ЕП 2024: Албания - Испания - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Re: ЕП 2024: Албания - Испания, Понеделник от 22:00
[offtopic]То е ясно, че си правят цигански номерца понякога, ама нито са първите, нито последните. ФРГ - Австрия през 1982 и Аржентина - Перу през 1978 са само някои от подобните примери в миналото. Всъщност точно заради педе**сткото изпълнение между ФРГ и Австрия се въвежда принципът мачовете от последния кръг да са по едно и също време. (Това са Световни, а не Европейски, но и няма особено значение - все говорим за топ отбори в топ турнири.)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:[offtopic]То е ясно, че си правят цигански номерца понякога, ама нито са първите, нито последните. ФРГ - Австрия през 1982 и Аржентина - Перу през 1978 са само някои от подобните примери в миналото. Всъщност точно заради педе**сткото изпълнение между ФРГ и Австрия се въвежда принципът мачовете от последния кръг да са по едно и също време. (Това са Световни, а не Европейски, но и няма особено значение - все говорим за топ отбори в топ турнири.)[/offtopic]
Понякога са креативни като Швеция и Дания като изхвърлиха Италия 2004та :lol:
ElCapitana_Puyol написа:Ами що нарочваш испанците само като "черната овца" ? Португалия също са твърдо първи и могат да направят същото. Добре че там го има стимула на Роналдо за рекорди, да вкара на 39г на голям форум.
Всеки отбор, който преди последния кръг е твърдо на първото място може да си позволи всякакви експерименти и да играе както си иска, и никой не може да им държи сметка за това.
Пак успя да намесиш Роналдо, голям комплекс ти е явно. Ако искаше щеше да вкара онзи ден а не да подава!
-
Испания с 10 промени. Ха-ха-ха...
Рашка капут, Буданов салют ! 

-
Фераааан, гол за Испания !

Ми те резервите на Испания хич не са лоши. Иначе треньора го изигра като на футбол мениджър тоя мач :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Ламин Ямал по испанското законодателство нямал право да се труди, т.е. да играе след 23ч. като непълнолетен, хахаха...ами на елиминациите ако има продължения и играе, глоби ли ще има...ахахахахаха... Всъщност закона им казва даже до 22ч. като само за спортистите се прави изключение до 23ч. Това означава че Ямал няма да може да играе на елиминациите след 90 минута - ако има продължения и дузпи в мачове на Испания.

- paceto
- Контакти:
Re: ЕП 2024: Албания - Испания - 0:1 FT
Като цяло е малко странно играч на 15/16 години да бъде викан при мъжете особено на такива турнири. Той трябва да играе за младежите и колкото и да е добър там трябва да му е мястото. Като навърши 17-18 години е друго, ама да си титуляр като си на 14-15 години ми е много странно и такива неща според мен не бива да се допускат.
Така малко или много се вдига и самочувствието на този хлапак за сметка на неговите връстници, които играят за младежите и правят всичко възможно да пробият при мъжете. Такова самочувствие и да си под прожекторите на такива първенства може да изиграе лоша шега след време.
Така малко или много се вдига и самочувствието на този хлапак за сметка на неговите връстници, които играят за младежите и правят всичко възможно да пробият при мъжете. Такова самочувствие и да си под прожекторите на такива първенства може да изиграе лоша шега след време.
Soulen написа:Ми те резервите на Испания хич не са лоши. Иначе треньора го изигра като на футбол мениджър тоя мач :lol:
Бях сигурен в победата точно заради това - резервите на Исоания са доста класни, а и ще искат да се изявят. Например една Германия, да не говорим за Англия има доста слаби резерви.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
Re: ЕП 2024: Албания - Испания - 0:1 FT
paceto написа:Като цяло е малко странно играч на 15/16 години да бъде викан при мъжете особено на такива турнири. Той трябва да играе за младежите и колкото и да е добър там трябва да му е мястото. Като навърши 17-18 години е друго, ама да си титуляр като си на 14-15 години ми е много странно и такива неща според мен не бива да се допускат.
Аз даже се ококорих на макс през април 2023г., когато разбрах че дебютира за Барса в елита на Испания на 15г и 9 месеца.

То е ясно, че при новите поколения и пубертета и много други неща идват по-рано, ама чак пък толкова бързо да се развива, че да го пускат срещу мъже на 15г. е наистина прекалено...
П.С. Шави го е викнал за първи път да тренира с мъжкия отбор на Барса още през септември 2022г., когато е бил на 15г. и 2 месеца.