Мнениеот smoothc » 25 юни 2024 03:40
Справедливо(на фона на показаното) класиране в групи А и B.
В три от двубоите имаше драматични развръзки в последните минути, което преобърна нещата.
Иначе Шотландия най-много разочароваха предвид показаното в елиминациите, следвани от Хърватия, които макар и в зенита, но пък и да изпуснеш два пъти подред победата в края си е престъпно, с толкова опитен състав.
Албания и Унгария бяха посредствени, с проблясъци, и по стечение на обстоятелствата унгарците може би ще се окажат сред печелившите от последния влак.
Според мен "изяждат" на два-три по-адекватни отбора местата, но такива са правилата...
В група C косвено се оформя още по-голяма интрига, понеже "резултатите" от група А и B показаха, че котата се вдига автоматично.
Скучна и донякъде без много екшън група до момента, дано най-после видим силно представяне от всеки един отбор.
Англия със сигурност продължава, което обаче като едно на ум ги и успокоява дори при най-лошия сценарий(загуба и победа на Дания в случая).
Другият мач обаче има данни да бъде черешата на тортата и да видим поредна футболна драма.
В случая намигам (евентуално) Сърбия да шамароса скандинавците по балкански.
Така и така са опрени до стената.
Дания на хартия играят добре, стабилно в доста аспекти, но сега напрежението е различно.
Не че съм пристрастен, но футболният опит показва, че в такива случаи т.нар. "аутсайдер" нерядко хвърля бомбата.
Даже в случая и с двойно значение - 2-ро място, предвид че не вярвам Англия да загуби от Словения(макс Х).
В група D интригата е за първите три места.
Накрая да не стане Австрия(макар че признавам не са ми особено приятни и пристрастно подцених) да победи Холандия, поляците като за последно да вземат нещо от французите и да объркат редица сметки и прогнози?
Има го в зара, макар и малко вероятно в случая.
Франция победа и Холандия да не загуби все пак изглеждат като логичните прогнози.