Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот paceto » 29 юни 2024 21:49

Цоца, защото на такива медии им трябват пари да съществуват.
Ако не са тези ще са някои други с пари под масата и за разлика от руските инвестиции тези поне не се крият.

От какво толкова ги е страх руснаците, че крият кого финансират? Например Руски културно-информационен център в София за какво точно служи, а фондацията Руски мир нали знаеш, че има седалища в цяла Европа включително и у нас? Те с какво точно се занимават? Дори в момента тази фондация все още работи у нас и провежда курсове на руски език за желаещите да го научат.

А за големият Комплекс "Камчия", който е собственост на община Москва въобще не искам да отварям дума и какви неща се правят там, мястото е строго забранено за посещения и е на голяма територия на Българска земя. Все още държавата стои и не прави нищо, за да си върне собствеността на този комплекс, който според Москва в момента "не работел".

Ето какви хора се събират там, все млади и перспективни. :lol:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 29 юни 2024 21:50

Drunken_Master написа:
tiamat написа:
Drunken_Master написа:
tiamat написа:
Drunken_Master написа:
favaca8888 написа:Значи стигаме до извода ,че медиите са некадърни и съобщават фактите избирателно и както им е угодно.

Между другото, аз не виждам някъде, да е отразено изказването на Иван Гешев. Мани майтапа, ама... единствено в ПИК, в еВестник и в сайта на Евроком. Смятай за какво иде реч... Каква свобода на словото, какви пет лева...

https://fakti.bg/bulgaria/886793-ivan-g ... d-28-video
https://www.dnevnik.bg/analizi/edno_na_ ... orisov_sa/

Ти пак ли си на хапчета? Говорим за ОСНОВНИ МЕДИИ... А не за краварските парцали "Дневник" и "Факти"...

Дневник си е доста основна медия...

Супер. И защо тази "основна" медия взима пари от "Америка за България", просто ми е интересно... Пацето чакам да ми отговори, че нещо би отбой.

Що за тъп въпрос? За да увеличи приходната част на бюджета си, разбира се.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2024 21:51

Аха... значи взимали пари, щото им трябвали да съществуват... Изображение

Т.е. ти искаш, да ми кажеш, че "Америка за България" им дават пари за да бъдат независими? Това ли ми казваш? Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 юни 2024 21:58

Кой е казал, че са независими? Ама ти нали четеш редовно там както се вижда и би трябвало да си наясно, че говорят и други неща, а не само "добрите" и как запада е царство небесно, а изтока Адът.

Влизаш и четеш и ти като човек с достатъчно мозък в главата си правиш заключенията дали да вярваш или не на дадена статия. Никой никъде не е казал, че дадена медия която е насочена главно към запада е напълно достоверна и трябва да ѝ се вярва на 100%. Затова имаш отворен свят към всички медии и си сверяваш информацията и си правиш заключенията, а точно вие не един или два пъти давате за пример западни медии как пишат против запада или войната в Украйна, но напишат ли същите нещо против Русия и веднага махате с ръка и казвате "О не, махни ги тези, платени са от запада". Ето ти я нагледно разликата, защото западна медия може да си позволява да пише срещу своите, ей ти например какво правят в момента с дядо ти Байдън след дебата, а я си представи сега това да се случи в Русия. Еми няма как да стане просто.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 юни 2024 22:01

Гешката, който беше главен прокурор и изпрал Прасчо по КТБ и имащ цялата власт да разследва Бойко по време на царуването си ли става въпрос? Същия, който се натиска за депутатин и започнал да говори динтири-минтири за пред празноглавците, очакващи да го видят по телевизуро? Кой нормален би обърнал внимание на тоя?

https://www.truthfinder.com/results/?fi ... Wait=false

https://www.truthfinder.com/results?fir ... e=ALL&age=
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2024 22:02

paceto написа:Кой е казал, че са независими? Ама ти нали четеш редовно там както се вижда и би трябвало да си наясно, че говорят и други неща, а не само "добрите" и как запада е царство небесно, а изтока Адът.

Влизаш и четеш и ти като човек с достатъчно мозък в главата си правиш заключенията дали да вярваш или не на дадена статия. Никой никъде не е казал, че дадена медия която е насочена главно към запада е напълно достоверна и трябва да ѝ се вярва на 100%. Затова имаш отворен свят към всички медии и си сверяваш информацията и си правиш заключенията, а точно вие не един или два пъти давате за пример западни медии как пишат против запада или войната в Украйна, но напишат ли същите нещо против Русия и веднага махате с ръка и казвате "О не, махни ги тези, платени са от запада". Ето ти я нагледно разликата, защото западна медия може да си позволява да пише срещу своите, ей ти например какво правят в момента с дядо ти Байдън след дебата, а я си представи сега това да се случи в Русия. Еми няма как да стане просто.

Aми именно, де... Нали това казвам и аз. Че са обслужващ персонал на властта. Каква свобода на словото, какви пет лева... Абсолютно никаква разлика няма между сега и времето преди 1989-а, с тая особеност, че сега поне има някакви викачи, дето да стърчат срещу вятъра, ама общо-взето никой не ги отразява. То и преди 1989-а пак е имало такива, общо-взето сейм шит...
Писал съм го и преди. На практика ПП/ДБ направиха това което и ГЕРБ. Решиха, че няма смисъл, да се борят с герберите и просто си взеха медиите от тях. Затова хора като Цънцарова, Хекимян и т.н. са просто жалки държачи на микрофони.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 29 юни 2024 22:03

paceto написа:Кой е казал, че са независими? Ама ти нали четеш редовно там както се вижда и би трябвало да си наясно, че говорят и други неща, а не само "добрите" и как запада е царство небесно, а изтока Адът.

:!:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 юни 2024 22:18

Drunken_Master написа:Покажи ми, в коя медия беше отразено изказването на Гешев. НИКЪДЕ! Такава свобода на словото има...

Това, че никой не му обръща внимание не е равно на цензура.

Я кажи как разбираш свободата на словото? Имам чувството, че го разбираш като задължение на някакви хора да финансират канали в които цял ден да се въртят изказванията на всеки, който има да каже нещо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 юни 2024 22:18

Bulgaria averaged 5.1 per cent in the year to May, down from 5.9 per cent a year earlier but still well above the 3.3 per cent maximum threshold

Ето го изречението,сега 5.1 преди година е 5.9 ,ок пресолил съм манджата.
Въпреки всичко от докладите които ЕК пуска се пише едно и също всеки път,а наще "медии" едва ли не изкарват,че разбираш ли замалко,аха три от четири критерия сме били изпълнили и затова не сме влезли.
Това ме дразни.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 юни 2024 22:21

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:Покажи ми, в коя медия беше отразено изказването на Гешев. НИКЪДЕ! Такава свобода на словото има...

Това, че никой не му обръща внимание не е равно на цензура.

Я кажи как разбираш свободата на словото? Имам чувството, че го разбираш като задължение на някакви хора да финансират канали в които цял ден да се въртят изказванията на всеки, който има да каже нещо.

Ако се издържат с моите данъци като БНР и БНТ,абсолютно да.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Свободна зона”