Чува ли се колко сме платили за това недоразумение на недоразуменията, под чието крило ще трябва да растат младите ни вратари, с което сме подписали даже за 3 години? За Сашката Колев колко платиха тия умници в клуба?
Ово йе футбалски бизнес!
Къде е прозрачността, бе, лъжлив мажоритарен припок!
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Ако е вярна новината за Рикардиньо, сега ще трябва да търсим и нападател. Днес мернах някъде статия, че ни предлагали скандинавски нападател. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
Да ни е честит новия вратар. Нали няма да го емваме преди да е изиграл и една минута?
- metodito
- Контакти:
helic написа:metodito написа:@rheager: Ми не знам, аз помня, че се засякоха за един дълъг период - Донарума и Дида.
Е, в Милан, човек, това с да си "миланиста" винаги е било важен фактор. Няма логика да пускаш 16-годишно лапе на вратата. Както и в защитата трябва да има миланиста. А тоя Манян каква щета е... Между другото, аз вероятно си разбрал, че не харесвам Донарума. Но според мен, де казвам, това е стратегическо решение. Както дълго време в "Левски" се е смятало, че вратар и деветка трябва да са българи. Нищо, че в последните 20 години, най-добрите, за мен, деветка (Дембеле) и врататр (Йорга) не бяха българи.
не знам дали съм по-дърт от вас или не, ама като върл миланист отбора го следя от има няма 1987, по-съзнателно от мача ни с тях по онова време (но имам някакъв поглед върху отбора и преди това). И от тогава досега аз пък мога да кажа, че най-добрия измежду вратарите на Милан е сегашния :mrgreen: , и то заради грешките на Джиджи (които не са никак малко междувпрочем), които той продължава да прави и до днес. Роси не е кой знае каква класа като вратар, просто имаше шанса пред него да играят колоси като Малдини, Неста и Костакурта. Горе долу същото важи и за вратаря Гали, само дето вместо Неста беше Барези (и Тасоти) :mrgreen:
Вратаря на Милан Гали е единствения от цялата единайсеторка тогава, който се напъвам да се сетя, когато ми се налага да я изреждам. :mrgreen: , даже и сега за всеки случай проверявам в нета дали се казваше Гали тоя човек :mrgreen:
Левски наистина има нужда от опитен вратар. Дано този тип да е добър. Ако в Пламен има качества нека се бори със зъби и нокти за мястото си. Само да не стане като другия Пламен, да се сдобие с разни прякори като Пацо водката. А междудругото и той беше никак нелош вратар, но сякаш не издържа на напрежението в Левски
Хубаво мнение. Наистина на Пламен му трябваше конкуренция. И то не някой по-млад. Между другото, позицията ми за него тук е малко дежавю. Защото и другия Пацо защитавах така, както този. И отстоявам мнението си. Но на мен много ми хареса Горан Блажевич, който дойде да го замести. Жалко, че не остана повече.
- metodito
- Контакти:
helic написа:metodito написа:@rheager: Ми не знам, аз помня, че се засякоха за един дълъг период - Донарума и Дида.
Е, в Милан, човек, това с да си "миланиста" винаги е било важен фактор. Няма логика да пускаш 16-годишно лапе на вратата. Както и в защитата трябва да има миланиста. А тоя Манян каква щета е... Между другото, аз вероятно си разбрал, че не харесвам Донарума. Но според мен, де казвам, това е стратегическо решение. Както дълго време в "Левски" се е смятало, че вратар и деветка трябва да са българи. Нищо, че в последните 20 години, най-добрите, за мен, деветка (Дембеле) и врататр (Йорга) не бяха българи.
като вратари Донарума и Дида не са се засичали в Милан
като треньор на вратарите и вратар - да. Но не и за дълъг период - нейде около година и половина.
Йоргачевич си имаше заигравка с публиката, не бих казал , че беше мега върло силен вратар. Ако говорим за наистина силен вратар през последните 15ина години в Левски, то това беше Миятович. А ако трябва да разширим периода - то бих включил и Гошо Петков.
