ЕП 2024 (1/8-финал): Франция - Белгия - 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ihtiandar
Контакти:

Re: ЕП 2024 (1/8-финал): Франция - Белгия, Понеделник от 19:00 часа

Мнениеот ihtiandar » 02 юли 2024 11:09

ElCapitana_Puyol написа:Не бих казал, че Белгия е с по-именити (класни) играчи. Просто мисля че набраха скорост, докато Франция все още нищо не е показала на това първенство. Което разбира се не изключва да избухнат тая вечер. Впрочем и в двата отбора има някои ярки индивидуалности, които ако имат ден ще стане черно за противника. Изображение
Аз си пожелавам и двата отбора да покажат най-доброто от себе си, за да стане мач.

Кой е именитият играч от Франция и какво е спечелил/и на клубно ниво?Ако за вас Мбапе е именит-да именит маркетинг,продукт на интернет.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 юли 2024 11:13

ihtiandar написа:
ElCapitana_Puyol написа:Не бих казал, че Белгия е с по-именити (класни) играчи. Просто мисля че набраха скорост, докато Франция все още нищо не е показала на това първенство. Което разбира се не изключва да избухнат тая вечер. Впрочем и в двата отбора има някои ярки индивидуалности, които ако имат ден ще стане черно за противника. Изображение
Аз си пожелавам и двата отбора да покажат най-доброто от себе си, за да стане мач.

Кой е именитият играч от Франция и какво е спечелил/и на клубно ниво?Ако за вас Мбапе е именит-да именит маркетинг,продукт на интернет.

Канте и Жиру поотделно имат повече клубни трофеи от целия отбор на Белгия събран общо, без КДБ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ЕП 2024 (1/8-финал): Франция - Белгия - 1:0 FT

Мнениеот Pichichi » 02 юли 2024 11:17

На мен в този мач ми направи впечатление шведския съдя как показа много различен критерии
за баналните гмуркания и падания на играчи при всяко докосване до тях и как не им даде нито един такъв фаул.
Мисля че и 1/2 пъти сбърка с неотсъждането на фаулове но като цяло много различно отсъждане
на нарушения показа този швед. Малко приличаше на мачове от преди над 20 г.

За мача мога да кажа че голям късмет за Франция при гола и няколко страхотни спасявания на Маигнян
които си е топ вратарче не като Донарума. Франция играе много консервативно в стил Дешан!

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 юли 2024 12:42

bubka написа:... Тоя мач не виждам как ще мръдне от 1:0 на точен.

Еми.......
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 02 юли 2024 13:12

rhaegar написа:
ihtiandar написа:

Канте и Жиру поотделно имат повече клубни трофеи от целия отбор на Белгия събран общо, без КДБ.

Имат и два финала на световно единия от които спечелен.
А Мбапе не бил именит...

Не много адекватен коментар от другия потребител.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 02 юли 2024 14:48

Къде са тия титли?Половината отбор на Белгия играе в най+силното първенство,не в чилийското талянско.И да Мбапе е само име досега.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 02 юли 2024 14:49

ihtiandar написа:Къде са тия титли?Половината отбор на Белгия играе в най+силното първенство,не в чикийското талянско.И да Мбапе е само име досега.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 02 юли 2024 14:58

Кой спечели титлата за Франция 2018г само на 19г ? Кой стана голмайстор на СП 2022 и почти сам се бореше срещу Аржентина на финала ? Такива глупости си издрънкал, че не знам има ли смисъл да ти се отговаря... Да, Мбапе още на клубно ниво няма толкова успехи, защото е играл само за Монако и ПСЖ, но на национално ниво има вече предостатъчно и винаги е бил основна фигура в състава на Франция.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 юли 2024 15:36

ihtiandar написа:Къде са тия титли?Половината отбор на Белгия играе в най+силното първенство,не в чилийското талянско.И да Мбапе е само име досега.

Питаш къде Канте и Жиру са печелили титли ли? Сериозно?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Евро 2024”