Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Няма защо да спорите за Олдър, бфс забраниха бъб "В" група да играят играчи с професионални договори, които не са юноши на клубът. Мен друго ме гложди, защо Джон Ингълс прави всичко възможно да провали селекцията ни. Ял е бял хляб при нас, явно му дължат пари, които са под за под масата, но пък да седнат да се разберат все пак.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
kostko написа:Няма защо да спорите за Олдър, бфс забраниха бъб "В" група да играят играчи с професионални договори, които не са юноши на клубът. Мен друго ме гложди, защо Джон Ингълс прави всичко възможно да провали селекцията ни. Ял е бял хляб при нас, явно му дължат пари, които са под за под масата, но пък да седнат да се разберат все пак.
Аз не мисля,че Джон Ингълз прави нещо целенасочено срещу Левски. Той си преследва неговия интерес. Кой какъв хляб е ял и къде го ял ,няма голямо значение. Има значение от кого какво може да вземе в момента.
Иначе ни е сърдит заради Краев. Там и нашите , и Краев , и той не проявиха достатъчно гъвкавост и желание за компромис.
Последна промяна от honda на 26 юни 2024 22:41, променено общо 1 път.
Какво е направил Ингълс?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
honda написа:Киро Пора написа:honda написа:Киро Пора написа:honda написа: Само да не забравяме, че Рияд Марез му беше на крака в Ботев и можеше да бъде взет за 500 000 евро, но нашия човек не го взе.
Чувстваш по-добре като си измисляш някакви истории или ти е скучно и гледаш да осмислиш деня?
"Пловдив Дерби" ли е сериозен източник, защо самия Кривия на други места твърди съвсем друго?
Бил ли е Рияд Марез в лагера на Ботев? Тренирал ли е Рияд Марез с екипа на Ботев(Пд)?
Да или Не?
И как футболист ,който въобще не иска да идва в България е бил на лагер с български отбор и е карал проби в български отбор?
Истината е малко по-различна. Мъри не е бил уверен в качествата на Рияд Марез.
Аха, от Пловдив Дерби са си измислили интервюто, щото не пасва на теза ти? На кои други места, Кривия, твърди друго? Ще споделиш ли линк, по възможност да не е от Пловдив Дерби, че те нали са недостоверни...
Ето ти същата новина от БТВ Спорт - https://btvsport.bg/sport/riad-marez-bi ... odini.html и те ли са си я измислили?
Ето и от друг сайт, с думи (навярно измислени, разбира се) от тогавашния президент на жълтурите - Палийски, който в прав текст, казва че Мъри е харесал Марез и го е искал, а Ботев е бил готов да му предожи договор. Със сигурност ти знаеш по-добре как са нещата, този лъже, нали? https://www.bgdnes.bg/sport/article/5465794
Зададох ти няколко доста ясни въпроса. Явно имаш проблеми с разбирането.
Бил ли е Рияд Марез в лагера на Ботев(Пд) - Да или Не? - аз твърдя "ДА"
Тренирал ли е Рияд Марез с Ботев (Пд) ?- Да или Не - аз твърдя "Да"
Подписа ли Рияд Марез с Ботев (Пд) ? - Да или Не - очевидни "Не"
По каква причина ,някой ще прекоси целия континент за да дойде на проби?- клуба и треньора го искали , били готови да платят исканата сума ,ама не се стигнало до договор.... Ами май не звучи много убедително.
Истината е малко по-различна: Рияд Марез е бил на проби в Ботев(Пд) -минава уговорения период на проби и Мъри казва,че Марез трябва да остане още на проби , но оня му отговорил " No way" и си тръгва.
Марез не е бил на лагер с Ботев, не е тренирал с Ботев.
honda написа:Какви са тези "административни причини" , след като на 15 юли игра срещу Спартак (Вн) за първия отбор в официален мач. Последно какви ограничения има Олдър да играе във втория отбор? Ти твърдеше, че бил чужденец. Ами явно според правилата на ЕС, не е със статут на чужденец.