Аз много харесвах емоцията, страстта на Йоргачевич. Това, което се опитвам да обясня е разликата между роля и позиция. Позицията е ясна. Ролята на един вратар е много важна. И на терена и извън него. Чисто технически погледнато, тези които са заставали на седемметрова врата, знаят колко абсурдно е това разстояние за човешко същество. И за това опазването на "суха" мрежа е дело колективно. Не индивидуално. Зависи от прекалено много фактори. Ако му вкарат гол от 50 метра е ясно кой е виновен, но в други случаи, и то да се заключава така - да се отписва някой с дебелия флумастер, още повече на едно дете, не го разбирам. А може и да бъркам. Аз виждах голям потенциал... в как се казваше едно супер високо момче, дето заекваше. Но този потенциал не беше развит.
- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:
И какъв Дида, той се върна в Милан от 2019, Джиджио беше титуляр от 2015/16-та.
Значи бъркам. С такова впечтление съм останал.
metodito написа:Да ни е честит новия вратар. Нали няма да го емваме преди да е изиграл и една минута?
За нищо не става, както и всички останали в селекцията и треньора, не ни е нужно да гледаме мачове, за да ги оценяваме. Всички вън незабавно!
1914.1902 написа:metodito написа:Да ни е честит новия вратар. Нали няма да го емваме преди да е изиграл и една минута?
За нищо не става, както и всички останали в селекцията и треньора, не ни е нужно да гледаме мачове, за да ги оценяваме. Всички вън незабавно!
Абсолютно си прав, само въпрос на време. Днес даже и г.з. Го нямаше в магазина ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
1914.1902 написа:metodito написа:Да ни е честит новия вратар. Нали няма да го емваме преди да е изиграл и една минута?
:mrgreen:
-
sokoleto46
- Контакти:
Гледах 3 компилации с новия вратар.Това си е истински вратар,всичко му е каквото трябва да бъде : чудесна физика,много смел в отнемане топката от краката на нападателите,добра игра с крака,изважда невероятни топки ,включително и коварни топки,които тупкат малко преди да стигнат вратата,подава незабавно топката на нападателите с ръка чак зад централната линия,а с крак много точно намира свой нападател направо на стрелкова позиция.Сигурно новият треньор на вратарите Данчо Господинов е видял всичко това,а и много други неща,които ние не сме видяли.Така че,нека да не бързаме да наричаме момчето
"недоразумение на недоразуменията " и разни други подобни безпочвени определения,защото той е продукт на хърватската школа ,доказала се като една от водещите в Европа и света.А иначе приказката за Пламен ЗАСЕГА свърши.Има време да стане пълноценен вратар,беше твърде надценен,да поработи още и след 2-3 години вече може би ще стане един доста добър вратар.
Що се отнася до Рикардиньо-дано има успех занапред.В този момент,с тези халфове, при неговия ограничен маниер на игра той
не пасна на отбора,дано попадне на някой халф като дарко Тасевски,който да му дава извеждащи пасове и да бележи повече голове.Един Марин Петков не стига ,особено както го местеха навсякъде по терена досега.
Имам добри предчувствия за този треньор и отбора,който започва да се оформя,но е още много рано да се каже категорично.
Само ЛЕВСКИ !
"недоразумение на недоразуменията " и разни други подобни безпочвени определения,защото той е продукт на хърватската школа ,доказала се като една от водещите в Европа и света.А иначе приказката за Пламен ЗАСЕГА свърши.Има време да стане пълноценен вратар,беше твърде надценен,да поработи още и след 2-3 години вече може би ще стане един доста добър вратар.
Що се отнася до Рикардиньо-дано има успех занапред.В този момент,с тези халфове, при неговия ограничен маниер на игра той
не пасна на отбора,дано попадне на някой халф като дарко Тасевски,който да му дава извеждащи пасове и да бележи повече голове.Един Марин Петков не стига ,особено както го местеха навсякъде по терена досега.
Имам добри предчувствия за този треньор и отбора,който започва да се оформя,но е още много рано да се каже категорично.
Само ЛЕВСКИ !