Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2024 19:34

Ми нали са журналисти, бе? Аз ли да им давам акъл, как да го притиснат? Нали са държали изпити за да работят това което работят... Ебаси оправданието, той щял да се измъква от въпросите. Ми те нали затова са журналисти, за да не допуснат той да се измъкне. То по тая логика, по-добре да вземат някой случаен тип от улицата. Поне няма да му плащат такава голяма заплата за неправене на нищо. Дали той ще държи микрофона или Цънцарова, какво значение има. И тя няма богат речников запас, така или иначе....
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2024 19:36

Между другото, я ми покажи, в държавата България, където ИМА свобода на словото, в коя от основните медии беше отразено изказването на Иван Гешев, че Тиквата имал къща в Манхатън... Аз така като гледам... НИКЪДЕ!

Ето... В търсачката съм написал "Бойко, Гешев, Манхатън" за последните 7 дни... И какво излиза?
Сайта на Иван Бакалов - еВестник
Евроком
ПИК на Недялко Недялков

И това е !
Последна промяна от Drunken_Master на 29 юни 2024 19:39, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 юни 2024 19:39

Свободата на словото не е равна на отразяването на всичко казано от всеки. Много пъти ти се повтаря същото.

Drunken_Master написа:Ми нали са журналисти, бе? Аз ли да им давам акъл, как да го притиснат? Нали са държали изпити за да работят това което работят... Ебаси оправданието, той щял да се измъква от въпросите. Ми те нали затова са журналисти, за да не допуснат той да се измъкне. То по тая логика, по-добре да вземат някой случаен тип от улицата. Поне няма да му плащат такава голяма заплата за неправене на нищо. Дали той ще държи микрофона или Цънцарова, какво значение има. И тя няма богат речников запас така или иначе....

Бъркаш основни понятия. Оправдание има, когато се оправдаваш за нещо. Никой не се оправдава в случая. Обяснява ти се защо това, което очакваш е неприложимо и не би довело до нищо. Свързваш киното с реални свят. Фрост/Никсън не се случва всеки ден :lol:
Изобщо няма да споменавам, че ако си прекалено агресивен, просто няма да има кой да ти гостува и ще увиснеш.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2024 19:43

Покажи ми, в коя медия беше отразено изказването на Гешев. НИКЪДЕ! Такава свобода на словото има...
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юни 2024 20:01

Thsmith написа:
BRF написа:
Thsmith написа:То като цяло няма много голям избор : )
Димитър Попов
Филип Димитров
Любен Беров
Жан Виденов
Иван Костов
Негово Величество Симеон II
Сергей Станишев
Бойко Борисов
Пламен Орешарски
Кирил Петков
Николай Денков

---
На мен ми е интересно кой според вас е най-голямата беля на този пост. Жан/Беров или Попов?

Тук гласувам на първо място за последните двама без никаква конкуренция!

Абе аз определено не съм им фен и това е меко казано, но на вън не върлуват батальон мутри, няма опашки за продоволствия и хората живеят относително добре. тЪ...доста има да хапват докато настигнат едни други лица.

Времената бяха други и тогава по-скоро държава нямаше и всички политици бяха пионки!Гласувам за последните,защото излъгаха жестоко хората и ни върнаха доста години назад!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 юни 2024 20:11

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:
favaca8888 написа:Защо продажната,журналистическа измет не съобщава статията на Таймс,че България и Румъния не покриват критериите за еврозоната?И че инфлацията у нас е над 6% ?

Питай Смити, той каза, че у нас имало свобода на словото... Изображение

Това, че някой няма желание да цитира дадена статия не е равна на липса на свобода на словото, нали ти е ясно? :lol:

Значи стигаме до извода ,че медиите са некадърни и съобщават фактите избирателно и както им е угодно.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2024 20:13

favaca8888 написа:Значи стигаме до извода ,че медиите са некадърни и съобщават фактите избирателно и както им е угодно.

