Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот JACKO » 26 юни 2024 14:14

Що за дискусия! Аз лично съм без карта! Пътувам си като пич (семейно), с кренвирши, лютеница и вече дебърцини! Всеки мач ми излиза 200+лв, но аз обичам ЛУДОГОРЕЦ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юни 2024 15:27

ElCapitana_Puyol написа:Вили Вуцов: "Доносникът от Държавна сигурност Георги Марков ме изгони от Левски! Георги Марков е уникален, завършен подлец и престъпник агент на ДС."

Не съм адвокат на Г. Марков, но кой е престъпник има право да определи само Съдът. В тия времена всеки може безнаказано да говори каквото си иска, така че нека Вили да каже кои го изгониха от почти, да не кажа всичките отбори на които е бил треньор.
п.п. Помня един случай, когато Вилито беше треньор на поредния си отбор, след изгонването му от поредния предишен отбор - Марек, в Дупница, та след поредния неуспех, Вилито след мача в неговия си стил плюваше съдиите, БФС-то и т.н. Един репортер го попита - Вили, ще ми се извиниш ли, Вилито го погледна с недоумяващ поглед и учуден попита - За какво?! Репортера му отговори - За това че ме напсува, тогава Вили му подаде ръка с думите - Извинявай, приятел!
И продължи да си плюва :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юни 2024 17:48

Dust написа:Ти сериозно ли задаваш точно този въпрос?
Коефициентът няма нищо общо с това, от кой кръг започваш надпреварата.
Лошото в случая е, че само един отбор не може да навакса общия коефициент, защото той се дели на броя участници, а за съжаление другите ни такива приключват още в елиминациите.

Е какъв е приносът на Лц тогава за българския футбол, че нещо не вдявам, кви са тия коефициенти и глупости, Лц отпада в първия предварителен кръг за ШЛ и отива да играе във втория предварителен за ЛЕ, след като отпадне и от него отива да играе в третия на скъсаняците. Трябва да се организира и четвърти тунир в ЕКТ, за такива отбори, като Лц.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 26 юни 2024 17:53

Дрънкаш глупости. Лудогорец почти всяка година минава групите и играе напролет. Вие и до групите не можете да го докарате. Последната ви силна в ЕКТ беше 2010/2011, след това Левски е пълна скръб в ЕКТ. Дори тирето имат 2 класирания в групи в близкото минало.П.С. Само миналия сезон Лудогорец игра в групите на ЛК. Преди това се класираше за групите на ЛЕ всеки сезон и 2 пъти в ШЛ 2014 и 2016. Така че си свери спомените, щото нещо ти се губят.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юни 2024 18:11

ElCapitana_Puyol написа:Дрънкаш глупости. Лудогорец почти всяка година минава групите и играе напролет. Вие и до групите не можете да го докарате. Последната ви силна в ЕКТ беше 2010/2011, след това Левски е пълна скръб в ЕКТ. Дори тирето имат 2 класирания в групи в близкото минало.П.С. Само миналия сезон Лудогорец игра в групите на ЛК. Преди това се класираше за групите на ЛЕ всеки сезон и 2 пъти в ШЛ 2014 и 2016. Така че си свери спомените, щото нещо ти се губят.

Левски от 3 участия в групите стигна до 1/4 финал, вие и тирето от колко участия до къде стигнахте? И добре че регламента на УЕФА се промени и ви позволява да играете във всички турнири на ЕКТ в един сезон, иначе трябва да се промени регламента на първенството ни да играете по 3 мача в есенния полусезон в Разград с Шопските грандове, за да се пълни стадиончето ви.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юни 2024 18:29

На Лц му трябват още 13, т.е. още толкова титли за да настигне Левски, на ЦСКА-София и трябват още 9 за да настигне Лц :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 26 юни 2024 18:43

Баце, кво ми говориш за далечното минало 2006г. Коефициентът за УЕФА се формира последните 5 сезона, а вие имате само излагации и почти нулев принос за България. Само миналия сезон се справихте що годе добре като отстранихте 2 противника, но пак не стигнахте групите на ЛК. Пак казвам, че дори тирето наскоро имат 2 класирания в групи 2020 и 2021, нещо което за Лудогорец е рутина всеки сезон. Вас ви няма от 2010/2011 на футболната карта на Европа, това са фактите. И ти го казвам като неутрален в шопския ви свино-говежди спор. Даже тирето повече съм ги бъзикал от вас, както може да се види в хронологията на темата.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юни 2024 19:10

2006 година играхме 1/4 финал в ЛЕ, с 14 мача и то като почнахме от есента с/у Оксер, а не като вас от началото на юли с батуми, милсами и кви ли още не и така най-много до февруари.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 26 юни 2024 19:20

Вие 2006г отстранихте Удинезе, ние 2014г Лацио. Вторите ми се струват по-голямо име като клуб.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юни 2024 19:32

ElCapitana_Puyol написа:Вие 2006г отстранихте Удинезе, ние 2014г Лацио. Вторите ми се струват по-голямо име като клуб.

Удинезе ги отстранихме във втория пролетен кръг, а вие Лацио в първия, в третия кръг щяхме да отстраниме и Шалке, ако не бяха съдииските тесли в двата мача, в първия играхме полувреме и половина с 10 човека, заради измисления червен картон от британския хомосекшуал, а във втория Букарев беше изблъскан във въздуха за да могат да ни изравнят, а вие във втория кръг тогава паднахте от Валенсия като домакини с 0:3 след като обратно на Левски им играхте полувреме и половина с човек повече, а там ви биха лежерно
.без напъни с 1 0.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”