен, висок над 195, спъваше се на топката и общо взето сам ги елиминира. От една от нашите легенди съм го чувал " Ако можеш да си го позволиш ,вземаш един ЦН над 190см,който да мачка защитниците и имаш 10+гола и си решаваш проблемите в атака" друг е въпроса,че такъв ЦН много трудно може да бъде продаден на печалба.
В момента ставаме може би най-високия отбор в ППЛ. В такъв случай е много важно да имаме играчи,които могат да изпълняват добре статични положения. Такива са Евертон, Маринчо, ПГ Галчев, Джемили и Лима(ако остане в отбора). Като последните трима едва ли ще са в титулярния състав.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 юли 2024 10:35

honda написа:Много са ми странни тези нови трансфери.
Искренно се надявам тези футболисти да са гледани и да са харесани от Станислав Генчев.
Този нигерийца наистина ли е дефанзивен халф - от това ,което виждам във видеото по-скоро е десен бек или десен ЦЗ . Поне там застава в подреждането Има и мачове като дефанзивен халф, но това май не му е основната позиция. Изглежда доста добре физически и е на перфектна възраст.
За ЦН - и тук се надявам Станислав Генчев да го е одобрил и да е доволен от играча.
Аз лично очаквах ,че след Рикардиньо ще вземем още един раздвижен нападател - бърз, повратлив, с добър контрол на топката, да може да играе на ръба на засадата, да умее да влиза в отворени пространства от тарана.
Ако вземем този нападател ,ще имаме трима ЦН над 190см и един лек нападател . Лима не го слагам в сметката ,той е чисто крило и не съм сигурен до колко може да играе като лек нападател . За Маринчо също , макар че ако се наложи мисля че и там ще се справи.
Не искам да коментирам играч,който още не е подписал с Левски .
Преди 15-на години Литекс беше шампион и играеха квалификации за влизане в ШЛ с Жилина , онези извадиха от нищото един такъв ЦН - черен, висок над 195, спъваше се на топката и общо взето сам ги елиминира. От една от нашите легенди съм го чувал " Ако можеш да си го позволиш ,вземаш един ЦН над 190см,който да мачка защитниците и имаш 10+гола и си решаваш проблемите в атака" друг е въпроса,че такъв ЦН много трудно може да бъде продаден на печалба.
В момента ставаме може би най-високия отбор в ППЛ. В такъв случай е много важно да имаме играчи,които могат да изпълняват добре статични положения. Такива са Евертон, Маринчо, ПГ Галчев, Джемили и Лима(ако остане в отбора). Като последните трима едва ли ще са в титулярния състав.

Според мен отговора се крие в начина по който другите отбори играят срещу нас! При Мъри имахме добър отбор, но като се окопаеха отзад и 11 мача без победа и с макс 1 гол на мач. Според мен този ще влиза от пейката ако има 20 мин до края на мача и ще изсипват топката, горно споменатите футболисти. На мен втория футболист ми харесва визитката и това, че реално играе на много позиции. Имаме нужда от промяна във всяко отношение, Илиян Илиев си позволи да каже, че Левски са толкова ясни как играе, че само изчакали и знаели, че като се уморим и ще ни ушият и това в национален ефир. Треньора на няколко пъти каза, че ще играем с двама високи централни нападатели ако се налага, а то се налага често.

Върни се в “Левски”