Между другото, аз не виждам някъде, да е отразено изказването на Иван Гешев. Мани майтапа, ама... единствено в ПИК, в еВестник и в сайта на Евроком. Смятай за какво иде реч... Каква свобода на словото, какви пет лева...
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 юни 2024 20:58

Значи за да има свобода на словото според вас, това означава, че всеки втори политик или обществена личност щом си отвори устата трябва да бъде отразено на мига? :roll: Всеки си избира какво да отразява и го прави според това кое ще им се сметне интересно както за тях, така и за аудиторията си. Гешев какво точно е казал от познатите му брътвежи през последните месеци, за да бъде отразено навсякъде? Еми който иска да го слуша знае къде да го намери, ето ти например си го разбрал значи знаеш къде да следиш, за да се информираш.

Аз лично съм против да се пълни мрежата или телевизията с изказвания на сульо и пульо след като знаем какви глупости ще наговори, с какъв тон, с какъв език и т.н. Това не се отнася само за Гешев, а за всички останали подобни личности.

Не ме интересува какво е казал Божков, Тошко, Гешев и компания, а също така ако спрат да отразяват и братвежите на Борисов и Пеевски ще е още по-добре. Който има интерес към тези хора си отива на социалните им мрежи или YouTube канали и гледа, слуша и се информира. Ама да се отразява изказването на всеки отворил си устата, не мерси и не това не е някаква цензура, а просто хората четящи или гледащи дадена телевизия не се интересуват от подобни личности.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2024 21:03

paceto написа:Значи за да има свобода на словото според вас, това означава, че всеки втори политик или обществена личност щом си отвори устата трябва да бъде отразено на мига? :roll: Всеки си избира какво да отразява и го прави според това кое ще им се сметне интересно както за тях, така и за аудиторията си. Гешев какво точно е казал от познатите му брътвежи през последните месеци, за да бъде отразено навсякъде? Еми който иска да го слуша знае къде да го намери, ето ти например си го разбрал значи знаеш къде да следиш, за да се информираш.

Аз лично съм против да се пълни мрежата или телевизията с изказвания на сульо и пульо след като знаем какви глупости ще наговори, с какъв тон, с какъв език и т.н.

Брех, не думай! Ама случайно ли е, че 80% от най-гледаните/слушаните/четените медии са на хранилка при "Америка за България"? За какво им дават пари? За да бъдат абсолютно обективни, предполагам?

Викаш... това, че най-популярната и ключовата фигура в българският политически живот през последните 15 години поне, вероятно се е скъсвал от крадене докато е бил част от "сглобката", че и по-рано, не е нещо от особена важност, та за какво основните медии да го отразяват, а? Друго си е да умре британската кралица, та това да се отразява по цяла вечер от всички основни медии у нас...
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 юни 2024 21:12

Ми чети тези на хранилка от Русия, какво те спира?
Нима мислиш, че не са малко ли? Еми порови се из телевизиите и ще видиш какви гости се канят, с какъв език говорят там и как дори те не смеят да нарекат войната в Украйна Война, а постоянно я наричат както руските медиите го правят.

Сега не ме карай да ти ги посочвам кои са тези медии понеже ти като върл русофил би трябвало да си ги знаеш, така както знаеш коя медия е на хранилка от САЩ. Нито са ги спрели тези телевизии и сайтове, нито им налагат някакви глоби заради изказванията по подобен начин, значи няма цензура. Сега се опитай да намериш нещо анти руско в Русия и да видим дали ще успееш, а някой дръзнел да каже нещо против управлението или войната започват гонения и затвори с присъди.

Не, ти тези неща много добре ги знаеш, ама се правиш на ударен, за да може да си говориш постоянно анти-запада. В Русия това е прокарано със закон, у нас и в Европа не е така и ако имаше някаква цензура ти например отдавна щеше да замлъкнеш именно, защото говориш против Запада и си на страната на Русия. Тук си нали? Ето ти една малка извадка, че има къде да си кажеш мнението макар да не се харесва на мнозина, включително и на мен. Избрал си Русия, ок подкрепяй си я, радвай ѝ се и дори ако искаш върви на екскурзия там пък ако отидеш да живееш още по-добре. Тъкмо ще усетиш на свой гръб какво наистина е цензура и какъв им е начина на живот понеже така е лесно да гледаш отстрани от Европа и да плюеш мястото към което принадлежиш, мястото, където всеки наш борец за Свобода е искал да има и да е част от Европа и развиващият се свят.

Върни се в “Свободна зона”