Хареса ми това, което видях в контролата....... Мисля, че трансферите до момента са положителни ( имам предвид Майкон, вратаря и Колев).
Четиримата напускащи според мен са Чандъров, Мислович, Джавад и Йовов.
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- evgenimilenov
- Контакти:
- Kris_men2000
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
metodito написа:Kris_men2000 написа:realno написа:Ако рибаря не е треньор няма смисъл да се правят трансфери, няма смисъл да се излиза на терена, няма смисъл Левски да го има. Закривай.
Спри се недей така да плюеш рибарската секта. Ще ти отнемат разрешителното за риболов за вечни времена. Анатема. Дяволско изчадие.
Гнъсиш ли, гнъсиш ли, дедо попе? Колко знаково само. Единият фен на ДБилна България, другият на гроб, се радват на несбъдналото се бъдеще, което щеше да ни извади от калта. Да се радваш, че човекът закрепил клуба ти финансово и донесъл първи трофей от 15 годин, вече го няма. Безценно! Вие си стойте в калта и си грухтете, толко ви е акъла. Колко ли сте псували на финала за Купата, а?
Мето като отрезнееш ще говорим на български с теб. И от къде решихте че мухобойко и гроб ми са любимци. Тях ги мразя повече и от сатаната. Спрете с тези силни субстанции , че ви изпържиха мозъците. Тук има двама отявлен любимци на бате,наркомани,шиши и антилевскари на ясла . Това са раирани и Торонто. Не се преписвай към тяхната секта.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Aronaks написа:Майната им на Русия и Щатите. Въпросът е защо нашият любим отбор е държан на колене? Защо единственият футболен отбор в България от който може да се печели по честен и футболен начин (билети, фен артикули, карти и т.н.) не се използва точно за тази цел, а се се опитват да го държат ниско наведен, някъде там между фалита и оцеляването.
Защото има мислещи и умни фенове и ще им разкрият веднага далаверите им за пране на наркотици пари. Ето затова великият Левски го държат всячески в изкуствена кома.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
metodito написа:scooool написа:Пак се пише, че Мъри бил направил трансферите , ако е за заяждането, някой може да напише, че ръководството ги е направило и ще продължаваме да си спорим в стил кокошката или яйцето е първо. Спрете, няма го вече и няма и смисъл!
Ами, добре, екипът му. Той или някой от екипа, следи футболисти постоянно. Имат добри анализаторски способности. А и когато имаш концепция в главата си, идея, какво търсиш, за каква работа, ти е по-лесно. Аз тоя Кордоба съм го гледал май на "Ивайло", ми не ми е направил впечатления. Макар че аз съм ходил на два мача за три години. Анди го мъчиха на какви ли не позиции, нещо не му се получаваше, основно като офанзивен футболист. Сега примерно ще е интересно дали Антоан, който също е офанзивен футболист, може да стане дефанзивен халф.Той има физиката. Има техниката. Дано. Защото Асенчо... не знам, не съм му голям фен...
Не съм Хонда, но лично съм чувал Мъри на брега на язовир да се обяснява и да казва, че той не е селекционер!!!! Между другото го следя и никъде не беше правил това като с бразилците и Сонко примерно за печалба да работи, според мен това са набелязани играчи през годините и реализирани трансфери в правилния момент! Успех на Ричи да ги пори, дано са включили процент при продажба.
- metodito
- Контакти:
scooool написа:metodito написа:scooool написа:Пак се пише, че Мъри бил направил трансферите , ако е за заяждането, някой може да напише, че ръководството ги е направило и ще продължаваме да си спорим в стил кокошката или яйцето е първо. Спрете, няма го вече и няма и смисъл!
Ами, добре, екипът му. Той или някой от екипа, следи футболисти постоянно. Имат добри анализаторски способности. А и когато имаш концепция в главата си, идея, какво търсиш, за каква работа, ти е по-лесно. Аз тоя Кордоба съм го гледал май на "Ивайло", ми не ми е направил впечатления. Макар че аз съм ходил на два мача за три години. Анди го мъчиха на какви ли не позиции, нещо не му се получаваше, основно като офанзивен футболист. Сега примерно ще е интересно дали Антоан, който също е офанзивен футболист, може да стане дефанзивен халф.Той има физиката. Има техниката. Дано. Защото Асенчо... не знам, не съм му голям фен...
