CSKA 78 написа:Дай ми пример за селекция не навреме?! Почвали сме в ЕКТ без нападател, но не сме започвали първенството без никакъв нападател, без крила, без ляв бек и други!
Смяташ ли, че с тримата българи и косоварят ще сме някаква конкуренция на отборите от първата 6-ца да речем?!
Който и да дойде през другата седмица, ще му трябват поне месец, месец и половина, за да "влезе в час"!
ПП Не се опитвай да се подиграваш за твоя сметка! ;) :) :lol:
Ок, разбрахте сериозен си в това, в което пишеш. За толкова години (много или малко) под ръководството на ГГ имаме една почти изцяло завършена селекция и то миналата година ( за мен неуспешна такава, като добавим продаването на нападателите ни в последният момент, взимането на 34+ годишни футболисти като замяна) и дотам.
ГГ имаше своите плюсове и минуси. Както казаха новата управа на нашият любим клуб, ние градим отбор, и ако не става сега през лятото, то този отбор ще се гради и зимата и другото лято. След това ще може да им търсим сметка защо, какво и как.
Хванахме се за гушите, да ги сравняваме от самото начало, изкарваме на първо четене само минусите при положение, че има и добри новини. Оставете хората да работят защото работа има и то немалко. Те имат виждане как да се управлява клуба, но като всяка голяма структура това отнема време.
Не само смятам, че ще сме конкуренти на отборите в първата 6ца - 4ка или каквото и да е. Смятам, че ще бъдем фактор в първенството.
Има някой хора, които искат да има млади момчета в състава в момента се тестват, дай боже да пробие, някой от тях ще се радвам.
Други искат само българи, или повечето от стартовият състав да бъдат такива, да видим.
Други искат да се взима само класни футболисти и надграждане.
Както виждаш сам, хората работят в някаква тяхна посока - взимат българи, взимат чужденци (класни не мога да кажа докато не видя поне 15 мача на определен футболист) гледат в тази посока, да управляват клуба както те го виждат.
Не знам дали ще му трябва месец и половина, но има и други клубове в нашата мила родина, които показаха, че като дойде нов футболист много бързо може да влезне в игрови ритъм, дори и от втора и трета дивизия и знайни и незнайни първенства.