Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Мнениеот gihuelo » 02 юли 2024 22:44

Sole написа:Дюлгера в кое Цска отива? В това новото ли, дето е сглобка от Чавдар Етрополе и Литекс или в другото -
ЦСКА 1948!?

Е хем пишеш че е ще е резерва на Бусато, хем питаш в кое ЦСКА отива :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 юли 2024 22:47

Вие пък как му скочихте само !
Предпочел е да взима 10-13 000 евро пред 5000 лева заплата.
Я честно кажете кой от вас няма да се съгласи на това ?

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 02 юли 2024 23:02

Няма как да разбереш. Има неща, които за вас са непонятни. Едно от тях се нарича морал.

Веднъж предател, завинаги предател!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 02 юли 2024 23:26

"Черно море" може без всеки, какво остава за предатели като този. Никой не е по-голям от Клуба!

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 03 юли 2024 00:32

Жив и здрав да е. Да отива в ЦСКА, негово си решение. Важното е, че ние надградихме на неговия пост. Дали ще играе, дали ще има шанс, дали ще се развива нас не трябва да ни интересува. Ум царува, ум патки пасе.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 03 юли 2024 01:43

Черно море догодина пак където им е мястото, 20-30 точки зад ЦСКА. :lol:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 03 юли 2024 07:01

nosmoky написа:Черно море догодина пак където им е мястото, 20-30 точки зад ЦСКА. :lol:

Минимум толкова ще са. Иван или хърватския физкултурник ще я направят тази разлика? Съвсем друг въпрос е колко точки въобще е спечелил ЦСКА от 2015 насам.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 юли 2024 08:54

nosmoky написа:Черно море догодина пак където им е мястото, 20-30 точки зад ЦСКА. :lol:

няма лошо, това и аз го очаквам между впрочем :) очаквам догодина да вземем купата :) и на вас пожелавам някога да спечелите някакъв трофей, а не такива припознати и фалирали трофеи ;)

иначе аз затова нарочно писах в другата тема за Дюлгеров, а не в тая на бившите играчи..... не мисля, че Дюлгеров заслужава да бъде слаган тук ....ами при трансферите да минава, да заминава и да се забравя ...ама някои колеги решиха тук да пишат и сега само за Дюлгеров няколко страници се отделят......... МОЛЯ, ползвайте другата тема с трансферите и тук да остане място за играчи дето повече заслужават да им се отделя внимание
ИзображениеИзображениеИзображение

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 03 юли 2024 10:32

Vladislav написа:

Минимум толкова ще са. Иван или хърватския физкултурник ще я направят тази разлика?

Не, ние пак ще сме си същите слабаци :lol: , но при вас ще има пукане на балона. Това надскачане от миналата година няма да се повтори. Виждам ви на 5то място.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 юли 2024 11:05

ogrizko написа:

няма лошо, това и аз го очаквам между впрочем :) очаквам догодина да вземем купата :) и на вас пожелавам някога да спечелите някакъв трофей, а не такива припознати и фалирали трофеи ;)

иначе аз затова нарочно писах в другата тема за Дюлгеров, а не в тая на бившите играчи..... не мисля, че Дюлгеров заслужава да бъде слаган тук ....ами при трансферите да минава, да заминава и да се забравя ...ама някои колеги решиха тук да пишат и сега само за Дюлгеров няколко страници се отделят......... МОЛЯ, ползвайте другата тема с трансферите и тук да остане място за играчи дето повече заслужават да им се отделя внимание

Да ти имам логиката и размислите, аз на тебе. Щом вече е подписал, играч е на друг отбор, тренира и се подготвя там.. значи точно тук е мястото за него. Вече си е бивш! Че молби, че направления.. не мисля, че някой има нужда от тях! Ще се пише за него колкото заслужава - а той явно си заслужава писанията и мненията за постъпката му. Дали добри или лоши, всеки сам си преценява!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”