Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот ikar » 05 юли 2024 12:40

mikata написа:Охене нямал физическа подготовка,а Лима не ставал за новата схема.

Обективно погледнато №1 в тази четворка би трябвало да е Чандъров.Съгласен съм с мнението за посочените двама, но Охене е футболиста в средата с най-високо КПД относно точните подавания и вижда играта с 2-3хода напред и смятам че е подходящ за смяна при негативен резултат. Колкото до Лима, смятам че той е футболиста с най-силен удар и ако се касае въпроса кой бих предпочел от него и Куршума бих предпочел него?
Ако това писание се окаже вярно, това показва че Генчев твърдо е решил да интегрира повече от един от юношите в момента.
п.п. Трябва да сме наясно че няма как да играем постоянно със систела 3-5-2. Ще има доста мачове в които ше играем и 4-3-3.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 05 юли 2024 13:23

Testa_di_Legno написа:
Aronaks написа:Към това бих добавил всеобщото задоволство сред левскарите от привличането на Александър Колев: 31-годишен нападател, играл до момента в 13 (тринадесет) клуба, които варират между незначителното и посредственото ниво, и отбелязал крупната цифра от 60 гола в над 300 официални мача за тях. Изображение

Абсолютно си прав. Критериите на левскарската публика са силно занижени и това е следствие на целенасочената работа на много ръководства през изминалите 10-15 години, включително и на ръководството в момента. В Левски няма управленска структура, няма скаутско звено (за разлика от конкурентите ни), може би единствено треньорският щаб е положителната искрица. Никой не знае, какво всъщност работи близкият приятел на ББ, г-н Йовов, никой не знае колко всъщност пари останаха в клуба след трансферите, колко от тях се инвестират в нови играчи, в заплати и т.н. Няма ги обещаните редовни пресконференции, с които щяха да информират левскарите какво се плаща, какво се дължи, къде ще отидат парите и т.н.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2024 13:57

mikata написа:Пета година започваме със Сираков и нищо :oops:

Абе има ни, човек. Не мисля, че е "нищо". Спортно-технически ни няма. Но физически, документално си има клуб. Знам какво имаш предвид. Не се правя на луд. Просто винаги може и да е по-зле.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2024 14:00

tmanolov написа:
metodito написа:Наско е толкова собственик на "Левски", колкото собственици бяха Шофьора и Черепа.

С мъъъъъъничката разлика, че онези имаха пари, а черепа дори покри и доста дългове. Този скъсан г.з, когато и да пукне, щото друг начин да се разкара от хранилката при нас няма, все ще е късно. Всеки негов ден начело води само и единствено до едно - славизация! А от славизацията по-лошо е само тирето

Ми, всъщност, просто връткат едни пари. На гърба на клуба.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2024 14:07

1914.1902 написа:
metodito написа:Наско е толкова собственик на "Левски", колкото собственици бяха Шофьора и Черепа.

Пепи Истината друго казва: ''Феновете на Левски сами избраха своя ръководител''

Не си спомням феновете да са избирали посочените от теб.

Все едно не знаеш къде живеем. Схемата е брутална. Искаш поръчка, "услуга", ала-бала, прекарваш през една наша фирма едни пари. После фирмата на нула, държавата да се оправя и така. Те разпродадоха цяла държава с подобни схеми, ти в един клуб се чудиш какво става.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 юли 2024 15:09

Такова ни е качеството на българите, че тяхното присъствие, означава славизация.
Специално за Колев мисля, че ще се окаже най - голямото дърво в отбора ни през новия сезон. Нито е бърз, нито е повратлив, а бавен и тромав. Аз бих желал да видя като нападател Лима, вместо него.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 юли 2024 15:41

mikata написа:С Божков какво стана нали ще се да има новини в началото на юли?

Кога са изключили Божков от санкционния списък на "Магнитски", че аз съм го пропуснал?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 юли 2024 16:04

metodito написа:
scooool написа:
metodito написа:
scooool написа:Пак се пише, че Мъри бил направил трансферите , ако е за заяждането, някой може да напише, че ръководството ги е направило и ще продължаваме да си спорим в стил кокошката или яйцето е първо. Спрете, няма го вече и няма и смисъл!

