TristaNNN написа:Както се казва, честит ни нов нападател! Много е приятно, когато такива момчета - явни левскари по душа, подписват с "Професионален футболен клуб Левски София". :))))
Обаче аз спирам дотук с хвалбите, поне докато не видя новата девятка в действие. Не беше толкова отдавна времето, когато родни топ стрелци и национали, дори с прилична навремето и мечтана към ден днешен кариера в чужбина, се озоваваха на Герена и се проваляха с гръм и трясък. Кого имам предвид ли? Цветан Генков, Димитър Макриев и Илиян Мицански.
Друго започва да ме дразни ужасно много. След като Мъри припомни официално, практически и доказуемо термина "футболен бизнес" всички след него почнаха да повтарят тези думи с повод и без повод. Аз обаче не мисля, че Александър Колев попада по някакъв начин в клубнат(уж) стратегия "футблен бизнес" при сегашните неумни ръководители. Дай Боже да къса мрежи и отново да стане голмайстор на Ебем ти и лигата, но какви биха били потенциалните футболно-бизнес ползи за Левски? Най-много трансфер за 200-300 000 в бивша социалистическа република.
Не искам да бъда разбран погрешно, радвам се след привличането на Колев. Влудяват ме обаче приказките на най-неумните ръководители за "футболен бизнес", при положение, че видимо си нямат хал хабер как се гради такъв.
Апропо, дали някой знае колко ни е струвал Колев? Не, нали? Тук става дума за трансфер.
Пълна прозрачност и пълна незаинтересованост, а! :arrow:
Поздравления за мнението. Абсолютно си прав.
Само бих добавил,че ако ще се прави някакъв бизнес ,първо се прави "бизнес план" - откъде ще идват парите и се следва. При нас няма нищо такова.
Ако говорим за трансфери- колко футболисти европейци са дошли при нас и въобще в България и са си вдигнали цената?
Изключвам подвизите на Херо - да намира френски безработни, да ги тренира ,и да бъдат продадени след няколко месеца.
Реално в последните години тези футболисти ,които идват у нас и създават "добавена стойност" идват от Латинска Америка(основно от Бразилия).
Аз не се сещам у нас да е дошъл футболист от Северозападно направление и да е бил продаден на сериозна печалба.
Ами тогава какво търсим в Словакия, Словения, Румъния?
Едно от най-важните условия е когато даден футболист идва при нас да гледа на идването си при нас като стъпка нагоре в кариерата му.