"Не знам как преценяваш, че футболист без нито един професионален мач в кариерата си (към онзи момент) ще има претенции за 15 000 лева. Това, което знам аз е, че Олдър взима заплата колкото юношите на клуба. Затова и отбори като Спартак Вн и Спортист Св успяват да си позволят да го взимат под наем. В държавата от която идва Олдър ,МРЗ е повече от 4000 лева на месец. Един шофьор на такси или общ работник в строителството може да си докара без много да се напъва 160-200 евро на ден. Та според теб ще дойде в България , за да получава 2-3 пъти по-малко отколкото е помощта за безработни в родината му. Сериозно? Ти самия вярваш ли го? Холандските футболисти са всичко друго, но не и в същия ценови клас като нашите юноши. Да кажем,че заплатата му не е по-ниска от тази на ,която беше Уелтон в онзи момент. Отбори като Спартак(Вн) и Своге могат да си го позволят,понеже ние му плащаме заплатата.
Щом може да играе за първия отбор, а не може за втория, според теб какви са? Първоначално знам, че бяха забранили чужденците. После явно са го сменили с това, което казва kostko. Това обаче не променя фактът, че Олдър е взет за втория отбор.
Ти сериозно ли си вярваш, че в онази немотия Стоилов ще вземе играч, който трябва да се доказва във втория отбор и ще му плащат 15К лева? Това няма как да стане. Пак ти казвам, Олдър нямаше изигран нито един мач на професионално ниво като дойде. Няма кой да му даде тези пари дори в Холандия. Някакво доказателство, че ние му плащаме заплатата в Спартак Вн и Спортист Своге имаш ли? Последно доколкото помня дори Лудогорец се оплакваха, че отборите където си пращат под наем играчите, не им плащат редовно заплатите. Сигурно и на Здравко Димитров сме му плащали заплатата в Турция. :shock:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Kris_men2000
Eminem написа:Kris_men2000 написа:Утре двама нови бразилци. От първо четене са доста добри.
Вече утре ли е?
Извинявам се. И мен ме излъгаха. А уж беше 100пр. сигурно. По съм склонен да вярвам че нещо се е закучило или изчакват нещо. Но по каква причина не се знае.
Друг път няма да бързам с новините.По някога и приятелите лъжат.
Последна промяна от Kris_men2000 на 27 юни 2024 13:50, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Наркосите наказани за една година. Жалко трябваше да е до живот.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Селекцията закъснява най вече със защитници, взеха бекове, това добре, но ни трябват централни. Според мен там беше големия проблем миналата година и физически втората част на сезона. Помните ли Андреев при Стоилов, там бяхме добре в защита и той изглеждаше добре!!!!
-
- Контакти:
Между другото, от видеата, които гледах тоя Алдаир изглежда доста обещаващо. Естествено това може да са извадки само от най-добрите му моменти, които са малък процент от общото му представяне. И все пак - изглежда много техничен играч. И нямам предвид бразилска техника и трикчета, а спиране, повеждане на топката, центриране, удар, пасове с външен фалц, има добро първо докосване. Движи се добре без топка и умее да извежда съотборници. Бих казал, че Петрис го превъзхожда единствено със скоростта си. Но много пъти съм казвал, че французина разчиташе само на това - да надбяга противника - и в защита, и в атака. Нито имаше поглед над играта, нито технически бе добре - не можеше да центрира, да дриблира... За съжаление нямаше много ситуации как се справя в защита португалеца.
Serafim написа:Между другото, от видеата, които гледах тоя Алдаир изглежда доста обещаващо. ..... И нямам предвид бразилска техника и трикчета, а спиране, повеждане на топката, центриране, удар, пасове с външен фалц, има добро първо докосване. ....
Точно затова винаги съм се възхищавал на португалските футболисти и с удоволствие гледам мачове от най-висшия португалски ешалон, когато имам време. Независимо дали става въпрос за водещите им отбори или тези от дъното, португалските момчета ми пълнят душата с лекотата, с която поемат и обработват топката, небрежността и рутината, с която подават всякакви пасове, повеждането и контрола на топката. Ами, това е една много красива част от играта и мога само да поздравя треньорите на техните ДЮШ за методологията, която видимо се следва масово там.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс