ЕП 2024: Англия - Словения - 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024: Англия - Словения, Вторник от 22:00
Голяма мъка, Белингам и Кейн са някакви призраци, те изобщо не пипат топката :D ....толкова ли е трудно да пусне Белингам до Райс и Палмър в ляво....тъкмо Фоудън ще си играе на любимата позиция зад нападателя. Да имаш Палмър и да пуснеш КОНЪР ГАЛАХЪР бате ......:D тоя дърводелец освен да си изкара картон няма кво друго да стане
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Udoji90
- Контакти:
То реално 3 от 4 отбора ги устройва сегашната ситуация. Англия и Словения буквално може да си разцъкват за 0-0. Все пак Англия няма да искат да са втори, та ще имат едно наум, докато словенците според мен просто искат да минат напред. Реално раздвижването трябва да дойде от сърбите в другата среща, защото единствено те изгарят при тези резултати.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
Ето бе, Южната порта ме прочете и се сети да пусне Мейну. :)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Сърбина който водеше нашия национален не му стигна времето да извърти всички таланти за да разбере на кого да се спре,но тукашните величия да вършат учудващи смени на незнайни футболисти направо ме изумяват.Сега пък някакъв си 19 г талант е смяната за Англия :o
Очаквам англичаните да хиксират 0:0, Дания да вкара в 90+ минута и Англия да се натресе в трудния поток срещу Германия. :D
-
Словения досега не са стигали елиминации на СП или ЕП. Ще играят насигурно просто за да продължат.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Боуен редовно бележеше за Уест Хям,държи го на скамейката,нямам думи.
Вече съм за Дания, за да пратят Англия на немците и да гледаме скандален поток с всички топ отбори. Австрия на финал от другия поток накрая :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
zdravkos написа:Студеният ще отбележи :)
Ако имаш предвид Палмър,играч на Челси,който беше безличен цял сезон,трудно ми е да повярвам :)