Ами, добре, екипът му. Той или някой от екипа, следи футболисти постоянно. Имат добри анализаторски способности. А и когато имаш концепция в главата си, идея, какво търсиш, за каква работа, ти е по-лесно. Аз тоя Кордоба съм го гледал май на "Ивайло", ми не ми е направил впечатления. Макар че аз съм ходил на два мача за три години. Анди го мъчиха на какви ли не позиции, нещо не му се получаваше, основно като офанзивен футболист. Сега примерно ще е интересно дали Антоан, който също е офанзивен футболист, може да стане дефанзивен халф.Той има физиката. Има техниката. Дано. Защото Асенчо... не знам, не съм му голям фен...

Не съм Хонда, но лично съм чувал Мъри на брега на язовир да се обяснява и да казва, че той не е селекционер!!!! Между другото го следя и никъде не беше правил това като с бразилците и Сонко примерно за печалба да работи, според мен това са набелязани играчи през годините и реализирани трансфери в правилния момент! Успех на Ричи да ги пори, дано са включили процент при продажба.

Не знам софтуер ли какво използват, но ще спомена и други двама футболисти - Дарко и Жо. И Бардон. Аз почвам да влизам в някакви теории, че като правило другите треньори или ги мързи да скаутват и проучват футболисти или им се налага да избират от някакъв пул, предложен от конкретна агенция. Само дето от деветки не разбират. И това му изяде главата всъщност. Макар че статистиката на Рикардиньо се доближава до тази на Арш.

Ще си позволя да се намеся в дискусията ви.
Методи, от Дарко Тасевски и Жо , трудно може да се каже че Левски е на печалба.
Трябва ли да ти напомням ,че при Мъри Жо имаше доста периферни функции. пропускаш факта,че Жо беше продаден общо взето за същите пари за които беше закупен . Да кажем,че при него беше "солта за брашното" . Направи чудесна кариера в Русия, но от него Левски няма особени позитиви.
За Дарко Тасевски ?- горе долу същото. Дойде с огромни очаквания ,като не съм сигурен доколко оправда. Направи много силни мачове , но и много слаби беше наричан и "Пасевски" ,но и "Заспалевски" . Има доста противоречиво присъствие в съблекалнята.
Бардон - един от най-успешните трансфери на Левски в цялата му история. Но е взет без да е гледан от ,който и да е треньорския екип на Левски. Нещо подобно твърди и Кокала , който твърди ,че Бардон е взет в Левски след няколко минути игра на джийтбол между него и Бардон, без да е гледан преди това. Едва ли това е точния модел ,който трябва да следваме. Ударихме кьоравото , но шанса да успеем при следващ такъв трансфер е много малък.
Само за твоя информация Антоан Стоянов е дефанзивен халф , а не офанзивен

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 юли 2024 17:36

honda написа:
mikata написа:С Божков какво стана нали ще се да има новини в началото на юли?

Кога са изключили Божков от санкционния списък на "Магнитски", че аз съм го пропуснал?

Добре де, Хонда, умен човек си, нас кво ни еве за магнитски? Показа се и се доказа, че ско има желание, и сделки с всякакви отбири и олигарси са възможни. Да ти напомням ли, че има европейски банки, които оперират в оркистан? И кво е станало с тях, освен че си вдигат печалбата? А с Пеевски кво стана? А с владиту гораноффф, дето уж щеше да е сигнал за бх? Магнитски е дъвка за наивници, проблемът е в делата на черепа у нас, но като гледам, и там се оправят нещата и накрая пак всички ще плащаме за олигофренията и зависимостите на някои в съдебната система
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 юли 2024 18:04

Айде Сираков пак ни почна. Тоя не ми трябва , онзи не ми трябва ......вземи 5 заплати , вземи 6 заплати.....няма да платим тоя месец разход Х щото не останаха пари и на края - Пичове , пари няма , дайте да правим някаква кампания.
Само дето следваща фенска кампания е обречена на жесток неуспех.

Върни се в “Левски”