Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот koisa » 29 юни 2024 10:49

honda написа:С това приключвам участието си в дискусията по темата.

Дискусията беше приключена много отдавна, още като ти показах с факти (от официални съобщения на клуба до статии в медиите), че си в голяма заблуда и грешка.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 29 юни 2024 14:13

На мен ми е интересна темата, но като, че ли леко ескалира! За мен лично съм склонен да вярвам, че около 15 Хил лева би струвал играч на месец… перспективен- сумарно за заплата, квартира и възстановяване при положение, че има переспектива за бизнес!!!! И само да вметна, че за първи път имаме ръководство което при липса на бащица се опитват да взитат играчи в переспективен и продажба! Не помня някога да сме продавали толкова успешно. Сега ми се струва смениха модела и се насочват като първите години на Лудогорец доказани играчи и кучета, който знаят как да измъкнат гостуване на Овча Купел или в Стара Загора. Интересни времена, за мен лично ще е интересно.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 юни 2024 16:04

От Маркович се иска да не допуска левашки изпълнения. На такива се нагледахме вече 2 години. Относно бъдещето на Левски с по нагоре изброените футболисти от Хондата....Ами те си стоят на едно място от няколко години. Тук там проблясъци и после пак едно ниво. Трябва максимално бързо да им се вземат едни пари и навън да ги развиват докато са млади. Националният отбор ще има нужда от тях не Левски. Митков го виждам като Кръстев. Уж добър, а пък никъде не го искат в по сериозни отбори. Къде ли не го пращаха....никои не пожела да го задържи или купи.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 юни 2024 18:45

Фадига ако не друго, поне удар има.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 29 юни 2024 19:26

Фадига наистина е преобразен.Доста подвижен, търси празни пространства и не проявява егоизъм.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 29 юни 2024 20:06

Дано да греша, но сина на Йовов силно ми напомня този на Боримиров.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 юни 2024 20:14

Тъкмо погледнах последното изпълнение на Йовов и не издържах,заедно с Чандъров аут
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юни 2024 21:09

Реших да изгледам цялата контрола и ще си позволя да споделя мнение, ако и Генчев да не е доволен от това-онова (нормално, така се говори на този етап). Да, да, знам, че срещу нас игра Септември на Жадното, но все пак видях много интересни идеи в играта на Левски.
- Изнасяме разнообразно. През халф-бекчетата, през центъра, чат-пат и по-директно. Ако се работи целенасочено в тази посока, то поздравления за треньорския щаб! Така отборът е практически непредсказуем за противника и пресата му, в случай на такава. Да, има още какво да се желае, но концепцията много ми допада. Да го духа тики-таката на най-интелигентния тактик на републиката!
- Също толкова разнообразно търсим гола. С подавания на малки пространства пред противниковото наказателно, с прострелни, остри ниски и полувисоки центрирания, с тупалки пред наказателното. Според ситуацията.
- Когато владеем топчето или правим контрапреса, централните ни бранители опитват да се движат координирано според местоположението на нападачите и халфовете. Така хем успяват да подсигурят вътрешните ни халфове, които помагат на атаката ни да създаде числена опасност пред противниковото наказателно, хем са на позиция за разиграване, ако атаката се закучи, хем са близо и в готовност да "бият" противник при опасна контраатака.
- Опитваме да играем със стопер, основно в дефанзивен план, който понякога се превръща в (полу)либеро. Ще кажат някои, че това е демоде, но в родния футбол и с този ни състав, това може да се окаже страхотна идея. Помнете ми думата!
- Нападачите ни нямат "фиксирани" позиции - движат се интензивно и разнообразно, което с включването напред на вътрешен(вътрешните) халф, прави атаките непредвидими. Успех на всеки противник, който е решил да заложи на персонални пазачи.
Не ми хареса нагласата в началото на мача. Влязохме като за двустранна игра и още в шестата минута гостите можеше да водят с 2 гола. Да, разбирам, че на Рупанов не му е там мястото и на тоя етап се търси ротация, игрово натоварване, някакъв минимален баланс и минути на терена, но трябва малко набиване на канчетата по отношение на нагласата, че не всички ще куци като Септември.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 29 юни 2024 21:19

Добре играхме...... Фадига, Марин изпъкнаха... Бала, Алекс се понравиха с добри отигравания.
Да продължават така.
Има един играч, който явно си личи, че не е за този отбор - Йовов. Даже и за А група не става. Просто два мача го гледам.... нищо не му се получава. Има самочувствие да опитва, но за съжаление няма качества. Нищо лично към него ...... но е далеч от това, което се иска от играч на Левски.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 30 юни 2024 10:15

Изгледах мача, Фадира ме изненада! Гол с десния крак и по една асистенция с двата!!! Марин е страшен... Не го виждам още дълго при нас. Куршума е като нов играч... Слушал съм, че бил страшен на тренировките, но сега показва, че е аклиматизиран и реално е като ново попълнение, Майкон ще е изненадата според мен. Общо взето играем много директен футбол и ако вземе още по един в линия ще сме по-добре от миналата година.

Върни се в “Левски”