Не съм Хонда, но лично съм чувал Мъри на брега на язовир да се обяснява и да казва, че той не е селекционер!!!! Между другото го следя и никъде не беше правил това като с бразилците и Сонко примерно за печалба да работи, според мен това са набелязани играчи през годините и реализирани трансфери в правилния момент! Успех на Ричи да ги пори, дано са включили процент при продажба.
Не знам софтуер ли какво използват, но ще спомена и други двама футболисти - Дарко и Жо. И Бардон. Аз почвам да влизам в някакви теории, че като правило другите треньори или ги мързи да скаутват и проучват футболисти или им се налага да избират от някакъв пул, предложен от конкретна агенция. Само дето от деветки не разбират. И това му изяде главата всъщност. Макар че статистиката на Рикардиньо се доближава до тази на Арш.
- metodito
- Контакти:
Kris_men2000 написа:metodito написа:Kris_men2000 написа:realno написа:Ако рибаря не е треньор няма смисъл да се правят трансфери, няма смисъл да се излиза на терена, няма смисъл Левски да го има. Закривай.
Спри се недей така да плюеш рибарската секта. Ще ти отнемат разрешителното за риболов за вечни времена. Анатема. Дяволско изчадие.
Гнъсиш ли, гнъсиш ли, дедо попе? Колко знаково само. Единият фен на ДБилна България, другият на гроб, се радват на несбъдналото се бъдеще, което щеше да ни извади от калта. Да се радваш, че човекът закрепил клуба ти финансово и донесъл първи трофей от 15 годин, вече го няма. Безценно! Вие си стойте в калта и си грухтете, толко ви е акъла. Колко ли сте псували на финала за Купата, а?
Мето като отрезнееш ще говорим на български с теб. И от къде решихте че мухобойко и гроб ми са любимци. Тях ги мразя повече и от сатаната. Спрете с тези силни субстанции , че ви изпържиха мозъците. Тук има двама отявлен любимци на бате,наркомани,шиши и антилевскари на ясла . Това са раирани и Торонто. Не се преписвай към тяхната секта.
С такова впечатление съм останал. Аз забранени субстанции не използвам. Само бира и то вечер късно. Да искаш "Левски"" да просперира не е "сектантство".
Но може да го погледнеш и по-друг начин. Всеки по-запален фен на футболен клуб е и сектант един вид. В този смисъл, и двамата сме сектанти.
- Kris_men2000
На 1000%съм съгласен с теб. По този критерии съм фанатезиран и непоправим сектант. За благото на Левски в ада влизам.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Aronaks написа:Майната им на Русия и Щатите. Въпросът е защо нашият любим отбор е държан на колене? Защо единственият футболен отбор в България от който може да се печели по честен и футболен начин (билети, фен артикули, карти и т.н.) не се използва точно за тази цел, а се се опитват да го държат ниско наведен, някъде там между фалита и оцеляването.
Защото има мислещи и умни фенове и ще им разкрият веднага далаверите им за пране на наркотици пари. Ето затова великият Левски го държат всячески в изкуствена кома.
WTF ?? Пране на наркотици пари ???
Мислите ли с тия глави преди да пишете ?
Aronaks написа:Майната им на Русия и Щатите. Въпросът е защо нашият любим отбор е държан на колене? Защо единственият футболен отбор в България от който може да се печели по честен и футболен начин (билети, фен артикули, карти и т.н.) не се използва точно за тази цел, а се се опитват да го държат ниско наведен, някъде там между фалита и оцеляването.
ПФК Левски е управляван предимно от некадърници в последните 15 години, които не правиха кой знае какво. Имаше един отличен треньор, който беше първи с Нар и Бабатунде, но твърде лесно го оставиха да си тръгне. След това вече и четвърто място се смята за мега успех, както се вижда по коментарите. Жалко.
Започнахме с продажбата на юноши. Бандев така и не стигна до първия отбор, но не знам дали е добра идея директно да ги разкарват, вместо да ги пуснат под наем и да преценят тогава.